HondaRider Postat Martie 16, 2017 Share Postat Martie 16, 2017 Si pt numerele rosii trebuie programare online? » Post actualizat in 16 Mar 2017 13:42 Moto adus din strainatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Martie 16, 2017 Share Postat Martie 16, 2017 Da, clar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaRider Postat Martie 16, 2017 Share Postat Martie 16, 2017 8 mai prima zi libera? Astia-s cu capu´? » Post actualizat in 16 Mar 2017 17:50Si doar numere rosii vreau ca nu pot circula cu ea sa merg la RAR. E posibil? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Martie 16, 2017 Share Postat Martie 16, 2017 8 mai prima zi libera? Astia-s cu capu´? » Post actualizat in 16 Mar 2017 17:50 Si doar numere rosii vreau ca nu pot circula cu ea sa merg la RAR. E posibil? stay tuned... se lucreaza cica la solutii: http://www.stiridecluj.ro/politic/cluj-napoca-lista-de-asteptare-de-2-luni-la-serviciul-de-inmatriculari-la-ce-solutii-se-lucreaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Martie 16, 2017 Share Postat Martie 16, 2017 Am vazut si eu stirea respectiva. Astept nerabdator sa se dea drumul la o chestie separata pentru numere rosii. Sper sa se rezolve mai repede de 28 martie (am programare la RAR). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Martie 16, 2017 Share Postat Martie 16, 2017 Am vazut si eu stirea respectiva. Astept nerabdator sa se dea drumul la o chestie separata pentru numere rosii. Sper sa se rezolve mai repede de 28 martie (am programare la RAR). In cel mai rau caz, decat sa pierzi programarea, rezolvi cu o platforma. Si la RAR se prind foarte greu programarile. Eu am preferat sa ma duc pana la Satu Mare pt RAR, acolo am gasit liber cand cautam sa fac programarea. Bine, aveam numere rosii.. fara e mai greu, sa mergi cu platforma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Martie 16, 2017 Share Postat Martie 16, 2017 Daca nu apare nimica concret o sa rezerv ceva transport candva spre sfarsitul saptamanii viitoare. Primesc recomandari de la cine cunoaste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Martie 17, 2017 Share Postat Martie 17, 2017 Recomanda ti mi un electrician care lucreaza si la motoare. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaRider Postat Martie 18, 2017 Share Postat Martie 18, 2017 Ceva noutati cu inmatricularile mai are cineva? E aberant ca in 2017 sa stai 2 luni la coada chiar si pentru numere rosii. Chiar nimeni nu sesizeaza asta? .. dintre cei care pot decide ma refer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irol Postat Martie 18, 2017 Share Postat Martie 18, 2017 Ceva noutati cu inmatricularile mai are cineva? E aberant ca in 2017 sa stai 2 luni la coada chiar si pentru numere rosii. Chiar nimeni nu sesizeaza asta? .. dintre cei care pot decide ma refer. de 5 zile incerc sa fac programare la RAR , telefonic nu sant locuri iar saitul este blocat, locuri libere doar la Baia mare si Satu mare, programare pentru inmatriculare Cluj loc liber doar in luna Mai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaRider Postat Martie 18, 2017 Share Postat Martie 18, 2017 Zau ca e slab gestionata situatia .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Martie 20, 2017 Share Postat Martie 20, 2017 Cine m-ar putea ajuta cu transportul(tur-retur) la RAR pentru motocicleta din profil? Evident contracost... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti the Hun Postat Martie 20, 2017 Share Postat Martie 20, 2017 074 152 5901 vorbeste cu Sanyi de pe Albinii. Eu tot timpul la el am apelat si am fost mai mult decat multumit (calitate/pret). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irol Postat Martie 21, 2017 Share Postat Martie 21, 2017 Cine m-ar putea ajuta cu transportul(tur-retur) la RAR pentru motocicleta din profil? Evident contracost... daca ai masina cu cirlig iti imprumut remorca, daca nu , iti fac eu transportul, daca nu te descurci lasami mesaj privat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_88963 Postat Martie 21, 2017 Share Postat Martie 21, 2017 Schimband putin topicul (ca sa nu creez un thread nou). Am chizitionat de curand un costum moto textil/piele. Aveti idee cum l-as putea curata sa arate cat de cat ok? Pielea, o pot da cu crema de papuci (spre exemplu) sau crema de maini? Sau sunt solutii speciale? Ma intereseaza si un sfat mai practic. Va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti the Hun Postat Martie 21, 2017 Share Postat Martie 21, 2017 Eu personal geaca mea de piele o dau cu ulei de masline, probabil crema de pantofi o incarca si nu o lasa sa respire cum trebuie..... nu sunt expert totusi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Martie 21, 2017 Share Postat Martie 21, 2017 (editat) Schimband putin topicul (ca sa nu creez un thread nou). Am chizitionat de curand un costum moto textil/piele. Aveti idee cum l-as putea curata sa arate cat de cat ok? Pielea, o pot da cu crema de papuci (spre exemplu) sau crema de maini? Sau sunt solutii speciale? Ma intereseaza si un sfat mai practic. Va multumesc Eu am folosit asa ceva pentru hidratarea pielii. De curatat o poti curata cu o laveta umezita in apa si sapun, iar apoi o hidratezi fie cu ce ti-am aratat, fie cu solutii pentru hidratat pielea (poti gasi si la raionul auto solutii pt tapiterii de piele.) Costumul arata dupa 5 ani ca nou. Nu-ti recomand crema de pantofi. Editat Martie 21, 2017 de ®azvan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_88963 Postat Martie 21, 2017 Share Postat Martie 21, 2017 Multumesc tuturor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madar Postat Martie 21, 2017 Share Postat Martie 21, 2017 Se gaseste in Lidl solutie "Leather care" e transparent, mie imi place mult.. si are si un miros acceptabil.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Martie 23, 2017 Share Postat Martie 23, 2017 Baieti locali, ajutati-ma, va rog, cu o indrumare catre un service de telefoane undeva central. Maine si sambata sunt in Cluj si mi-a murit mufa de incarcare de la telefon. E un proces banal pe care l-as face singur, doar ca nu am de unde lua piesa. Piesa se gaseste undeva intre 15-25 lei, deci cu tot cu manopera nu o fi peste 50 lei pentru 5 minute de surubarit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Martie 23, 2017 Share Postat Martie 23, 2017 Este chiar in buricul targului, strada ce leaga Sora de Eroilor (Str Bolyai cred ca ii zice), service pt Samsung. Tot pe Eroilor mai gasesti mai multe alte service-uri mai mici multi-brand, depinde ce cauti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Martie 23, 2017 Share Postat Martie 23, 2017 Iphone caut. Voi incerca sa gasesc, multumesc! » Post actualizat in 26 Mar 2017 18:45 Frankone, viata grea la voi...am incercat in 2 locuri, primul a cerut 90 lei si sa il las o ora, in conditiile in care nu avea pe cineva, glumet tipul, i-am zis ca ii iau piesa si sa imi dea surubelnite ca stiu ce am de facut, a zis sa ii dau 50 lei. Al doilea 80 lei. Pana la urma am stat fara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Martie 26, 2017 Share Postat Martie 26, 2017 Sorry, imi pare rau sa aud Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaRider Postat Martie 31, 2017 Share Postat Martie 31, 2017 Se mai aude ceva de astia cu inmatricularile din Cluj? Vor sa intre si ei in sec XXI? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Martie 31, 2017 Share Postat Martie 31, 2017 Se mai aude ceva de astia cu inmatricularile din Cluj? Vor sa intre si ei in sec XXI? Da, da, doar de "bine"...primele programari posibile sunt deja la inceputul lui IUNIE... Si ca sa fim siguri ca mergem spre si mai "bine", cum n-am mai inmatriculat o motocicleta adusa din afara de 4 ani am aflat ce s-a mai schimbat. Bine inteles ca procedura s-a mai complicat in loc sa se simplifice si mai trebuie facuta o plimbare la finante pentru un certificat prin care demonstrezi ca tu ca persoana fizica nu esti platitor de tva (WTF!?). Treaba asta e obligatorie pentru persoanele fizice care au cumparat un autovehicul din afara Romaniei, indiferent ca e achizitionat de la un particular sau dealer. Si cum vorbim de finante, bine inteles ca nimic nu poate fi rezolvat pe loc si certificatul se ridica dupa 2 zile lucratoare. Se pare ca de birocratie nu o sa scapam niciodata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate