Lexus Postat Septembrie 21, 2009 Share Postat Septembrie 21, 2009 Multumesc Poly!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 Cine stie un tapiter sa imbrace o sa si eventual daca are materiale (mai mult sau mai putin speciale pt moto)? Nu ma trimiteti in someseni, va rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 (editat) Cine stie un tapiter sa imbrace o sa si eventual daca are materiale (mai mult sau mai putin speciale pt moto)? Nu ma trimiteti in someseni, va rog. La cate reply-uti ai primit, ai doua variante: ori meri in Someseni, la Vlad, ori umbli cu saua rupta. Btw, vezi ca e in SOMESENI un tapiter, Vlad il cheama. 0764470762 El mi-a facut saua la motor si tapiteria la masina. Dar nu-s multumit. Dar asta nu-i un bai. Tu du-te la el. Ai inteles, Patrik? Sa-ti explic unde e situat atelierul? Editat Septembrie 25, 2009 de yzulyka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 Cine stie un tapiter sa imbrace o sa si eventual daca are materiale (mai mult sau mai putin speciale pt moto)? Nu ma trimiteti in someseni, va rog. Ai incercat la ala din Someseni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serj Postat Septembrie 25, 2009 Autor Share Postat Septembrie 25, 2009 Si-ar mai fi cineva la iesirea din Cluj inspre Apahida, chiar dupa pod, dupa primul semafor faci dreapta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 sau puteti sa imi dati adresa sau locatia lui ala din someseni....Bine ca aveti voi pe ce va pune curu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 azi sa inaugurat centrul de natatie din parcul babes,bazin acoperit,apa calduta la 28 de grade,8 culoare de inot,va fi deschis non stop si pt cetatenii clujului nu numa pt studenti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 azi sa inaugurat centrul de natatie din parcul babes,bazin acoperit,apa calduta la 28 de grade,8 culoare de inot,va fi deschis non stop si pt cetatenii clujului nu numa pt studenti! Se pot face abonamente? Ceva pretzuri nu stii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Junior_RIDER Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 azi sa inaugurat centrul de natatie din parcul babes,bazin acoperit,apa calduta la 28 de grade,8 culoare de inot,va fi deschis non stop si pt cetatenii clujului nu numa pt studenti! preturi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 cand mai am noutati postez aici,ce stiu sigur este ca se vor face si abonamente,preturile inca nu le stiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 Aduce cineva din Cluj produse Motorex? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rila Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 (editat) Aduce cineva din Cluj produse Motorex? SETH suna la :0769253452 Editat Septembrie 28, 2009 de Rila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 (editat) cine are timp sa dea un verdict la un calculator ca nu merge!un electronist?se pricepe cineva ? (am fost nevoit sa cumpar altul nou ,celalalt nu mergea)nu stiu ce sa stricat in el. dau si eu o bere 2... dati un PM Editat Septembrie 30, 2009 de lakopeter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibi_thomas Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 peter, parca am zis ca incerc sa te ajut, nu ? hai cu el pe Brancusi 135. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudor_BIG Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 Cine ma poate ajuta cu niste preturi la km pe intern,la diferite tonaje.De la 1,5t in sus.Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bujor Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Cine ma poate ajuta cu niste preturi la km pe intern,la diferite tonaje.De la 1,5t in sus.Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
k-10 Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 Salutari, Cine stie daca mai sunt tank-bag-uri in Plus. MS Ai postat mai demult, dar daca nu ti-ai gasit tank-bag, te anunt ca am vazut eu astazi in PLUS la Campia Turzii. Poate mai au si unitatile lor din alte orase. -30 lei/buc.- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Octombrie 10, 2009 Share Postat Octombrie 10, 2009 (editat) peter, parca am zis ca incerc sa te ajut, nu ? hai cu el pe Brancusi 135. ok ! nu are rost sa aduc tastatura,monitorul,mouse,unitatea,...................... asta imi trebuie! mi-a dat un vecin altul si cu ala merge calculatorul vechi,de proba ,da i-lam dat iapoi . deci imi trebe memoria aia da la pret acceptabil nu de domo sau de flanco !daca are cineva e ok ! 2 bucati imi trebe ...da merge si una ... contra cost Editat Octombrie 10, 2009 de lakopeter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriela25 Postat Octombrie 10, 2009 Share Postat Octombrie 10, 2009 ok ! nu are rost sa aduc tastatura,monitorul,mouse,unitatea,...................... asta imi trebuie! mi-a dat un vecin altul si cu ala merge calculatorul vechi,de proba ,da i-lam dat iapoi . deci imi trebe memoria aia da la pret acceptabil nu de domo sau de flanco !daca are cineva e ok ! 2 bucati imi trebe ...da merge si una ... contra cost piatadelaalaz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruler Postat Octombrie 10, 2009 Share Postat Octombrie 10, 2009 ok ! nu are rost sa aduc tastatura,monitorul,mouse,unitatea,...................... asta imi trebuie! mi-a dat un vecin altul si cu ala merge calculatorul vechi,de proba ,da i-lam dat iapoi . deci imi trebe memoria aia da la pret acceptabil nu de domo sau de flanco !daca are cineva e ok ! 2 bucati imi trebe ...da merge si una ... contra cost Am eu una bucata DDR 333 256 MB, si ti'o donez. Cauta'ma la tel si vedem cum facem sa vi sa o iei. 0746162295. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonick Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 ok ! nu are rost sa aduc tastatura,monitorul,mouse,unitatea,...................... asta imi trebuie! mi-a dat un vecin altul si cu ala merge calculatorul vechi,de proba ,da i-lam dat iapoi . deci imi trebe memoria aia da la pret acceptabil nu de domo sau de flanco !daca are cineva e ok ! 2 bucati imi trebe ...da merge si una ... contra cost Nu ma pricep tare la hardwere, dar poate gasesti ceva aici: http://www.intend.ro/dimm-2gb-ddr2-pc6400-...-sy-ddr2-2g800/ (sper ca e bun link-ul, inca nu am aflat cum pot baga link-u' in cuvant) Oricum, din ce am vazut acolo, e foarte apropiat de ce spuneai tu, nu e chiar o gluga de bani, (functie de ce vrei) si au magazine in Cluj. Sper sa iti fie de ajutor. Salutari, Nick. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 (editat) am rezolvat problema ,merci lui ruler pt piesa. jaful de pc functioneaza. e un jaf de intelceleron de 3000 de ghz,hard de 80,inscriptor dvd,ddram 256,si e de vanzare cu tot tacamul,cu clapele de pian cu tot ,cu monitor si sobolan. pm daca nu se vinde imi deschid un internet-tee....deoarece cafee sant destule ... Editat Octombrie 14, 2009 de lakopeter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 http://www.studentsound.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serj Postat Octombrie 16, 2009 Autor Share Postat Octombrie 16, 2009 http://www.studentsound.ro/ Macar de-ar avea muzica buna. Mai bine postai AICI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 Daca lucreaza careva dintre voi ca si contabil - cenzor, sau detine orice functie in cadrul unui ONG/Club Sportiv, va rog sa ma anuntati! Ca am o nelamurire! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate