AntonioAntonio Postat Mai 4, 2016 Share Postat Mai 4, 2016 La costum de ploaie daca e o firma cat de cat ia cu 2 numere in plus fata de echipament, daca e ceva mai eftin, poti chiar 3 numere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Mai 6, 2016 Share Postat Mai 6, 2016 (editat) Unde se gasesc cleme din acestea ?Ati vazut prin oras asa ceva ? Editat Mai 6, 2016 de alexandru1771 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Mai 6, 2016 Share Postat Mai 6, 2016 Alea is urate ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Mai 6, 2016 Share Postat Mai 6, 2016 Vreau sa cumpar o bicicleta pt un copil sarac ,are vreo 12 ani. Daca aveti una functionala da ti mi un semn. 0757017571 Lucian Multumesc daca copilu e pina in 12 ani iti dau eu una moca. tr facut una alta la ea dar e functionala. hai duminica seara dupa ea daca vrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Mai 6, 2016 Share Postat Mai 6, 2016 Mutumesc Florin ,am rezolvat. Multumesc lui Liviu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craksman Postat Mai 7, 2016 Share Postat Mai 7, 2016 0723344015 szasz.andrasras@gmail.com https://www.google.ro/search?q=0723344015&client=firefox-b&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi9gpO1hcnMAhWGPBoKHfWUAzkQ_AUIBygB&biw=1472&bih=818 http://www.motoboom.ro/second-hand/anunt/28025.html http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-suzuki-hayabusa-din-2007-497601.html Sa nu va faceti de lucru cu el ca e un gunoi de om. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craksman Postat Mai 8, 2016 Share Postat Mai 8, 2016 Da-ne neshte detalii. bombardeaza cu sms-uri la ore tarzii din noapte,vorbeste urat,face misto,ii spui sa nu mai sune iar el continua cu jigniri.suna cu numar ascuns si lasa telefonul deschis si nu zice nimic.....retard Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Mai 9, 2016 Share Postat Mai 9, 2016 Calea Turzii, dupa pub Apartament 1 (pe aceeasi parte), vopsitoria se numeste AUTOSEL, Cea mai tare vopsitorie din Cluj! Recomand! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
challenger Postat Mai 10, 2016 Share Postat Mai 10, 2016 Un mecanic moto bun in zona Dej stie cineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Mai 18, 2016 Share Postat Mai 18, 2016 Cunoasteti careva (sau sunteti careva dintre voi) vreun arhitect care m-ar putea ajuta cu obtinerea unei autorizatii de constructie in Floresti pentru o scara de acces, un foisor si o magazie construite din lemn, in gradina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dark Postat Mai 19, 2016 Share Postat Mai 19, 2016 Nu cred ca ai nevoie de autorizatie daca nu-i faci fundatie ...si-n zona mea si-a construit lumea tot felul de terase ...baraci fara complicatii » Post actualizat in 19 May 2016 07:48 O scula de sincronizat carburatoare detine careva ...as avea nevoie pt wekend .dau beri !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Mai 19, 2016 Share Postat Mai 19, 2016 La primarie la Floresti mi-a zis ca foisorul e "mobilier de gradina", ca se poate achizitiona si din comert, deci nu e considerat constructie E de bine, am mai multi bani de benzina Merci de sfaturi, oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai L Postat Mai 19, 2016 Share Postat Mai 19, 2016 Cine ma poate ajuta cu un numar de telefon al unei organizatii canine,gen ecarisaj,sa ii chem sa duca un caine din zona unde locuiesc,caci este foarte agresiv.Mai avem si alti caini,dar nu creeaza nicio problema de genul,doar acesta fiind asa. Primarul mi-a spus ca daca nu sunt minim 5 cu probleme,nu face nimic!!! Cainele sare la masini,biciclete,scutere,motociclete si la oamenii ce vin pe jos seara dupa ora 22 de la servici! Mersi pentru atentie. Trebuia sa mentionezi de voturi ...in slapi venea fugutza si se arunca pe fole dupa derbedeu ! auzi acolo...minim 5 ...asta e standardul european ? ....gunoaie de oameni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Mai 19, 2016 Share Postat Mai 19, 2016 O fi zis Dom' Primarele "minim 5" ca o fi ramas cu sechele de cand a fugarit porcii mistreti noaptea la 3 prin Manastur http://adevarul.ro/locale/cluj-napoca/o-turma-mistreti-intrat-intr-un-parc-cluj-napoca-1_5279e317c7b855ff56c169de/index.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 19, 2016 Share Postat Mai 19, 2016 Cine ma poate ajuta cu un numar de telefon al unei organizatii canine,gen ecarisaj,................ https://www.youtube.com/watch?v=8HKBkDtRbTE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Mai 19, 2016 Share Postat Mai 19, 2016 (editat) Da-i ceva de mancare, suie-l intr-o masina si du-l mai departe, la vreo 50 de km, la un gratar. Nu e obligatoriu sa il aduci si inapoi. Poti sa il lasi in zona unei comunitati, a unei stani etc, sa nu crape de foame pe acolo. Sau suna aici: http://www.adoptiicaini.ro/adapostul-arca-lui-noe-cluj-napoca/, poate au ei vreo solutie. Editat Mai 19, 2016 de Louis Cyphre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 I s-a servit piper si degeaba! Seveste-l cu niste "sunete" https://www.sounddefense.com/shop/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 I s-a servit piper si degeaba! la cainii ciobanilor care ne fugaresc pe acolo prin Hoia, Cheile Baciului, tine foarte bine sprayul cu piper.... dupa ce au primit un jet, nici nu se mai apropie de motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dark Postat Mai 21, 2016 Share Postat Mai 21, 2016 Trabuie sa-l sperii bine de vreo 2 ori c-apoi ii trece cheful de agresivitate. Un spray cu goarna sau chiar cu piper ... are un vecin ceva de genul ...numai sunetul baga in boale orice caine recomand si pt enduristi numai sunetul mi-a facut sa mi se ridice parul pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tca86 Postat Mai 23, 2016 Share Postat Mai 23, 2016 Magazinul La Majole de pe Memo are reduceri de 50% la toate articolele moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kingJulian Postat Mai 23, 2016 Share Postat Mai 23, 2016 Unde mai exact pe Memo? ca i-am zis unui prieten de el dupa ce am vazut aici pe forum, dar nu l-a gasit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tca86 Postat Mai 23, 2016 Share Postat Mai 23, 2016 (editat) Unde mai exact pe Memo? ca i-am zis unui prieten de el dupa ce am vazut aici pe forum, dar nu l-a gasit. Memorandumului nr 3 https://www.google.ro/maps/@46.7699575,23.5877463,3a,75y,122.32h,87.75t/data=!3m6!1e1!3m4!1sGsrNuh39UpKJyYmIbDYizQ!2e0!7i13312!8i6656 Editat Mai 23, 2016 de Tca86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Mai 25, 2016 Share Postat Mai 25, 2016 Daca are careva tump si pricepere sa lege un Cd player auto ,Vineri. Trebuie modificat dintr o mufa in doua ,dupa cum se vede in poze. Dau o bere,tuica,bani ,la alegere. Daca se ofera cineva ,un nr pe pm si ne intelegem la tel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 26, 2016 Share Postat Mai 26, 2016 mergi la Simon Electronic pe Baritiu, (in curte, langa fast food, schimb valutar) si cumperi mufa respectiva, (duci cu tine payerul pt model de mufa), in mod normal ar trebui sa aibe, si sunt cativa lei, nu o avere si eu asa am procedat cand mi-am schimbat playerul la masina succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Mai 26, 2016 Share Postat Mai 26, 2016 Multumesc,o sa merg maine. Problema e ca nu stiu sa leg mufa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate