Dogg Postat Februarie 24, 2013 Share Postat Februarie 24, 2013 Ce va relatez, sunt in mare spusele prietenilor mei, deoarece eu am avut o coma foarte de profunda, severa chiar pe scara Glasgow. (doctorii se ciupeau cand m-au vazut ca merg, deoarece sanse=0) Ideea e ca mergand acasa la prietena mea, gravida in 3-4 luni atunci, am dat peste un fraier de la Taxi Leone,care el coborand mi-a taiat fata, vrand sa faca el stanga lui prin dreapta mea, eu fiind cu prioritate de 100%, pe o strada foarte ingusta,sa intre intr-o parcare(Si ma stiu ca mergeam pe strazile din Bucuresti foarte atent-cu frica in poponeata fix de treburile astea...) Chestia s-a intamplat pe 25 august anul trecut,si de abea acum stiu cine sunt, dupa un TBI(traumatic brain injury) fiind proiectat ca la pinball prin toate masinile parcate,noroc cu HJC-ul meu din cap ca n-am mierlit-o, spart tot in spate...poze cand oi avea. IDEEA E CA DIN CAUZA JEGULUI AM INVATAT DIN NOU SA SI MERG(ca un copil mic)CA SA NU MAI ZIC CA NU PREA MAI AM NIMIC DIN TOT CE M-AM CHINUIT SA FAC... NU AM SA ACCEPT NICI O SCUZA, PENTRU CA ESTE TUPEUL MAXIM-imi pare rau ca nu am fost cu un tanc...sa fie el in locul meu..da nu-i problema. N-am crezut vreodata ca o sa zic mersi ca traiesc..la sfarsit ultimele doua ca sa va arat ca nu ma las invadat de tigani (vorba lui Putin cu minoritatile) S-auzim numai de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Februarie 24, 2013 Share Postat Februarie 24, 2013 Ma bucur sa vad ca totusi inca se mai intampla si minuni. Sa'ti dea D-zeu sanatate si sa te tina cu toate tziglele pe casa - pt ca nu oricine trece printr'o experienta d'asta si mai e intreg cu caputzu dupa ; si sa te bucuri de kinderu din viata ta. E bine cate o data sa ni se aminteasca cat de irelevant si efemer este totul pana la urma. Stima si recuperare completa iti urez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Februarie 24, 2013 Autor Share Postat Februarie 24, 2013 (editat) A si ce am uitat sa scriu e de operatia care a iesit bine pe cel mai important organ al meu, de cand am copil....(creierul) Merci, SyDemon, chiar ca mi-a adus aminte.... ! Editat Februarie 24, 2013 de Dogg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avelon Postat Februarie 24, 2013 Share Postat Februarie 24, 2013 Sa iti dea Dumnezeu satate si putere sa treci peste si sa te bucuri de mogaldeata ta, care are nevoie de tine sa creasca mare! A fost o cumpana in viata ta si conteaza ca ai luptat si ai iesit invingator! Restul e...cancan! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redhair Postat Februarie 24, 2013 Share Postat Februarie 24, 2013 felicitari pentru noua viata si pentru puterea de lupta! continua ca ai pentru cine lupta! cauta sa il distrugi pe ala, sa il dai in judecata sa iti scoti macar bani. timpul nu il vei recupera, dar .... chiar ai avut parte de o minune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rainmaker Postat Februarie 24, 2013 Share Postat Februarie 24, 2013 Multa sanatate ! Pe motor te mai sui ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jamaiknu08 Postat Februarie 24, 2013 Share Postat Februarie 24, 2013 Multa sanatate si sa te bucuri de viata!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 24, 2013 Share Postat Februarie 24, 2013 Multa sanatate si sa te bucuri de viata!!! sanatate maxima off topic..... alo nenea si pentru drepturile de autor""""" unde i berea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Februarie 24, 2013 Share Postat Februarie 24, 2013 bai frate nu stii ce iti rezerva viata pe ziua de maine!nici nu vreau sa-mi imaginez prin ce momente ai trecut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Februarie 24, 2013 Share Postat Februarie 24, 2013 (editat) Omule nu te cunosc nu stiu cat esti de bun sau rau, dar in momentul asta tot ce pot sa-ti spun este ca te iubesc, asta simt.. te iubesc pentru copilasul tau, pentru faptul ca un suflet o sa traisca cu taticul langa el, sa-i dea cele mai bune sfaturi sa-l ajute.. si sa-l iubeasca exact cum doar un parinte poate, restul nu conteaza. Maxime respecte pentru faptul ca ai postat aici constient ca exista oameni anonimi carora le pasa de tine. SANATATE !!!! Editat Februarie 24, 2013 de aladin1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeoZealot Postat Februarie 24, 2013 Share Postat Februarie 24, 2013 Ma bucur mult pt tine ca ai trecut cu bine prin toate. dau si io o bere ca poate vrei sa iti faci vreun frigider. Bafta in continuare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Februarie 24, 2013 Share Postat Februarie 24, 2013 Ingerul tau pazitor a fost alaturi de tine in acele clipe de cumpana si se pare ca a avut ceva de lucru. bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Februarie 24, 2013 Autor Share Postat Februarie 24, 2013 (editat) Ce pot sa va zic, este ca nu am sa renunt asa usor la mobra,de abia astept sezonul, mai ales ca mi-a schimbat viata in foarte bine(lasand la o parte ceea ce se vede peste adevaratul ei sens), dar cea mai mare forta de a lupta de la micul soarice a venit, si sunt atat de fericit de fiecare data cand o vad,nu am crezut nicioata cat de mult bine poate sa iti faca, un copil... Oricum va multumesc pentru ganduri, nu uitati cat de aiurea pot fi situatiile si cat de repede din bine in rau.... Editat Februarie 24, 2013 de Dogg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Februarie 24, 2013 Share Postat Februarie 24, 2013 Dogg ma bucur enorm pt tine,sa-ti dea Dumnezeu sanatate si sa te recuperezi complet,foarte bine ca ai postat poate mai trezesti ceva in sufletele multora care cred ca lor nu li se poate intampla,sa-ti traiasca fetita ce echipament de protectie purtai in afara de casca?ai idee aprox ce viteza aveai?k5`ul e facut varza , pulbere fina SANATATE MULTA numai bine Doamne ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Februarie 24, 2013 Autor Share Postat Februarie 24, 2013 (editat) maxim 60,dar e f posibil sa fi avut si mai putin.....(ca pe strazile alea nu o ard ever mai tare) eram doar in tricou, pentru ca nu mergeam tare Mersi mult!Chiar am avut atat noroc de zici ca am mancat cacao cand eram mic:) Editat Februarie 24, 2013 de Dogg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THE VADER Postat Februarie 24, 2013 Share Postat Februarie 24, 2013 Important este sa privesti doar inainte.sanatate si numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Februarie 24, 2013 Share Postat Februarie 24, 2013 sa te bucuri de viata ! Sanatate multa ,Doamne ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eclipsaus Postat Februarie 24, 2013 Share Postat Februarie 24, 2013 cuvintele s de prisos in situatii d-astea... tot respectul pt un om care a sfidat moartea, care acum poate sa-si vada pruncul crescand. Multa sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ala cu F-ul Postat Februarie 24, 2013 Share Postat Februarie 24, 2013 Sa fi sanatos si sa te bucuri de ingerasul tau! Cat despre jegul ala nenorocit, sa nu il ierti indiferent ce ar face! Bagal la zabrele, sa aiba timp de gandire, putea sa ia o viata si sa nenoroceasca alte 2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Februarie 24, 2013 Share Postat Februarie 24, 2013 (editat) miuta merita o moarte mai eroica nu impachetata cu un taxi cand or sa discuta ele in cer acolo la un pahar de benzina se face de ras.. macar scapata intr-o rapa ceva, dat cu ea de mal pe viraje, oricum ala a fost destinul ei, toate au un destin. Editat Februarie 24, 2013 de aladin1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omgs Postat Februarie 24, 2013 Share Postat Februarie 24, 2013 mult succes in continuare sanatate si tot ce-ti dorestiX:X:X:Xai ce povesti la nepoti:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Disturber Postat Februarie 24, 2013 Share Postat Februarie 24, 2013 Multa sanatate in continuare! Sunt curios...de anul trecut pana in ziua de astazi, ce s-a intamplat cu soferul vinovat? Banuiesc ca s-a intentat un proces impotriva lui nu? Adica in ce stadiu sunteti cu judecata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Februarie 24, 2013 Share Postat Februarie 24, 2013 E adevarat cu alcoolemia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorosocsi Postat Februarie 24, 2013 Share Postat Februarie 24, 2013 BUNA FRATE Imi permit sa iti zic asa din doua motive 1 pt. ca esti motociclist si 2 pentru ca si eu mam nascut a doua oara dupa ca am fost in moarte clinica si am avut 22 de fracturi mai mult de jumatate deschise. Si la mine motivul accidentului a fost acelasi ca si la tine, neacordare de prioritate de catre un primar beat crita.Ma bucur ca ai scapat cu viata dupa multe zile si nopti de suferinta, iti doresc multa sanatate ca sa te poti bucura de familie si de aceeia dragi tie.vreu sa stiu daca mai urci pe motor ca eu deabia astept clipa aceea. Sa auzim de bine, si daca te mai dai cu motorul, asfalt uscat si mult, mult, noroc in viata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jamaiknu08 Postat Februarie 24, 2013 Share Postat Februarie 24, 2013 sanatate maxima off topic..... alo nenea si pentru drepturile de autor""""" unde i berea nu-i problema, dau si doua!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate