ahilepeleianul Postat Februarie 5, 2013 Share Postat Februarie 5, 2013 Salut, Vreau sa scot galeriile de la Honda mea CB 500, sa le curat de rugina cu flex cu perie de sarma si apoi sa le vopsesc. Ideea e ca nu stiu ce vopsea sa folosesc si nici nu stiu daca se foloseste grund inainte. Stiu doar ca vopseaua trebuie sa fie termorezistenta (evident) Deci va rog sa-mi spuneti - cei care se pricep - ce trebuie sa fac si exact ce vopsea sa iau (firma, model). Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Februarie 5, 2013 Share Postat Februarie 5, 2013 (editat) Salut, Vreau sa scot galeriile de la Honda mea CB 500, sa le curat de rugina cu flex cu perie de sarma si apoi sa le vopsesc. Ideea e ca nu stiu ce vopsea sa folosesc si nici nu stiu daca se foloseste grund inainte. Stiu doar ca vopseaua trebuie sa fie termorezistenta (evident) Deci va rog sa-mi spuneti - cei care se pricep - ce trebuie sa fac si exact ce vopsea sa iau (firma, model). Merci. Singura vopsea care a tinut pe galerii este acoperirea cu pulbere.Chiar si aceea este putin mai speciala cea de esapament.Mai este un procedeu se numeste ceramizare...dar crede-ma nu renteaza pentru moto tau. Editat Februarie 5, 2013 de tng Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Februarie 5, 2013 Share Postat Februarie 5, 2013 Sau varianta mai ieftina, banda termoizolanta, cu care sa invelesti galeriile. De ruginit tot vor rugini, dar ai o protectie termica si... sunt mai aspectuoase ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omgs Postat Februarie 5, 2013 Share Postat Februarie 5, 2013 (editat) Singura vopsea care a tinut pe galerii este acoperirea cu pulbere.Chiar si aceea este putin mai speciala cea de esapament. Mai este un procedeu se numeste ceramizare...dar crede-ma nu renteaza pentru moto tau. ai poze cu procedeu de ceramizare ?presupun ca arata intr-un mare fel ?tnx Procedeul de ceramizare este urmatorul: acoperirea electrostatica a piesei (eventual in urma unei sablari pentru decontaminare), coacerea in 3 etape fiecare de cate 1h la 250 grade. Preturi informative (variaza in functie de dimensiuni): Galerii 4 cilindri: 200 ron-350 ron am gasit niste poze dar nu e cine stie ce Editat Februarie 5, 2013 de omgs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aragon Postat Februarie 5, 2013 Share Postat Februarie 5, 2013 http://www.ceramizer.com/ro/cum-functioneza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 http://www.ceramizer.com/ro/cum-functioneza tampenia aia nu are nici o treaba cu stratul ceramic de care spunea tng. ce ai pus tu acolo e in aceeasi oala cu xado, metabond si alte mizerii care nu fac nimic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 Salut, Vreau sa scot galeriile de la Honda mea CB 500, sa le curat de rugina cu flex cu perie de sarma si apoi sa le vopsesc. Ideea e ca nu stiu ce vopsea sa folosesc si nici nu stiu daca se foloseste grund inainte. Stiu doar ca vopseaua trebuie sa fie termorezistenta (evident) Deci va rog sa-mi spuneti - cei care se pricep - ce trebuie sa fac si exact ce vopsea sa iau (firma, model). Merci. Curate-le de rugina cu feruginol. Apoi slefuieste-le cu smirghel (si apa) din ce in ce mai finapoi mai aplica feruginol o data la sfarsit. Vei scapa de rugina pentru o perioada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sobru Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 si eu m-am gandit sa fac treaba asta si am vazut vopsea care se foloseste pt vopsirea sobelor, gratar usa etc...ma gandesc sa vopsec cu vopseaua respectiva.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mexykanu Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 (editat) http://www.tenereclub.ro/index.php?p=materiale&m_id=103 https://www.google.ro/search?q=vopsit+galerii+evacuare&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a Editat Februarie 6, 2013 de mexykanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 Munca in zadar, cel multi poti face ce sugereaza Cesar, in rest e doar o iroseala de timp si bani. Rachaturile alea nu se pot vopsi. Un indiciu ar fi si faptul ca nici aia la fabrica nu le vopsesc cand fac mobra noua. Singura solutie ca sa nu rugineasca este sa fie facute de inox, dar si atunci dupa o perioada corodeaza incet incet incet.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mexykanu Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 (editat) Pot aduce spray de vopsea termorezistenta (800 grade Celsius), la pretul de 70 lei. Editat Februarie 6, 2013 de mexykanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 Munca in zadar, cel multi poti face ce sugereaza Cesar, in rest e doar o iroseala de timp si bani. Rachaturile alea nu se pot vopsi. Un indiciu ar fi si faptul ca nici aia la fabrica nu le vopsesc cand fac mobra noua. Singura solutie ca sa nu rugineasca este sa fie facute de inox, dar si atunci dupa o perioada corodeaza incet incet incet.. cum sa nu le vopseasca? le vopsesc, stai linistit! si tin ani buni. dar nu cu "shprei" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 Rahaturile alea de tevi se incalzesc la mai mult de atat. Cel putin in zona imediat aproape de chiulasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mexykanu Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 (editat) Salut, Din ce sunt facute pistoanele si cilindrii ? Multumesc. Editat Februarie 6, 2013 de mexykanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 Salut, Din ce sunt facute pistoanele si cilindrii ? Multumesc. lol! cilindrii sunt raciti cu aer sau cu apa, pistoanele si chiulasa in interior sunt racite in plus de amestecul proaspat. galeriile nu. e o intrebare degeaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 Cu bronz deala de sobe tine binisor, e ieftin si usor de aplicat, in timp se ingalbeneste un pic. Problemele la orice vopsea de genul asta apar cand mergi pe ploaie, atunci cedeaza cel mai repede...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bica Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 ioii ce bine-i sa ai galerii din aliaj... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 Pai ori ce galerie ( ca si ori ce piesa metalica de pe motor) e facuta dintr-un aliaj. Conteaza insa din ce aliaj sunt facute La tine probabil sunt dintr-un aliaj inoxidabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ahilepeleianul Postat Februarie 6, 2013 Autor Share Postat Februarie 6, 2013 Merci de raspunsuri. Din tot ce vad, cred ca o sa fac o combinatie intre ce spune Cesar si banda aia termoizolanta. Se pare va vopseaua nu e o chestie de durata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 Din ce sunt făcute galeriile la fz6n? O curiozitate aiurea de-a mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JMoto Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 (editat) Particulele Ceramizer, Interesanta treaba nu am mai auzit pana acuma, pai si chestia asta "Ceramizer" se poate pune si in motoare de motociclete si ajuta la ceva ? Editat Februarie 6, 2013 de MassimoWest Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bica Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 Pai ori ce galerie ( ca si ori ce piesa metalica de pe motor) e facuta dintr-un aliaj. Conteaza insa din ce aliaj sunt facute La tine probabil sunt dintr-un aliaj inoxidabil. )da..ma refeream la aliaj inoxidabil... Merci de raspunsuri. Din tot ce vad, cred ca o sa fac o combinatie intre ce spune Cesar si banda aia termoizolanta. Se pare va vopseaua nu e o chestie de durata eu am banda termoizolanta pe toata evacuarea...o sa te coste vreo 500 de ron banda..daca nu si mai bine..depinde ce calitate cumperi si cat de lata..daca e cu graphit sau cu altceva..etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 Particulele Ceramizer, Interesanta treaba nu am mai auzit pana acuma, pai si chestia asta "Ceramizer" se poate pune si in motoare de motociclete si ajuta la ceva ? ajuta. face bine sus, jos si la mijloc! e o mizerie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 ajuta. face bine sus, jos si la mijloc! e o mizerie... Se poate inlocui cu Prostamol Intra in categoria magneti, turbine electrice, moristi si alte rahaturi de genul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate