netrox Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 Salutari - mi-am pierdut rovigneta la masina - si stickerul si chitanta. Cred ca pe la service cand mi-au facut fotocopii la acte. Problema este ca la noapte plec pana in constanta. Oare chiar trebuie sa imi iau alta? Sau au astia o baza de date si ma lasa in pace? Rovigneta este electronica , se citeste numarul masinii si se verifica intr-o baza de date online. Poti merge linistit fara nici un document la tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angel_wings Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 poa vi se pare o prostie da nu stiu:d........cum trebe sa-mi declar motocicleta la finante cat trebe sa platesc si cu ,ce acte trebe sa ma duk?(vreau sa fac pe 1 an) si motoru' ii de 600cmc dak are vre-un interes......voi cat ati platit pt mobra voastra?....va multumesc si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matyi_h Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 (editat) poa vi se pare o prostie da nu stiu:d........cum trebe sa-mi declar motocicleta la finante cat trebe sa platesc si cu ,ce acte trebe sa ma duk?(vreau sa fac pe 1 an) si motoru' ii de 600cmc dak are vre-un interes......voi cat ati platit pt mobra voastra?....va multumesc si asfalt uscat! Nu trebuie sa declari nimic, motorul daca e inmatriculat pe numele tau tu automat platesti impozit pe el, ca si orice proprietate sau masina etc. Daca nu e inmatriculat pe numele tau plateste persoana care ii trecut pe talon. Trebuie sa primesti in fiecare an o instiintare ca tre sa-ti platesti impozitele, daca nu mergi pur si simplu la primarei(taxe si impozite) si ii intrebi cat ai impozit de platit. Editat Iunie 30, 2011 de matyi_h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angel_wings Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 Nu trebuie sa declari nimic, motorul daca e inmatriculat pe numele tau tu automat platesti impozit pe el, ca si orice proprietate sau masina etc. Daca nu e inmatriculat pe numele tau plateste persoana care ii trecut pe talon. Trebuie sa primesti in fiecare an o instiintare ca tre sa-ti platesti impozitele, daca nu mergi pur si simplu la primarei(taxe si impozite) si ii intrebi cat ai impozit de platit. ok iti multumesc mult...u cam ,cat ai platit dak nu te superi ca sa stiu cat sa platesc aprox?....mersi si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 ok iti multumesc mult...u cam ,cat ai platit dak nu te superi ca sa stiu cat sa platesc aprox?....mersi si asfalt uscat! Daca e de 600 platesti vreo 24 RON pe an...ca nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruler Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 Se deschide transfagarasanul la 1 iulie. http://www.hotnews.ro/stiri-esential-9212546-deschide-circulatia-transfagarasan.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggabriel Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 (editat) ok iti multumesc mult...u cam ,cat ai platit dak nu te superi ca sa stiu cat sa platesc aprox?....mersi si asfalt uscat! Nu ai obligatii de plata la finante, ci la directia de impozite si taxe locale din cadrul primariei. Din cate stiu, utlima valoare era de 8 lei pe an pentru fiecare 200 cmc sau fractiune din asta. Deci la cei 599 cmc ai tai, ai de plata 24 lei. Daca declari motorul in cursul anului, suma datorata se calculeaza pro rata. Editat Iunie 30, 2011 de ggabriel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angel_wings Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 ok va multumesc pt sfaturi....asfalt uscat ride safe benzina mai ieftina si vreme mai buna ca se pare ca mai mult ploua decat sa fie soare:(! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrisstyan Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 (editat) Vreau sa pun o bricheta pe moto, mai trebuie pus ceva sau o leg la baterie si gata? Editat Iulie 4, 2011 de khrisstyan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poly Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 Vreau sa pun o bricheta pe moto, mai trebuie pus ceva sau o leg la baterie si gata? O siguranta de 10 sau 15A,depinde de bricheta.Soclu pentru siguranta gasesti pe Louis,cod 10031409. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nosaint Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 Vreau sa pun o bricheta pe moto, mai trebuie pus ceva sau o leg la baterie si gata? gasesti la kronaumoto/louis set complet. siguranta si cutie waterporoof+suport de prindere pe ghidon +ce mai vrei tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrisstyan Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 Bun dar daca folosesc un soclu de la moto, ca am doua libere parca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cih Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 Bun dar daca folosesc un soclu de la moto, ca am doua libere parca orice soclu de rezistenta + rezistenta 15 - 20 A este buna... costa exact 3 RON la magazinul de chesti electrice de langa sensul giratoriu Marasti. Eu am cautat (saptamana trecuta) la vreo 5 magazine de piese auto priza respectiva cu capac si nu am gasit. Cel mai bine iti faci comanda de la louis si nu te mai complici. are in pachet tot ce ai nevoie...numai cablu de la baterie pana la priza mai ai nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrisstyan Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 Ok, atunci rog sa ma indrume si pe mine cineva care cunoaste situ sa caut pachetul caci eu nu am gasit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gtr 1000 Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 Cu privire la bricheta de pus pe motor: de regula instalatiile electrice pe motoare sunt prevazute cu mufe/conectori de rezerva. Asta inseamna ca te poti lega la conectorii respectivi (care sunt deja protejati cu siguranta fuzibila)cu "aparate" auxiliare gen navigatoare,instalatii audio etc,si la care desigur se poate lega si bricheta pentru alimentarea acestora! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 Cu privire la bricheta de pus pe motor: de regula instalatiile electrice pe motoare sunt prevazute cu mufe/conectori de rezerva. Asta inseamna ca te poti lega la conectorii respectivi (care sunt deja protejati cu siguranta fuzibila)cu "aparate" auxiliare gen navigatoare,instalatii audio etc,si la care desigur se poate lega si bricheta pentru alimentarea acestora! sv650 are asa ceva din fabrica 5 bucati inca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrisstyan Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 (editat) 5?unde?eu am gasit doar una..e SV din 2000 Editat Iulie 4, 2011 de khrisstyan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 Era o gluma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bva Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 ce ai gasit tu ,este soclul pt o siguranta de rezerva ,in mod normal kitul de instalat priza tip bricheta contine o siguranta ,si se monteaza direct de pe baterie.sa nu folosesti bricheta....o sa vezi tu de ce . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 man nu poti suna? te-apuci p'aci de povesti. treci pe la mine si rezolvam. pe louis este ceva super bun pt ce iti trebuie tie. uite cu 13 euro priza si cu soclu pentru siguranta. cod louis 10032936. ti-o poti monta si singur unde pot sa gasesc batoane pline de plastic transparent, ceva in genul http://www.clearplasticsupplies.co.uk/acrylic_rod_clear.htm nu ma refer la cele de silicon pentru pistol ce se topeste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrisstyan Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 Bine ma dar arunca un cod ca eu nu am gasit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 ti l-am mai scris odata 10032936 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrisstyan Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 ti l-am mai scris odata 10032936 Ai dreptate lol.. Daca stie cineva, in cate zile ajunge daca fac comanda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 (editat) faci 7 zile maxim. faci luni, normal iti vin pe vineri-sambata cel tarziu. dar nu-i exclus sa aiba ceva pe stoc Editat Iulie 5, 2011 de kamikazee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serj Postat Iulie 5, 2011 Autor Share Postat Iulie 5, 2011 Ai dreptate lol.. Daca stie cineva, in cate zile ajunge daca fac comanda? Vorbeste cu Sebi, iti spune el tot. www.sspbike.ro/contact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate