Speedy.K Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 Anul trecut am fost prin Voineasa si era o benzinarie acolo, dar avea program ciudat, gen 10-17. In sat sau in statiune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guy_ana Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 Joi: 1.crazy_mouse_87 2. Guy_ana 3. Vineri: 1. TheSaint 2. kollar + un prieten 3. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guy_ana Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 Btw, pe drumul pana acolo si acolo, exista retea de mobile, eventual 3G? Nu de alta, dar ca sa cerem ajutor, daca ne pierdem pe drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Iunie 5, 2013 Autor Share Postat Iunie 5, 2013 (editat) Benzinaria cea mai apropiata este in satul Sugag !!! sau in Sebes !!! - SUS LA LOCATIE NU ESTE SEMNAL LA TELEFON ! - Intrebati de locatia ,, LA CARARI '' sau de cabanele DOAMNEI MARIOARA , si toti din zona vor sti sa va indrume ! Asta daca veniti pe Sasciori - Loman - La Carari ! Pe cealalta ruta nu prea aveti cu cine sa va intalniti decat cu ursu eventual ( recomandam sa mearga pe acolo , cei care stiu traseul de anul trecut , sau stiu sa se orienteze bine ) ! Pe drumul Sasciori - Loman - La carari , care are aprox 26 - 28 km , vom pune si semne , unde este nevoie ! UNDE EXISTA BIFURCATIE SI NU SUNT SEMNE , AMBELE DRUMURI DUC IN ACELASI DRUM , DUPA CURBA !!! Editat Iunie 5, 2013 de ACHIMOTO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vpower16v Postat Iunie 6, 2013 Share Postat Iunie 6, 2013 Vremea joi in valcea -slatina partial soare cu nori. pana acum nu a plouat. ieri pe drum am avut ploi trecatoare, ploi moderate. 16 grade pe autostrada bucuresti pitesti. cu echipament pantaloni si geaca n am avut probleme de frig sau udat de la ploaie. nu plecati in blugi si este ok cand e cate o ploicica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 6, 2013 Share Postat Iunie 6, 2013 Oameni buni, din pacate suntem obligati sa zicem "pas" de data asta. Combinatia mobre+corturi+ploaie ne face sa renuntam la ture lungi we asta. Deabia ne-am uscat dupa Tabla Butii ploioasa si noroioasa de we trecut si parca ne-am mai odihni o leaca. Celor care vor semna condica La Carari: sa beti si sa enduriti si pentru noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheSaint Postat Iunie 6, 2013 Share Postat Iunie 6, 2013 mai este cineva care pleaca maine dimineata din Bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Iunie 6, 2013 Autor Share Postat Iunie 6, 2013 Imediat plecam spre locatie !!! Ne vedem acolo cu cine vine !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Iunie 6, 2013 Share Postat Iunie 6, 2013 Va rog frumos pe careva sa ii transmiteti la achimoto sa nu mai tina camera de 6 pers rezervata pe colceriu mihai pt sambata noapta ca nu mai ajungem din pacate ......va rog ca la tel nu raspunde ca nu are semnal ........multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpion_girl Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 A iesit soarele mult asteptat , se ridica ceata de munte de dupa ploaie ! Peisajul superb ca de fiecare data ! Cine vrea sa ia legatura cu noi , pentru orice probleme - intrebari , sa sune pe fixul de la cabana : 0258738075 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moșu' Postat Iunie 9, 2013 Share Postat Iunie 9, 2013 Sparg eu gheata cu fotografiile. Arhiva pt. download: http://alexandrumos.com/carpathians_soft_enduro_meeting_2013.zip Sau pe Facebook: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.534396343289952.1073741829.100001587732724&type=3 Btw, am vorbit cu baiatul care a avut probleme la DR-ul de 350 si a ajuns acasa ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vpower16v Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 Eu am vorbit cu baiatul cu transalp, pe la 8 jumatate aseara era in drum spre casa si era ok. O sa pun si eu poze si filme cand repar calculatorul.... Atmosfera super placuta, baietii de nota 10, vremea buna = eveniment reusit ..... bifez si pentru anul viitor. pacat ca noi nu putem sta linistiti nici in munti.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moșu' Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 pacat ca noi nu putem sta linistiti nici in munti.... S-a mai auzit ceva de WR-ul furat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvano Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 S-a mai auzit ceva de WR-ul furat? Super meeting. Conditii premium. Cum, taxa de 30 lei nu acoperea si paza + eventuale despagubiri? Nu-mi vine sa cred... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 Salutare! Miercuri o să postez şi eu link-urile de download cu fotografiile făcute la întâlnire. Ştiu că le aşteptaţi, dar sunt al naibii de multe şi trebuie să fac o selecţie. Oricum...a fost foarte fain şi mă bucur că am fost acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paranoya Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 Yupiiiiiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paranoya Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 Yupiiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paranoya Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 Salutare! Miercuri o să postez şi eu link-urile de download cu fotografiile făcute la întâlnire. Ştiu că le aşteptaţi, dar sunt al naibii de multe şi trebuie să fac o selecţie. Oricum...a fost foarte fain şi mă bucur că am fost acolo! Si noi ne bucuram ca ne-ai tras in chip )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
whisperx.22 Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 m-am trezit si eu pe acolo in trecere cu un dr350. oameni faini. ne vedem la urmatoarea intrunire daca reusesc sa inscriu aprilia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cervo Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 Fain fu... Pacat ca s-a speriat lumea de ploaie. Eu am plecat din Cluj (Gilau) sambata dimineata la 7 si nu am avut parte de nici un strop de ploaie pana duminica seara. Intoarcerea am facut-o, 3 motoare, pe la Tolea, Pianu, Vintu de jos, Vurpar, Geoagiu, Cheile Cibului, Zlatna, Abrud, Campeni, Valea Bistrei, Blajoaia, Maguri Racatau, Gilau. Frumos traseu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheSaint Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 muuuulte multumiri sefu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cervo Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 muuuulte multumiri sefu. Ati ajuns cu bine acasa? tu si motoreta? Cum ai procedat ca sa o recuperezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheSaint Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 Am ajuns cu bine. eheeee, poveste frumoasa... de la cabana Curmaturi am fost impins la vale de catre Marius si inca 3 motociclisti inimosi si am coborat liiiiber pana la intersectia cu Transalpina, vreo 20 minute de coborare libera si cu consum 0 la suta, de acolo am fost recuperat de baietii de la bike2rent. Multumiri inca o data celor implicati in inpins, tras, sustinut, intretinut, miscat, tinut motoreta de la omentul incidentului pana acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paranoya Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 Faina intrunirea,incidentele au fost sarea si piperul )) oameni faini ,la cat mai multe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guy_ana Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 Am ajuns cu bine. eheeee, poveste frumoasa... de la cabana Curmaturi am fost impins la vale de catre Marius si inca 3 motociclisti inimosi si am coborat liiiiber pana la intersectia cu Transalpina, vreo 20 minute de coborare libera si cu consum 0 la suta, de acolo am fost recuperat de baietii de la bike2rent. Multumiri inca o data celor implicati in inpins, tras, sustinut, intretinut, miscat, tinut motoreta de la omentul incidentului pana acasa. Bine ca ai ajuns cu bine atat tu, cat si toti ceilalti care au avut emotii cu motoarele. Au fost cateva zile faine, in ciuda vremii care s-a lasat greu convinsa. Astept sa vad ce le mai trece prin cap organizatorilor pentru intalnirea urmatoare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate