biancocelleste Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 Sincer sa fiu, sunt stors de energie si nu am inspiratie sa o descriu mai bine. Este un Suzuki srad din 98, foarte bine intretinut, dar cel mai important, motocicleta pe care mi o doresc de mai bine de un an. Las pozele sa vorbeasca de la sine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 Fain dulapul ca vine cu suport de rufe sub parbriz Detaliaza ce inseamna ca a fost intretinuta? si ce urmeaza sa faci la ea? Sa ai noroc de ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mome Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 Fain dulapul ca vine cu suport de rufe sub parbriz Detaliaza ce inseamna ca a fost intretinuta? si ce urmeaza sa faci la ea? Sa ai noroc de ea! )...mult noroc cu ea si asfalt uscat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 bine ca ti-ai luat motocicleta! altii-si iau honda! felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Martie 7, 2013 Autor Share Postat Martie 7, 2013 bine ca ti-ai luat motocicleta! altii-si iau honda! felicitari! un mare like de la mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 bine ca ti-ai luat motocicleta! altii-si iau honda! felicitari! adica? On Topic: felicitari si sa ai parte de ea! baga-i niste stickere ceva, ca e cam golasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Martie 7, 2013 Autor Share Postat Martie 7, 2013 Fain dulapul ca vine cu suport de rufe sub parbriz Detaliaza ce inseamna ca a fost intretinuta? si ce urmeaza sa faci la ea? Sa ai noroc de ea! ce dulap coa', esti chior ? asta e motoreta in toata regula. Filtre aschimbate, cauciucuri 80%, lant super intretinut, frana spate excelenta ( cea fata va fi schimbata in 2000km). Nu bate, nu trancane, n are probleme de directie, semeringuri schimbate, ce mai vrei ? Am sa bag in ea placuta fata si benzina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 Vezi ca Suzuki e pentru aia care n-au bani de Honda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Martie 7, 2013 Autor Share Postat Martie 7, 2013 adica? On Topic: felicitari si sa ai parte de ea! baga-i niste stickere ceva, ca e cam golasa... Da, dar nu voi face abuz, totusi. Keep it simple, stii Vezi ca Suzuki e pentru aia care n-au bani de Honda. Eh, era o referire la o alta discutie, dar se putea sa nu te bagi tu iar ca musca in poponeata iepii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 (editat) Felicitari pentru noua achizitie! Ma bucur ca ti-ai indeplinit visul; de-acum, ai grija cu ea si drumuri bune sa ai! P.S. cine-i mamelucul ala din poza doi, ala de sta sprijinit pe mobra ta? Editat Martie 7, 2013 de Batranu` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 tre sa o uzi ... sau te-ai udat tu si pt ea deja ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 adica? On Topic: felicitari si sa ai parte de ea! baga-i niste stickere ceva, ca e cam golasa... ce n-ai inteles? Vezi ca Suzuki e pentru aia care n-au bani de Honda. ovcorz! si kawasaki pentru aia care n-au bani de italience, stim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Martie 7, 2013 Autor Share Postat Martie 7, 2013 Felicitari pentru noua achizitie! Ma bucur ca ti-ai indeplinit visul; de-acum, ai grija cu ea si drumuri bune sa ai! P.S. cine-i mamelucul ala din poza doi, ala de sta sprijinit pe mobra ta? Un fost Diversionist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iminofensiv Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 vcorz! si kawasaki pentru aia care n-au bani de italience, stim! Kawasaki pentru aia care n-au bani punct Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 Un fost Diversionist Bine ca nu te-ai enervat, stiam eu ca esti baiat valabil! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hyena986 Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 oribila! hai sa o uzi!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 ce n-ai inteles? ovcorz! si kawasaki pentru aia care n-au bani de italience, stim! mama ce batZos esti...incercam sa te fac sa-mi explici povestea aia cu honda, ca se strica, ca nu sunt bune de nimic, d-astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 (editat) Vezi ca Suzuki e pentru aia care n-au bani de Honda. Iar onda pentru cei care n-au imaginatie.Honda-i Honda.Se stie . Acum ai inteles stRADu? Editat Martie 7, 2013 de serious sam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 Orice marca de motocicleta isi are segmentul ei de cumparatori! Si sper sa incetam in a-i strica topicul omului. Felicitari pentru achizitie, e o motocicleta frumoasa! Si-a cumparat si Noro, un prieten de-al meu, se preteaza bine la drumuri mai lungi iar consumul e mic. Sa o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Martie 7, 2013 Autor Share Postat Martie 7, 2013 Orice marca de motocicleta isi are segmentul ei de cumparatori! Felicitari pentru achizitie, e o motocicleta frumoasa! Si-a cumparat si Noro, un prieten de-al meu, se preteaza bine la drumuri mai lungi, consumul e mic. Sa o stapanesti sanatos Senchiuuuu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 mama ce batZos esti...incercam sa te fac sa-mi explici povestea aia cu honda, ca se strica, ca nu sunt bune de nimic, d-astea ))) pai se vede ca stii povestea cu honda, nu mai trebuie sa-ti explic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Martie 7, 2013 Autor Share Postat Martie 7, 2013 Iar onda pentru cei care n-au imaginatie.Honda-i Honda.Se stie . Acum ai inteles stRADu? Hai sa nu incepem discutii anti honda si pro-altele. Eu, de exemplu, m-am interesat si de 900rr. Am inteles ca sunt foarte ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 (editat) Iar onda pentru cei care n-au imaginatie.Honda-i Honda.Se stie . Acum ai inteles stRADu? da, acum toata viata mea capata sens. i-am stricat topicul lu bianco... Editat Martie 7, 2013 de stRADu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinR6 Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 Felicitari !! Multi km fara probleme. Hai sa nu murdarim topic-ul baiatului cu discutii suzuki vs etc. Se stie ca baiatul si l-a dorit foarte mult. Poti sa-mi trimiti un mesaj cu cat te-a dus mobra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate