H3llriderr Postat Decembrie 27, 2006 Share Postat Decembrie 27, 2006 man io nu am putut sa vin , i-am dat sms lu rogo sa itzi spuna k nu vin da mi-a zis k nu are nr tau . imi pare rau . da vin sigur maine la 12 . vezi k are lanterna ta ceva daca sa ars. fa rost de o frontala . ps: pe unde ai intrat? pe unde am spart io? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Decembrie 27, 2006 Share Postat Decembrie 27, 2006 ba, sunteti neuni sa intrati cu lanterne cu bec? Lasati-va d fumat si luati-va cu LED, ca altfel va gasim deja motociclisti licheni si ciuperci....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Decembrie 27, 2006 Share Postat Decembrie 27, 2006 io sugerez sa luati cu voi si vreo 2 lumanari din alea rotunde.in caz de urgenta. sa nu scrieti pe unde intrati, nu de alta, dar sa nu aveti surprize neplacute.toate detaliile cu privire la urmatoarele intrari sa le discutati doar voi.noua sa ni le prezentati dupa. succes maxim maine.aveti grija.ar fi bine sa va luati si masti din alea din hartie.in caz de mucegai si umezeala mare.cat de cat va ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Decembrie 27, 2006 Share Postat Decembrie 27, 2006 daca nu ai masca e buna si cagula , io cagula am folosito cand am intrat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Decembrie 27, 2006 Autor Share Postat Decembrie 27, 2006 Am intrat pe unde era spart , aproape de cladirea operei , cum te uiti la cladire , in stinga. Interesant , trebuie sa mai fie intrari , pt. ca dupa ce mergi pe un coridor lung , in stinga sint citeva trepte care urca , acolo e uscat si e si un hotel de boschetari , cind am fost eu nu era nimeni acasa. In dreapta insa nu e nimeni , doar apa si usi blindate , sigur ala e adapost antiaerian. Am gasit si centrala lor telefonica , de aia veche , de zici ca-i un pian si are multe gauri , sa bagi firele , ca pe vremuri. E misto ca piesa de muzeu, asa putrezeste in apa aia , ca are carcasa de lemn. Miine , cu Rogo si cu toata lumea trecem la partea a-2-a a problemei si chiar ca filmez , lumina sa am. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Decembrie 30, 2006 Share Postat Decembrie 30, 2006 pana la urma sa dovedit a fi doar un bunker antiaerian si pt alte calamitatzi , care se pare k a fost incercat sa fie renovat dovada ceva usi termopan la baie si niste panouri de curent noi pe langa centralele de telefonie din al 2-lea razboi. ce-i drept a existat o usa pe care nu am deschiso . ori au fost astupate tunelele ori mai tre sa fie o alta intrare . mai vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slaver Postat Decembrie 30, 2006 Share Postat Decembrie 30, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Decembrie 30, 2006 Share Postat Decembrie 30, 2006 Am intrat pe unde era spart , aproape de cladirea operei , cum te uiti la cladire , in stinga. Interesant , trebuie sa mai fie intrari , pt. ca dupa ce mergi pe un coridor lung , in stinga sint citeva trepte care urca , acolo e uscat si e si un hotel de boschetari , cind am fost eu nu era nimeni acasa. In dreapta insa nu e nimeni , doar apa si usi blindate , sigur ala e adapost antiaerian. Am gasit si centrala lor telefonica , de aia veche , de zici ca-i un pian si are multe gauri , sa bagi firele , ca pe vremuri. E misto ca piesa de muzeu, asa putrezeste in apa aia , ca are carcasa de lemn. Miine , cu Rogo si cu toata lumea trecem la partea a-2-a a problemei si chiar ca filmez , lumina sa am. nebuneeeee....da tata un semn de viata sa stim daca sunteti bine sa venim dupa voi centrala aia pare a fi daia din vremea pentaconta, adica veche si scoasa din uz...as vrea sa vin sa o vad si eu(ca doar sunt mare admirator de tehnologie ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Decembrie 31, 2006 Autor Share Postat Decembrie 31, 2006 Revin si salut pe toata lumea. A fost interesanta excursia , dar si putin dezamagitoare , asteptarile erau mai mari si noi nu am gasit nimic , spatiul vizitat a fost " restaurat " . Totusi nu mi-a pierit cheful de aventuri , deci acum astept propuneri de trasee mai promitatoare. Stie cineva incotro s-o apuc ? Ceva cit mai vechi ? Hai , ca se termina concediul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Res_Q Postat Decembrie 31, 2006 Share Postat Decembrie 31, 2006 Am citit noaptea trecuta tot ce s-a scris pe subiectul asta. Urez succes celor din Bucuresti si ii rog pe cei din TM care doresc ceva asemanator sa ma contacteze ca si in zona noastra exista o gramada de legende cu privire la tuneluri si poate facem o iesire (sau o intrare) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Decembrie 31, 2006 Share Postat Decembrie 31, 2006 vedeti voi astia din TM sa nu cumava sa intrati aici si sa iesiti la sarbi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Decembrie 31, 2006 Share Postat Decembrie 31, 2006 Chiar nu stie nimeni de catacombe in Brasov? Mi se pare ciudat ca n-am auzit nicaieri de asa ceva. >< Daca aveti informatii, as aprecia puternic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Decembrie 31, 2006 Share Postat Decembrie 31, 2006 Chiar nu stie nimeni de catacombe in Brasov? Mi se pare ciudat ca n-am auzit nicaieri de asa ceva. >< Daca aveti informatii, as aprecia puternic acolo e munte dedesupt, cine naiba sa sape Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Decembrie 31, 2006 Share Postat Decembrie 31, 2006 Actually, mi-am gasit singur raspuns la intrebare(Google is indeed your friend): http://www.monitorulexpres.ro/reader/?id_stire=26539 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Res_Q Postat Decembrie 31, 2006 Share Postat Decembrie 31, 2006 (editat) http://www.evz.ro/article.php?artid=262099 pentru brasov articolul e vechi poate ne spui si noua daca au sapat in continuare Editat Decembrie 31, 2006 de Res_Q Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Decembrie 31, 2006 Share Postat Decembrie 31, 2006 se pare k pt baietzii din brasov incep pregatirile unei expeditzii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Decembrie 31, 2006 Share Postat Decembrie 31, 2006 La Brasov e mai greu din cate am citit pentru ca multe-s inchise. Au fost niste prieteni in zona 'dupa' ziduri, trebuie sa-i intreb cum o fost and stuff. O sa pun si ceva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Res_Q Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 Liniste...Nimeni nu are noutati ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rogo Postat Ianuarie 7, 2007 Share Postat Ianuarie 7, 2007 hmm.....nu am mai intrat de ceva vreme, vad ca nu prea sunt noutati, in caz ca intervine ceva nou prin bucuresti decat stim acum tineti legatura, v-am pupat si bafta multa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Ianuarie 16, 2007 Share Postat Ianuarie 16, 2007 gata ne-am lasat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Res_Q Postat Ianuarie 16, 2007 Share Postat Ianuarie 16, 2007 gata ne-am lasat? Sper ca nu...Acum sunt pentru o luna la Iasi dar pana acum nu am primit niciun mesaj de la cineva din TM care sa fie interesat. Mai sper sa nu ne oprim aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Ianuarie 16, 2007 Share Postat Ianuarie 16, 2007 Parerea mea. Tunelele nefolosite sunt prea degradate ca sa le explorezi(inundate,nesigure,pline de diverse obstacole etc.),iar cele in stare buna probabil ca sunt in folosinta si deci nu se poate intra in ele pt. ca sunt pazite sau inchise bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Ianuarie 16, 2007 Share Postat Ianuarie 16, 2007 nici alea degradade nu sunt o probleme, nu ma astept sa merg ca pe bulaverd si nici nu ma feresc sa imi murdaresc pantofii de loc . din partea mea poa sa fie si apa si noroi si copii ciuperca. numai sa le gasesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ozzy Postat Ianuarie 16, 2007 Share Postat Ianuarie 16, 2007 Eu astept sa vina vara. Vreau sa vizitez toate bateriile din jurul bucurestului. Dar vreau sa o fac pe motor. Parca nu are farmec altfel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
itc Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 Acum am citit si eu tot topicul. Bafta la vizitare si explorare! Chestia cu depozitarea materialelor radioactive la Magurele e reala. Eu am facut liceul acolo, '88-'91 MF4, si intram in padure dinspre liceu, nu dinspre IFA. Am intrat in fortu' ala si cand am iesit erau oameni cu contoare Geiger care ne-au luat de urechi si ne-au aratat indicatoarele cu atentie radioactiv, care erau instalate la sosea, nu spre padure, pe unde am intrat noi. Ne-au dus la cabinetul medical de la fac de fizica, era in aceeasi cladire cu liceul, unde ne-a luat la intrebari. In fort erau incaperi zidite recent, unde ne-au spus ca sunt materiale contaminate. Dupa cum spunea cineva pe la mijlocul postului, nu cred ca mai sunt depozitate si acum, dar aveti grija ca radioactivitatea nu o spala ploaia intr-o luna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate