deleted Postat Februarie 3, 2014 Autor Share Postat Februarie 3, 2014 @Arthur TM din pacate mai am doar 2 poze cu ea in care apare si "proiectul 2" care inainteaza greut din lipsa de fonduri, niste detalii pe aici, sper sa nu deranjeze pe nimeni linkul: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?80297-noua-achizitie-vitara-96 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 3, 2014 Share Postat Februarie 3, 2014 Nu-i buna ,e revopsita...Mai rau, nu e Repsol ! Mai bine pune mana si strange material, la primavara mai avem de "taiat" una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Februarie 3, 2014 Share Postat Februarie 3, 2014 Tare calumea si proiectul 2, multumim pt. link Cam asa ceva caut si eu, insa mi-e cam frica de taxa aia de smecher (de inmatriculare). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Februarie 4, 2014 Autor Share Postat Februarie 4, 2014 @DaSchmutz taxa de mediu este acceptabila in cazul vitarei, se invarte in jurul a 650 euro +/- si toata inmatricularea te duce la aprox 1000 daca o cumperi de afara. @Gixu m-ai pierdut putin, ce mai avem de taiat in primavara? ) Eu stiu ca am de taiat la masina ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Februarie 4, 2014 Share Postat Februarie 4, 2014 Gixu vrea sa se apuce de modificat balena lui Taxa de mediu mie nu mi se pare deloc acceptabila (dpdv de om care traieste in tara asta; dar daca te uiti vis-a-vis de masina, asta sunt de acord, merita!). O mica gramajoara de bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Februarie 4, 2014 Autor Share Postat Februarie 4, 2014 Gixu vrea sa se apuce de modificat balena lui Taxa de mediu mie nu mi se pare deloc acceptabila (dpdv de om care traieste in tara asta; dar daca te uiti vis-a-vis de masina, asta sunt de acord, merita!). O mica gramajoara de bani mie nu mi se pare nimic acceptabil in tara asta, si da fac referire la raportul dintre preturi si salarii... acum ce sa facem sa muncim si sa bagam banii la saltea? (daca mai raman de bagat )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Februarie 6, 2014 Share Postat Februarie 6, 2014 (editat) am mai gasit un proiect asemanator, poate gasesti o idee buna acolo. aceasta e linkul: http://www.fireblades.org/forums/general-discussion/102970-98-blade-winter-revamp-r1-rear-shock-gsxr-k5-tail-conversion.html Editat Februarie 6, 2014 de pepsi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Februarie 6, 2014 Share Postat Februarie 6, 2014 (editat) @Arthur TM din pacate mai am doar 2 poze cu ea in care apare si "proiectul 2" care inainteaza greut din lipsa de fonduri, niste detalii pe aici, sper sa nu deranjeze pe nimeni linkul: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?80297-noua-achizitie-vitara-96 IMG_20131103_155534.jpg jkhdfkjasd.JPG Te-ai apucat de desfacut conserve . Mai cumpara un 900 RR si fa-ti de cap ! Si de ce din pacate ? Nu mai ai RR-ul ? Editat Februarie 6, 2014 de Arthur TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Februarie 7, 2014 Autor Share Postat Februarie 7, 2014 @Arthur TM nu l-am dat daca asta credeai ) Nu am mai facut poze recente pentru ca nu am avut cand. @pepsi multumesc pt link, stiu cam majoritatea proiectelor de pe forum, acolo pe undeva e si proiectul meu de la inceput. am mai gasit un proiect asemanator, poate gasesti o idee buna acolo. aceasta e linkul: http://www.fireblades.org/forums/general-discussion/102970-98-blade-winter-revamp-r1-rear-shock-gsxr-k5-tail-conversion.html am gresit, povestioara este aici: http://www.rrzone.com/forums/showthread.php/7931-how-to-install-gsxr-1000-tail-on-900-RR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Februarie 7, 2014 Share Postat Februarie 7, 2014 @Arthur TM nu l-am dat daca asta credeai ) Nu am mai facut poze recente pentru ca nu am avut cand. @pepsi multumesc pt link, stiu cam majoritatea proiectelor de pe forum, acolo pe undeva e si proiectul meu de la inceput. am gresit, povestioara este aici: http://www.rrzone.com/forums/showthread.php/7931-how-to-install-gsxr-1000-tail-on-900-RR Si acolo sunt mici pozele . Iti admir rabdarea . Iti " scapa " lucruri frumoase din mana . Pe cand urmatorul proiect moto ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dude123 Postat Februarie 7, 2014 Share Postat Februarie 7, 2014 (editat) Din punctul meu de vedere, primul proiect , din noiembrie 2012 a fost extraordinar,a fost o adevarata bijuterie si la fel cum spunea cineva, si eu as fi pus-o in sufragerie si as fi privit-o ore intregi. Arata mai bine fara jante cromate samd precum americanii.... Editat Februarie 7, 2014 de dude123 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Februarie 7, 2014 Share Postat Februarie 7, 2014 Din punctul meu de vedere, primul proiect , din noiembrie 2012 a fost extraordinar,a fost o adevarata bijuterie si la fel cum spunea cineva, si eu as fi pus-o in sufragerie si as fi privit-o ore intregi. Arata mai bine fara jante cromate samd precum americanii.... Jantele cromate se potriveste cu lanticul de haur in cazul acestui RR , nu de alta dar o sa-i supar pe posesorii de choppere . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Februarie 7, 2014 Autor Share Postat Februarie 7, 2014 @dude123 multumesc, dar de ce spui ca a fost. Motocicleta e la mine nu a plecat nicaieri @Arthur TM sincer am facut asta pentru ca mi-a placut si imi place sa "surubaresc" dar din pacate traim in Romania si se pare ca traim din ce in ce mai bine. Vreau si sper sa termin si un proiect pe patru roti. Mai vedem dupa ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 Imi era dor sa mai vad o motocicleta frumoasa . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KNO3 Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 Foarte frumos lucrat, felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Iunie 28, 2014 Autor Share Postat Iunie 28, 2014 Cateva poze mai proaspete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shoby13 Postat Iulie 14, 2014 Share Postat Iulie 14, 2014 daca te incanta ideea sau nu nu stiu dar ti-o spun mi-ar placea sa o vad pe motoreta ta ! Nu crezi ca ar da mai bine o evacuare mai scurta sub scartia gen ? Cum este la YZF R125 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexyzf75093 Postat Iulie 14, 2014 Share Postat Iulie 14, 2014 sunt frumoase 900rr-urile ma refer la astea mai vechi gen 2000-2001..bineinteles si cele mai noi,dar mie imi placeau astea mai vechi...arata super mobra sa o stapanesti sanatos fara incidente...pune oglinzile pe ea k nu arata mai bine asa plus de asta te salveaza de la multe...bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oprea Postat August 31, 2014 Share Postat August 31, 2014 uite-o si pe sora-sa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat August 31, 2014 Share Postat August 31, 2014 Codita de 636. Arata super bine. Evacuarea nu este putin in peisaj .. in rest. Multi km. Bascula aia e sexy rau.. Frumoase mobre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 Foarte frumoasa. Toata stima pentru efortul depus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Septembrie 13, 2014 Autor Share Postat Septembrie 13, 2014 Multumesc pentru pareri si aprecieri, nu mai intru asa des pe forum din cauza timpului p.s. codita e de k4 1000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 3, 2015 Share Postat Martie 3, 2015 Deci, o mai dai sau mergem iar cu ele la mare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SLYther™ Postat Martie 3, 2015 Share Postat Martie 3, 2015 Multumesc pentru pareri si aprecieri, nu mai intru asa des pe forum din cauza timpului p.s. codita e de k4 1000 Cred ca se referea la poza din postul lui oprea. Dar oricum, faina mobra. Jos palaria ca ai avut atata rabdare!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 4, 2015 Share Postat Martie 4, 2015 (editat) Deci, o mai dai sau mergem iar cu ele la mare? Daca va duceti la mare, de anul asta cred ca e safe sa le parcati La Pirati in fata ) http://adevarul.ro/locale/constanta/foto-vama-veche-ramane-pirati-cheta-redeschiderea-faimosului-bar-simbol-rockerilor-1_54f499c9448e03c0fd268999/index.html Editat Martie 4, 2015 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate