Grave Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 Eroilor 43/ap 4. Mobile Service Gsm Il cauti pe Coco si vezi daca te poate ajuta cu display-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudor_BIG Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 Ms mult.E intr-o curte unde era magazinul de droguri legale? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SubInfluentza Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 E o cladire pe stanga, imediat dupa shaormarie, are o reclama cu pepsi pe peretele de la etajele superioare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazy Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 http://www.adoptiicaini.ro/ http://www.adoptiipisici.ro/ si ei au nevoie de un pic de ajutor.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 stie cineva cumva de o firma de dezmembrari moto in cluj in zona strazii buna ziua? mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Mai 19, 2010 Share Postat Mai 19, 2010 Vă rog să îmi recomandați o pereche de mănuÂşi moto impermeabile cu gore-tex sau alte materiale asemănătoare, din cei care dețineți aÂşa ceva. Mulțumesc frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Mai 19, 2010 Share Postat Mai 19, 2010 (editat) Salut, nu stie cineva cum e drumul spre Sibiu? A fost cineva recent? Am auzit ca se lucreaza pe undeva la carosabil si se creaza coloane care ingreuneaza deplasarea. Multumesc. Editat Mai 19, 2010 de dedics Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Mai 19, 2010 Share Postat Mai 19, 2010 Pana in Sebes am fost eu W/E trecut si intr-adevar se lucreaza, dar nu erau coloane. Chiar daca ar fii, ce te impiedica sa te strecori cu mobra pe contrasens? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Mai 19, 2010 Share Postat Mai 19, 2010 Chiar daca ar fii, ce te impiedica sa te strecori cu mobra pe contrasens? Bunul simt....... Respectul in trafic.....chestii din astea slabe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Mai 19, 2010 Share Postat Mai 19, 2010 Respectu in trafic mi-l manifest cand le arat soferilor poza mea de la avatar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Mai 19, 2010 Share Postat Mai 19, 2010 Bmw-istu' dreacu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Mai 19, 2010 Share Postat Mai 19, 2010 (editat) Usor baieti Ma impiedica faptul ca sunt nevoit sa fac deplasarea cu conserva. Chiar daca as merge cu mobra nu prea imi place sa ma stiu in stanga unei coloane de masini pe contrasens.... motive sunt multe, dar in primul rand nu e neaparat safe. Mersi. Editat Mai 19, 2010 de dedics Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cooler Postat Mai 19, 2010 Share Postat Mai 19, 2010 Consumuri medii.. fireste valorile pot varia functie de multi factori... dar oricum mi se pare foarte util: http://hubpages.com/hub/MPG-Guide-The-700-...ing-Motorcycles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hai-Hui Postat Mai 19, 2010 Share Postat Mai 19, 2010 stie cineva cumva de o firma de dezmembrari moto in cluj in zona strazii buna ziua? mersi Da, exista...se numesc CocMotors, daca sunt aia de care stiu eu.. Eu din pacate nu sunt momentan in tara iar de explicat cum sa ajungi nu ma pricep. Ii gasesti undeva pe stanga cum intrii de pe Turzii pe Buna Ziua, la cateva sute de metri intr-un garaj de sub un bloc. Nu au nici o firma afara...sau cel putin nu aveau. Cel mai bine e sa il cauti pe Dragos de la Mechatronics...cu el am fost ultima data acolo si are nr. de tel. al tipului care se ocupa de afacere. Cheers! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 (editat) Da, exista...se numesc CocMotors, daca sunt aia de care stiu eu..Eu din pacate nu sunt momentan in tara iar de explicat cum sa ajungi nu ma pricep. Ii gasesti undeva pe stanga cum intrii de pe Turzii pe Buna Ziua, la cateva sute de metri intr-un garaj de sub un bloc. Nu au nici o firma afara...sau cel putin nu aveau. Cel mai bine e sa il cauti pe Dragos de la Mechatronics...cu el am fost ultima data acolo si are nr. de tel. al tipului care se ocupa de afacere. Cheers! Eu in fiecare zi umblu de 2-3 ori pe BUna Ziua si am vazut si eu la un moment dat un garaj in care erau o gramada de motoare.....acuma nu stiu daca erau pt. dezmembrat sau de vanzare. Garajul cu pricina e pe o stradutza vis-a-vis de Vitacom....ultimul garaj de sub bloc (casa cu 2 etaje de fapt). Poate totusi nu vorbim de acelasi garaj. Editat Mai 20, 2010 de Kirk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea2008@yahoo.com Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 http://www.dirtbikezone.ro/pont-tublis-rev...ara-camera.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 ma ajuta cineva cu o geanta fata 120 pe 17? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almostcyborg Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 Salut ! o bucata teava inox are cineva? cam 50-53 cm in diametru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 120 110 pe 17 spitata daca are careva. 0740292288 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 Salut ! o bucata teava inox are cineva? cam 50-53 cm in diametru. Esti sigur ca e 50-53 cm in diametru. Asa mare nu prea cred sa aiba cineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almostcyborg Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 vai...milimetrii vroiam sa zic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
~LeX~ Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 (editat) Eu in fiecare zi umblu de 2-3 ori pe BUna Ziua si am vazut si eu la un moment dat un garaj in care erau o gramada de motoare.....acuma nu stiu daca erau pt. dezmembrat sau de vanzare. Garajul cu pricina e pe o stradutza vis-a-vis de Vitacom....ultimul garaj de sub bloc (casa cu 2 etaje de fapt). Poate totusi nu vorbim de acelasi garaj. da , acolo are service coc . suna`l pe razvan de la autostart el are nr lui (iti las mesaj cu nr lui razvan) Editat Mai 20, 2010 de a3x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soldi Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 Salut ! o bucata teava inox are cineva? cam 50-53 cm in diametru. Salut Cat de lunga sa fie teava? si pe cand iti trebuie? poate te rezolv eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almostcyborg Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 Salut Cat de lunga sa fie teava? si pe cand iti trebuie? poate te rezolv eu Mersi de ajutor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 imbrac si modific sei. daca nui prea complicat. la intelegere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate