The Flying Dutchman Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă Un politist de la circulatie opreste un sofer: - N-ati vazut semnul de "interzis"? - Ba da, dar pe dumneavoastra nu v-am vazut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat 8 ore în urmă Autor Share Postat 8 ore în urmă Bună seara, numele meu este Sorin și am venit s-o fuck pe fiica dumneavoastră. S-O CEEEEE?????!!!!! SO-RIN!!!! ............... Bula retardat mintal pe vreme de razboi fara alte alternative este recrutat. Ajuns in transee face pregatire, dar il vede comandantul in ce situatie este si de frica sa nu isi impuste camarazii, ii da o pusca de lemn. Bula, intr-un moment de luciditate isi da seama ca arma e de lemn si il intreaba pe comandant: Bula : domn' comandant, ce-i cu pusca asta? Comandantul : Bai Bula, asta este o pusca unpic mai speciala. Ca sa tragi cu ea trebuie sa ochesti si sa strigi in gura mare ,, PUSCHI, PUSCHI, POC, POC " Bula : Sa traiti ! In urmatoarea zi, Bula este trimis in prima linie de catre comandant in speranta ca scapa de el. Bula in prima linie, disperat ocheste si incepe: PUSCHI, PUSCHI, POC, POC, PUSCHI, PUSCHI, POC, POC, etc. Printr-un miracol Bula supravietuieste. A 2-a zi. Merge Bula pe front, PUSCHI, PUSCHI, POC, POC , PUSCHI, PUSCHI, POC, POC. Se trage in dreapta, in stanga. Mor camarazi de-ai lui in stanga, in dreapta. Mor inamici in fata, in stanga, in dreapta. La un moment dat se face liniste peste tot. Vede ca se apropie un tanc inamic din fata. Bula disperat PUSCHI, PUSCHI, POC, POC, PUSCHI, PUSCHI, POC, POC. Se apropie tancul de Bula. Acesta, disperat tot striga : PUSCHI, PUSCHI, POC, POC. Tancul se opreste in fata lui Bula si tinteste tunul spre Bula. Bula se caca pe el disperat in continuare striga: PUSCHI, PUSCHI, POC, POC, PUSCHI, PUSCHI, POC, POC. Din tanc iasa un inamic, se uita spre Bula si striga : ,,TANCHI, TANCHI, BUM, BUM" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate