vis-a-vis Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 Acum 5 zile nu se putea ajunge la Piatra Arsa. Drumul era inzapezit dupa aproximativ 1 km de la intersectia cu drumul spre Pestera. Poate aveti norocul sa bage baietii lama pana atunci, ca tot vin sarbatorile. Plimbare frumoasa! De duminica... https://plus.google.com/u/0/108259140629490618568/posts/5nZ3KjFUxZ2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SERGHEI42 Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 De duminica... https://plus.google.com/u/0/108259140629490618568/posts/5nZ3KjFUxZ2 )))))))) cat de misto arata traseul....!!!!si voi in echipament de vara ..) Frumos . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Mai 1, 2013 Autor Share Postat Mai 1, 2013 (editat) Bai, duminica e prea cald ca sa stai acasa frate. Am sunat azi de dimineata la salvamont si i-am intrebat daca putem urca cu motoarele; au zis ca asfaltul e curat si fara probleme se poate urca, dar nu si pe partea neasfaltata pana la cabana pentru ca e mocirla... Deci tare mi-e ca il silesc pe Alex la o Piatra Arsa duminica. ) Daca nu putem urca, ne intoarcem. Editat Mai 1, 2013 de Beatrice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SERGHEI42 Postat Mai 1, 2013 Share Postat Mai 1, 2013 Daca nu va deranjeaza si mai ales daca rezolv cu ,,tzopaiala " rotii fata va insotesc .Ori am cauciucul nececentrat pe janta ori peticul pus pe camera isi spune cuvantul.Trebuie sa ajung maine sau poimaine la vulcanizare si va anunt . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kitana Postat Mai 1, 2013 Share Postat Mai 1, 2013 Eu ma bag ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Mai 3, 2013 Share Postat Mai 3, 2013 Maine, 4.05.2013, la ora 9:30 ne vedem la garaj. La maxim 10:30 plecam spre Piatra Arsa. Traseu: http://goo.gl/maps/uiS27 O sa mancam la Cabana Piatra Arsa. Facem tot posibilul sa fim in Bucuresti pana in ora 18:00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Zenklawa Garage Postat Mai 3, 2013 Share Postat Mai 3, 2013 mentiune: suntem cam presati de timp deci important sa ne miscam repede. gen 110-120 afara si pe curbe fiecare cum poate. peseu: imbracati-va bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Mai 3, 2013 Autor Share Postat Mai 3, 2013 Am postat de pe alt cont. Baga.mi.as in el de smartfon cu taci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Mai 4, 2013 Share Postat Mai 4, 2013 Super plimbarea de azi. Pozele putin mai tarziu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Mai 5, 2013 Share Postat Mai 5, 2013 CRISTOS A INVIAT . Lasa pozele moteza filmuletele sa le vedem si noi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Mai 5, 2013 Share Postat Mai 5, 2013 Ati prins drumul curat pana sus la cabana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Mai 5, 2013 Share Postat Mai 5, 2013 (editat) Da am urcat pana unde este asfaltat drumul... Partea cu pietris pana la cabana n-am mai urcat-o ca ne umpleam de noroi. Cateva poze de la Piatra Arsa. Primele poze le-am facut la mijlocul drumului dintre Sinaia si Piatra Arsa. Piatra Arsa. Ne-am oprit unde se termina asfaltul, pana la cabana mai avem 500-800 de metri de pietris/namol. Nu ne-am mai dus ca ne umpleam de noroi. Era zapada dar era asa de cald incat puteai sa stai in tricou... Cred ca e cea mai frumoasa poza care am facut-o in aceasta mini-excursie. Ne-am oprit la o pensiune in drum spre Targoviste, sa mancam si sa admiram peisajul. Am stat la soare 25-30 de minute si a inceput inca o ploaie torentiala, a tinut-o asa mult timp. Pana in Targoviste am mers numai pe ploaie. Acolo s-a oprit 10-15 minute dupa care a inceput iar. Foarte aproape de Targoviste intr-o benzinarie, ne-am oprit sa se mai potoleasca ploaia... Am mers pana aproape de Bucuresti numai pe ploaie. A fost super plimbarea chiar daca am mers mult pe ploaie. Am prins si asfalt uscat destul de mult. Ne vedem la urmatoare, pe 11 mai, Cheia-Siriu. Editat Mai 5, 2013 de Sei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SERGHEI42 Postat Mai 6, 2013 Share Postat Mai 6, 2013 Inca nu am rezolvat cu tzopaiala rotii fata dar cum face figuri intre 70-90 kmh nu imi fac probleme (maine la vulcanizare cu ea ) ..Am fost stazi pe Cheia asa scurt ,liniste,frumos,..m-am intors pe A 3 ,destul de circulata dar fara fitzosi ,doar cu ,romani care se planteaza pe banda 3 (sau @ unde nu sunt 3 )si o tin langaaa cu 100-110 (ca de ,respecta legea ) ..un 120-130 pe pilot automat si cu casca nazii tremurand pe teasta a fost super ok. Concluzia : PREZENT pt 11 mai . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 Da am urcat pana unde este asfaltat drumul... Partea cu pietris pana la cabana n-am mai urcat-o ca ne umpleam de noroi. Cateva poze de la Piatra Arsa. Primele poze le-am facut la mijlocul drumului dintre Sinaia si Piatra Arsa. GOPR0218.JPG GOPR0260.JPG GOPR0316.JPG Piatra Arsa. Ne-am oprit unde se termina asfaltul, pana la cabana mai avem 500-800 de metri de pietris/namol. Nu ne-am mai dus ca ne umpleam de noroi. Era zapada dar era asa de cald incat puteai sa stai in tricou... GOPR0337.JPG Cred ca e cea mai frumoasa poza care am facut-o in aceasta mini-excursie. GOPR0339.JPG GOPR0343.JPG Ne-am oprit la o pensiune in drum spre Targoviste, sa mancam si sa admiram peisajul. GOPR0382.JPG Sa nu faca nimeni prostia sa opreasca acolo vreo data pt a manca , SCUMP SI GRAMAJE DE TOT RASUL ! Am stat la soare 25-30 de minute si a inceput inca o ploaie torentiala, a tinut-o asa mult timp. Pana in Targoviste am mers numai pe ploaie. Acolo s-a oprit 10-15 minute dupa care a inceput iar. GOPR0392.JPG Foarte aproape de Targoviste intr-o benzinarie, ne-am oprit sa se mai potoleasca ploaia... Am mers pana aproape de Bucuresti numai pe ploaie. GOPR0446.JPG A fost super plimbarea chiar daca am mers mult pe ploaie. Am prins si asfalt uscat destul de mult. Ne vedem la urmatoare, pe 11 mai, Cheia-Siriu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 Link cu pozele la cerere. Link cu filmuletele: http://www.youtube.com/watch?v=IrZPrsGS6Hc&list=PLTMpOEZdsk_JfG3MHGPhGZL1sGAwILVdY Sunt primele filme cu GoPro-ul, urmatoarele o sa fie mai bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 Poti sa mai setezi GoPro-ul sa faca poze la 30 secunde si ies niste cadre interesante, asta daca nu vrei sa filmezi tot drumul, personal la drum lung nu vad rostul filmarii, prefer 4-5 poze interesante. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Mai 12, 2013 Share Postat Mai 12, 2013 As vrea sa setez GoPro-ul sa faca filmuletele mai mici... --- Urmatoarea excursie unde sa fie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LadyRider Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 (editat) undeva cu mai putini km si mai putine curbe pls . 10x Editat Mai 14, 2013 de LadyRider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 Pe autostrada pana la Ploiesti . Glumeam, la un traseu mai scurt ma bag si eu ceva de genul 300km dus-intors ca mananca multa benzina fomista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniel1954 Postat Mai 15, 2013 Share Postat Mai 15, 2013 Propun urmatoarea ruta: Bucuresti-Rasnov-Poiana Marului-Sinca veche-Recea-Sambata de Sus= 250Km, super traseu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Mai 15, 2013 Autor Share Postat Mai 15, 2013 dar de asta ce ziceti link? bine, urmatoarea excursie ar fi pe la sfarsitul lunii cred, sau ceva gen... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Mai 15, 2013 Share Postat Mai 15, 2013 Cum e drumul Brasov-Rucar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JohnyGabe Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 Ar fi interesant..si scurt.. pt poze si popasuri http://goo.gl/maps/LTZxZ (Bucuresti - Sinca veche - Sambata de sus) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 dar de asta ce ziceti link? bine, urmatoarea excursie ar fi pe la sfarsitul lunii cred, sau ceva gen... Mie imi place, cu o mica modificare, la Predeal sa facem stanga spre Rasnov sa nu mai ajungem in Brasov ca e haos drumul ala, cel putin spre Rasnov e frumos de mers si asfaltul este bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 (editat) Ar fi interesant..si scurt.. pt poze si popasuri http://goo.gl/maps/LTZxZ (Bucuresti - Sinca veche - Sambata de sus) Scurt? Sunt ~250 km doar dus. Peste 500 dus-intors. Mult prea mult pentru o excursie de o zi ! Editat Mai 16, 2013 de Sei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate