MRL Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 (editat) A aparut pe facebook informatia precum Zabarcencu Sabin,aka Sabinrace ar fi decedat!!! Stie cineva ceva? copypaste de pe fb; "RIP.....Zabarcencu Sabin aka Sabinrace, aka gauri in cadru aka whatever nebunie ii trecea prin cap o punea in fapte... Un dusman si un sarit de la fix la taste ...un om bun in realitate, atat cat am apucat sa-l cunosc... Cum? prosteste...cazut o masina peste el in service...imi tremura dejtele cand scriu..." coxanelu Editat Februarie 2, 2013 de Marlitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dayro_25 Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 Un bărbat din Capitală a murit, sâmbătă dimineaţă, după ce a fost prins sub o maşină pe care încerca să o repare într-un garaj din sectorul 5, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti. Sper ca nu e vorba de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Februarie 2, 2013 Autor Share Postat Februarie 2, 2013 Cica pe SBZ am gasi mai multe informatii. Din pacate nu am cont acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 Se pare ca e adevarat. Asta daca nu s-au pus de acord toti membrii marcanti de pe SBZ sa faca un misto macabru. Pacat, nimeni nu merita asta. Se pare pare ca a aparut si la stiri... Dumnezeu sa-l ierte! O astfel de "veste" nu face altceva decat sa ne arate cat suntem de mici in realitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 odihneasca-se in pace . cand este sa dea de tine ... te gaseste cateodata imi vine sa cred faza aia ca "asa iti este scris" , adica un motociclist infrunta pericole cu fiecare iesire pe moto si dupaia auzi si-a rupt piciorul pe scari .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 It's true. Dumnezeu sa-l ierte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freeriderjohn Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 nu vreau sa ma bag ca musca-n lapte,dar cine e tipul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 nu vreau sa ma bag ca musca-n lapte,dar cine e tipul? SabinRace: /index.php?/user/11347-sabinrace/ A fost un tip destul de cunoscut in comunitate la nivel national, ce a derulat cateva proiecte interesante, iar altele contestate de multi. Uite 2 motociclete modificate de el: /index.php?/topic/505559-r1-rossi-replica/?hl=yamaha /index.php?/topic/521555-r1-transformer/page-1?hl=yamaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 M-am uitat de dimineata la televizor si spunea ca un barbat a murit sub o masina , abia acum aflu ca era vorba de el. Dumnezeu sa-l ierte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 se pare ca nu iarta , indiferent de cine esti si ce faci . In fine . . . . . . Dumnezeu sa-l ierte ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexysexy Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 WTF ... nu cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 ba, voi nu glumiti ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvann Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 Rest in peace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorj Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 Am citit stirea la TV dar nici prin cap nu mi-a trecut ca e vorba de Sabin. E adevarat ca era un tip cam controversat dar il respect pentru munca si ideile puse in practica. Dumnezeu sa-l odihneasca, nu merita asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freeriderjohn Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 da..pacat,acum am inteles mai bine,Dumnezeu sa-l odihneasca,prosteasca moarte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian42 Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 Un omulet ale carui sfaturi le primeai fara sa stea prea mult pe ganduri.. RIP SabinRace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilea Alin Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 Dumnezeu sa-l ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Professoru Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 stie cineva ceva concret? sau sunt doar zvonuri? asa pe fb lui am vazut si eu, dar totusi nu-mi vine sa cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 (editat) Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! :rose: Editat Februarie 2, 2013 de Serban.S Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 cand am vazut stirea fix la el m-am gandit, am vazut hala si era fix hala unde avea si el service-ul lui moto.. l-am sunat dar nu a raspuns nimeni la telefon.... tind sa cred ca este adevarat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ardei Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 Incredibil.....Odihneasca-se in pace.Accident stupid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Professoru Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 sa fie oare adevarat?am vazut ca pe fb toata lumea pune poze cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 Peste cateva zile implinea 40 ... Pacat.Odihneasca-se In Pace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Februarie 2, 2013 Autor Share Postat Februarie 2, 2013 Sincere condoleante familiei indurerate pentru pierderea incomensurabila pe care au suferit-o. In astfel de momente cuvintele ar fi de prisos. Suntem cu gandul si cu sufletul alaturi de cei care au avut privilegiul sa-i cunoasca pe Zabarcencu Sabin, un talent pe doua roti. Colectivul Federatiei Romane de Motociclism isi exprima cele mai sincere condoleante. Gabriel Olariu, Nicoleta Olariu, Bogdan Adrian Minciuna, Cristian Ioan Muresan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate