apriliacluj Postat Ianuarie 26, 2016 Share Postat Ianuarie 26, 2016 nevermind lasa colegu, noi tot asa dormim la noapte problema e ca oricum cam toate sunt la fel...., ca si bancile, telefonia mobila, etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 31, 2016 Share Postat Ianuarie 31, 2016 in HU, atat costa cat ai scris iar cand iesi din HU, la Hegyeshalom iti poti cumpara si restul ''vinetelor'' pt AT si IT sau te opresti pe Borsului ca si acolo sunt o gramada de baraci care vand viniete pt toate tarile... sau cum ai intrat in HU, pe dreapta, si acolo gasesti baraci cu ''vinete'' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 31, 2016 Share Postat Ianuarie 31, 2016 da colegu, pe Borsului gasesti o duzina de baraci care vand vinete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ShadowAdy Postat Ianuarie 31, 2016 Share Postat Ianuarie 31, 2016 In Italia platesti doar autostrazile in functie de cat circuli. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Remus20 Postat Februarie 2, 2016 Share Postat Februarie 2, 2016 salutare.caut sa imi modific saua la motor si as avea nevoie de niste indrumari. stie cineva unde se pot face in cj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Februarie 2, 2016 Share Postat Februarie 2, 2016 Intreaba la moto_dan daca vrei un lucru de calitate » Post actualizat in 03 Feb 2016 19:30 Unde ati gasit cel mai bun pret pt asigurare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Pintea Postat Februarie 4, 2016 Share Postat Februarie 4, 2016 Intreaba la moto_dan daca vrei un lucru de calitate Pentru modificare sea?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cooler Postat Februarie 4, 2016 Share Postat Februarie 4, 2016 Stie cineva un mester care poate face mobile de bucatarii "custom"? E ceva relativ simplu bucataria in cauza. Ofertele pe care le-am primit pana acum sunt deprimante. Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Februarie 4, 2016 Share Postat Februarie 4, 2016 /index.php?/topic/680380-retapitez-scaune-moto/ » Post actualizat in 04 Feb 2016 13:48 In martie am si eu programare pt modificarea sezutului la Hornet. Acum doi ani am facut doar retapitare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nascavlad Postat Februarie 4, 2016 Share Postat Februarie 4, 2016 Stie cineva un mester care poate face mobile de bucatarii "custom"? E ceva relativ simplu bucataria in cauza. Ofertele pe care le-am primit pana acum sunt deprimante. Merci. Florian - 0741 683 673 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Remus20 Postat Februarie 4, 2016 Share Postat Februarie 4, 2016 Pentru modificare sea?? Da vreau sa modidic saua la motor sti cva mester? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 4, 2016 Share Postat Februarie 4, 2016 Stie cineva un mester care poate face mobile de bucatarii "custom"? E ceva relativ simplu bucataria in cauza. Ofertele pe care le-am primit pana acum sunt deprimante. Merci. Florian - 0741 683 673 daca si dupa ce v-ati inteles sa ne spui cum a fost, cum a lucrat, eventual niste poze! e bine de stiut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moebius Postat Februarie 6, 2016 Share Postat Februarie 6, 2016 Are cineva in Cluj ceva echipament Klim (geaca, pantaloni) pt o proba de marime? Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Februarie 7, 2016 Share Postat Februarie 7, 2016 Salutare ! Ma poate ajuta cineva cu 4 saibe de culoare neagra pt suruburi de 8? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cooler Postat Februarie 8, 2016 Share Postat Februarie 8, 2016 Florian - 0741 683 673 Multumesc frumos pt informatie. Intre timp a vorbit sotia cu cineva. Daca nu se rezolva cu dl acela o sa-l sun pe Florian. Merci inca o data. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrisstyan Postat Februarie 8, 2016 Share Postat Februarie 8, 2016 Saluit, se ocupa cineva de polishat viziere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johny77 Postat Februarie 8, 2016 Share Postat Februarie 8, 2016 Si eu as fi interesat de un polisat, ca mi-e dus stratul de lac de pe interior si se vede rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamcsi Postat Februarie 8, 2016 Share Postat Februarie 8, 2016 Pe strada plevnei nr 10 langa schwartz service la spalatoria auto am polishat si eu viziera o zgarietura zdravana si adanaca a iesit ca si noua,dar in doi ani incepe si se galbeneste putin,am platit 40 ron parca,daca vrei trage si folie dar platesti separat ,polisheaza si faruri stopuri auto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Februarie 9, 2016 Share Postat Februarie 9, 2016 mai bine o schimbi. dupa polis se f... viziera. distorsioneaza maxim portiunea polishata. am facut eu una mai demult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zelotu17 Postat Februarie 9, 2016 Share Postat Februarie 9, 2016 Salutare.tot pt retapitare ma intereseaza si pe mine.userul moto_dan am inteles ca nu se mai ocupa momentan.alta recomandare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Remus20 Postat Februarie 9, 2016 Share Postat Februarie 9, 2016 Salutare.tot pt retapitare ma intereseaza si pe mine.userul moto_dan am inteles ca nu se mai ocupa momentan.alta recomandare? Am gasit eu pe un nene in cj care se ocupa iti las un nr de telefon si vezi ce rezolvi tel: 0745572601 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamcsi Postat Februarie 9, 2016 Share Postat Februarie 9, 2016 Eu la dan tapiteru am rezolvat treaba ,a iesitcalitate pret ok ,material special capse inox,avea tapiteria in incinta la rutrans pe calea baciului 47 succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Februarie 9, 2016 Share Postat Februarie 9, 2016 sos a facut saua la un scuter beton. ia vz unde a facut-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Februarie 10, 2016 Share Postat Februarie 10, 2016 Are cineva pt imprumut un aplicator de rim stripes ? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pisoiu Postat Februarie 10, 2016 Share Postat Februarie 10, 2016 Puteti sa imi spuneti daca exista in Cluj un magazin de unde pot cumpara componente pentru reparatie fibra de sticla (rasina, fibra, etc). Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate