disabled_Cata Postat Martie 4, 2014 Share Postat Martie 4, 2014 salut, primesc in 4-5 zile din Germania un 250r din 2010 limitat, la 2300 euro. In afara de acesta poti conduce motociclete limitate la 34 cp. Sunt o multime in Germania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calfi Postat Martie 4, 2014 Share Postat Martie 4, 2014 Mda..cred ca raman la GS500F pare cam cea mai "aratoasa" dintre toate multumesc mult ! Asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-GeorGe- Postat Martie 4, 2014 Share Postat Martie 4, 2014 Poti conduce si R1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Martie 5, 2014 Share Postat Martie 5, 2014 Ia-ti enduro, o capra ceva... si asa esti destul de inalt. Gs500 mi se pare super mica . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Martie 5, 2014 Share Postat Martie 5, 2014 Salutare ! Vreau sa stiu si eu daca pot conduce un Kawasaki ZX400R cu categoria A2 . Ce stiti si voi ... se poate ? Iar daca nu ceva motociclete pentru A2 si nu lista aceea ca le-am vazut pe toate si in afara de Ninja 250r si Yamaha MT-03 nu prea ma incanta nimic...app am 1.88 si 104 kg Astept pareri ! Multam ! CBF 600 limitat er-6 limitat fz6 S1 limitat orice mobra sub 75 cai +limitare la 1,88 si 104 kile te chinui grav cu orice 250-300-500cc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Martie 5, 2014 Share Postat Martie 5, 2014 WR450F sm ... poate ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SkyWay Postat Martie 5, 2014 Share Postat Martie 5, 2014 un fz6 din 2004 limitat daca te intereseaza...pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calfi Postat Martie 5, 2014 Share Postat Martie 5, 2014 Acum m-ati bagat in ceata rau...ma mai interesasem odata de limitare pentru un FZ6N cu ceva kit ... dar am sunat la RAR si cei de acolo mi-au spus ca ei nu au auzit niciodata de asa ceva..."limitare la moto" . Se poate pana la urma ? Cum ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Martie 6, 2014 Share Postat Martie 6, 2014 Nu se poate sa o limitezi tu cu kitul cumparat de tine, trebuie sa o aduci gata limitata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBN Postat Martie 11, 2014 Share Postat Martie 11, 2014 Pt doritorii de 600 dar care nu au A exista solutia http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-kawasaki-zx6r%20636%20(25%20kw)%20ok%20pt%20a2-din-2005-560198.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Martie 12, 2014 Share Postat Martie 12, 2014 La mine linkul nu se vede, zice ca a expirat anuntul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBN Postat Martie 12, 2014 Share Postat Martie 12, 2014 (editat) Nu stiu ce are..cam asta e faza cu anuntul ala: Editat Martie 12, 2014 de SBN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sepu4 Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 Salut,va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns:sunt posesor de permis A1 (plus alte categorii) din anul 2004 si as dorii sa trec la categoria A.Este posibila aceasta trecere fara a mai sustine alt examen teoretic?Stiu ca va trebuii sa sustin un examen practic pe un motor care corespunde categoriei A. Intreb deoarece in Marea Britanie se poate face acest lucru (trecerea de la A1 la A)fara a mai sustine proba teoretica,si cum si noi romanii suntem cetateni europeni poate avem aceleasi drepturi. Precizez ca am 26 de ani. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 Trebuie sa sustii examenul teoretic. Legislatia nu e identica in toate tarile UE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikita611 Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 Nu numai ca trebuie sa sustii examen teoretic ci si trebuie sa faci toata scoala de la A la Z, adica documente (vizita medicala + psihologica + cazier judiciar), teorie + practica, intocmire dosar si tot tacamul. Examenul consta in examinare teoretica + poligon + traseu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sepu4 Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 OK multumesc pt raspunsuri,dupa cum ma asteptam noi suntem "mai speciali" in toate...si in cazul in care vreau sa trec la A2?tot teoretic si practic? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 (editat) Mai bine dai direct de A. Examenul pentru A2 ai A e aproape la fel, la fel si pretul. Apoi conduci ce vrei tu din toata gama. Editat Martie 24, 2014 de Proxi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikita611 Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 La categoriile A2 si A nu exista diferente in scolarizare, asa ca e mai bine cum spune colegul Proxi trebuie dat direct la A si atunci se pot conduce AM, A1, A2 si A. Singura diferenta este motocicleta cu care se da examenul. Pentru A motocicleta este de cel putin 595 cmc, iar la A2 este de cel putin 395 cmc. Mai sunt diferente si la raportul de kW/greutate, dar in ceea ce priveste teoria este la fel. La permis se acorda automat categoriile inferioare de exemplu: la obtinerea categoriei B se acorda automat si categoriile AM si B1, la C se acorda si C1, la D si D1, iar la CE se acorda si BE, DE daca exista permis pentru acestea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crasdan Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 o intrebare.... mam programat pe data de 30 aprilie pentru traseu, dar din cauza serviciului nu pot fi prezent. Se poate reprograma data de examen ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackSeraph Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 Stiu ca se poate cu cerere scrisa, dar am vazut acolo la avizier si 'reprogramari neprezentati' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheDreamer Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 Dupa 2 ani de la dobandirea categoriei A2, pentru categoria A, este nevoie sa fac scoala si pentru A sau se va da doar un examen? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 Faci scoala si dai examenul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat Aprilie 19, 2014 Share Postat Aprilie 19, 2014 Dosar,scolarizare,examen pentru categoria 'A'.Difera programa scolara ,avand perioada de scolarizare mai scurta si numarul de ore mai mic.Acestea duc la un tarif al scolii mai mic.Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
302v8 Postat Aprilie 26, 2014 Share Postat Aprilie 26, 2014 Buna ziua , am si eu o intrebare , poate tampita ) daca este imi cer scuze. Am auzit ca se poate conduce cu permis de A2 motociclete de 600cmc daca sunt limitate la 35kw , este legal ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rabanu Jr. Postat Aprilie 26, 2014 Share Postat Aprilie 26, 2014 Da poti pana si in 1000cmc dar limita sa fie in 25kw si nu 35kw. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate