FadeToBlack Postat Septembrie 9, 2016 Share Postat Septembrie 9, 2016 Incearca, s-ar putea sa iti placa. Eu o folosesc ca si traffic cam, si pe casca mi se pare cea mai buna optiune. Cam nasol ca se vede vitezometrul cum am reglat-o eu, dar arata atat de bine incat pot trai cu asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Septembrie 9, 2016 Share Postat Septembrie 9, 2016 Pe NXR-ul meu... » Post actualizat in 09 Sep 2016 16:06 Si singura parte naspa e ca se vede vitezometrul...o sa ii trag un power tape pe el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FadeToBlack Postat Septembrie 9, 2016 Share Postat Septembrie 9, 2016 Asa ar trebui sa faca si altii zona respectiva, sa fie usor sa pui o camera. La GT-Air parca e un artificiu de design, arata bine dar nu e functional deloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liviu Maftei Postat Septembrie 9, 2016 Share Postat Septembrie 9, 2016 Da. Solutia pe care am abordat-o eu implica cumpararea monturilor de Go Pro pentru barbie si casca si folosirea bratelor/articulatiilor de la ambele. Ca alternativa poti cauta un brat pentru Xiaomi Yi. Arata asa si se gaseste si la noi la vreo 60 de lei. Ori cu una ori cu alta poti monta bratul pe lateralul castii, unde e suprafata dreapta, si sa ai camera in barbie. Poți pune o poza? Am o SJCam cu monturi de prindere similare Gopro. » Post actualizat in 09 Sep 2016 16:17 Pe NXR-ul meu...» Post actualizat in 09 Sep 2016 16:06Si singura parte naspa e ca se vede vitezometrul...o sa ii trag un power tape pe el Poți pune o poza fără camera, doar cu suportul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FadeToBlack Postat Septembrie 9, 2016 Share Postat Septembrie 9, 2016 SJCam -- cel putin 5000x Elite -- are suporturile de prindere usor diferite fata de GoPro sau Xiaomi. Nu se potrivesc, din experienta mea. Alea de GoPro/Xiaomi de tip slider sunt un pic mai groase. Am incercat sa le combin (prinderea de casca de la GoPro/Xiaomi cu sliderul de la SJCam) si nu a mers. Ca si idee. Nu stiu daca e doar la 5000x-ul pe care il aveam in mana sau si la altele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Septembrie 14, 2016 Share Postat Septembrie 14, 2016 XR1100 + GoPro Session Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Septembrie 14, 2016 Share Postat Septembrie 14, 2016 Poți pune o poza fără camera, doar cu suportul? https://medium.com/armins-blog/shoei-rf-1200-gopro-mount-833ce0ee45d2#.txyelvjh3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario Dumitru Postat Septembrie 14, 2016 Share Postat Septembrie 14, 2016 Salut. Cat de curand trebuie sa-mi cumpar casca si am primit recomandarea pt Shoei NXR, ca e casca buna si se gaseste viziera heliomata pt ea. Se impaca bine cu un naked / mers mai mult prin oras? (caci probabil asta voi alege ca model moto). Tot gasesc anunturi cu casti la 300e pe net si 500e in magazine. Care e diferenta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FadeToBlack Postat Septembrie 14, 2016 Share Postat Septembrie 14, 2016 (editat) Castile se probeaza inainte de cumparare. Altfel nu da banii pe ea, ca e posibil sa nu iti vina bine. Capurile au forma diferita, si castile sunt facute sa reflecte asta. E plin OLX-ul de casti luate fara proba, nu contribui si tu la numarul lor. Nu iti poate spune nimeni cum se va comporta pe capul tau, ca asta depinde de multi factori, dar in principiu pe un naked treaba cu zgomotul nu e o problema (daca la asta te gandesti) atat timp cat n-ai adaugat parbriz. In afara de asta, e o casca premium cu beneficiile care vin din asta. Viziera heliomata e mega scumpa, si e posibil sa-si piarda din eficienta pe masura ce e utilizata din ce am citit pana acum. In principiu nu ai de ce sa dai €500 pe un NXR. Dupa ce ai probat-o, gasesti pe net o gramada de modele la preturi mult mai accesibile. FC Moto si Motoin in Germania, Motocard in Spania, sunt ceva magazine cu oferte foarte bune. Sfatul meu e sa iei casca cu factura, si garantie. Daca ai probleme in primii cinci ani se repara intr-un service (atat e garantia la Shoei). Editat Septembrie 14, 2016 de FadeToBlack Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Septembrie 14, 2016 Share Postat Septembrie 14, 2016 Salut, încerc sa lipesc suportul pt camera pe GT-Air însă e curbata mai mult decât el, în partea superioara și nu calcă complet... ați folosit soluții alternative? Merci Iac'asa sta la mine pe gt-air Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
muZiKie Postat Septembrie 15, 2016 Share Postat Septembrie 15, 2016 Salutare ! Pentru un Shoei GT-Air, stie cineva daca gasesc viziera fumurie ? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Septembrie 15, 2016 Share Postat Septembrie 15, 2016 Da, gasesti https://www.louis.de/en/artikel/shoei-pinlock-visor-neotec-gt-air/20013540?list=217762417 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FadeToBlack Postat Septembrie 15, 2016 Share Postat Septembrie 15, 2016 Care e diferenta dintre viziera fumurie si viziera interna pe GT-Air? Este mai inchisa? Cum se comporta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Septembrie 15, 2016 Share Postat Septembrie 15, 2016 E utila doar pentru design ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Septembrie 15, 2016 Share Postat Septembrie 15, 2016 da arata bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FadeToBlack Postat Septembrie 15, 2016 Share Postat Septembrie 15, 2016 Mie cateodata mi se pare ca ar putea fi o tenta mai inchisa viziera interna. Cand merg cu soarele in fata spre apus e cel mai nasol. Apoi, din motive evidente, cu viziera interna o parte din aerul care intra in casca prin gura din barbie nu ajunge si pe partea superioara a fetei. Dar, sa schimbi vizierele cand vine seara si sa iti dai seama ca ai uitat-o pe aia clara acasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Septembrie 15, 2016 Share Postat Septembrie 15, 2016 tragi o folie pe ochelarii interni sa ii mai inchida putin,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Septembrie 15, 2016 Share Postat Septembrie 15, 2016 Sau iti iei pinlock heliomat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FadeToBlack Postat Septembrie 15, 2016 Share Postat Septembrie 15, 2016 Pinlock-ul heliomat e o idee buna, la fel si folia peste viziera. Eu m-am obisnuit vara sa merg fara pinlock, mi se pare mai OK seara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 15, 2016 Share Postat Septembrie 15, 2016 Mai bine o viziera iridium, e mai cool decat cea fumurie protejeaza si mai bine de soare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Septembrie 16, 2016 Share Postat Septembrie 16, 2016 (editat) Mai bine o viziera iridium, e mai cool decat cea fumurie protejeaza si mai bine de soare viziera iridium e un dezastru cand ai soare din fata sau e cerul plin de nori.e ok doar cand e senin si soarele in spate.am avut si pe Shoei si pe Shark viziere atat iridium cat si smoke(light si dark) si in afara de faptul ca iridium arata mai altfel,nu e sub nici o forma pont. Editat Septembrie 16, 2016 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 16, 2016 Share Postat Septembrie 16, 2016 Știu,mi-am cumpărat la suomy si am dat-o imediat..dar arăta cool Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jhn Ro Postat Octombrie 11, 2016 Share Postat Octombrie 11, 2016 Salut , s-a dezlipit pinlock-ul si acum se pare ca nu mai are acel lipici de etansare se mai poate face ceva sau trebuie sa cumpar alt pinlock? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Octombrie 11, 2016 Share Postat Octombrie 11, 2016 Pinii care tin pinlock ul sunt excentrici ,daca rotesti de ei o sa il tina lipit de viziera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jhn Ro Postat Octombrie 14, 2016 Share Postat Octombrie 14, 2016 Pinii care tin pinlock ul sunt excentrici ,daca rotesti de ei o sa il tina lipit de viziera mersi am reusit cu ajutorul sfatului tau » Post actualizat in 14 Oct 2016 19:18 In alta ordine de idei imi postez si eu setup-ul de Xr1100 + camera evolio Hd Frontala detalasabila , reglabila etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate