Jump to content

SHOEI - Discutii Generale

zîmbesc
 Share

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Cautati casti d-astea de fite dupa care scrieti aici ca-s zgomotoase...cine sa va mai inteleaga?

Despre raid mai bine nu mai discutam...decat sa merg cu o casca de acum 10 ani in cap...mai bine merg cu un Nolan nou.

Seria XR este zgomotoasa, NXR este o casca zgomotoasa pe anumite motociclete, GT-Air este varianta indreptata spre sport-touring...fiecare alege varianta care-l coafeaza.

in legatura cu preturile.

Sti tu cum se zice:Prost e cine da,nu cine cere :crack: .

Oricum ce face el,se numeste samsareala...Ma rog nu e treaba mea.In plus sunt atatia care vand casti asemanatoare la jumatete de pret

Sti tu cum se zice:Prost e cine da,nu cine cere :crack: .

Oricum ce face el,se numeste samsareala...Ma rog nu e treaba mea.In plus sunt atatia care vand casti asemanatoare la jumatete de pret

Si daca te bagi pe vreun topic de-al lui de vanzare,pardon,teapa romanaeasca,sare de coor imediat.dar vorba ta,prost nu e cine cere,prost e cel ce plateste. Edited by george05

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

In Bucuresti la Kronau poti gasi, aproape sigur, cam toate marimile de la S la XL.

Daca ai dubii intre M si S, cam sigur iti trebuie S.

Daca esti intre marimi, ia marimea mai mica. Interiorul de la GT-Air isi da drumul bine, nu va ramane ca in prima zi garantat.

(Un L al meu a ajuns super larg, mai ales dupa ce l-am purtat cu cagule; acum nu as putea purta casca fara cagula, ca joaca pe cap.)

Tind sa inclin ca la Shoei nu ai sa te trezesti ca-ti trebuie o marime mai mica/mai mare cand treci de la un model la altul. Decat daca, evident, nu e facuta pentru capul tau.

Pentru Razvan, de mai sus: cap oval de-adevaratelea nu incape in nici o Shoei decat GT-Air. NXR (RF-1200), spre exemplu, e mai scurta, e facuta pentru capuri mai rotunde.

Edited by FadeToBlack

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...