apriliacluj Postat Octombrie 30, 2018 Share Postat Octombrie 30, 2018 Adix, Valem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntonioAntonio Postat Octombrie 30, 2018 Share Postat Octombrie 30, 2018 Vis a vis de Kaufland Mărăști ai încercat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 30, 2018 Share Postat Octombrie 30, 2018 Vis a vis de Kaufland Mărăști ai încercat? ala-i Adix-ul sau SKF, Rulmenti Suedia SRL, Frunzisului 83, varianta Zorilor Manastur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntonioAntonio Postat Octombrie 30, 2018 Share Postat Octombrie 30, 2018 ADIX ESTE PE STR. București. Eu am zis de Cominduatrial, este vis a vis de Kaufland Mărăști. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 30, 2018 Share Postat Octombrie 30, 2018 asa sa fie eu de ala nu stiam... stiam doar de Adix de pe Bucuresti care e cam tot vis-a-vis de Kaufland sorry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pisoiu Postat Noiembrie 20, 2018 Share Postat Noiembrie 20, 2018 Hotel: https://ziuadecj.realitatea.net/economie/vrrrum-primul-hotel-de-motociclete-din-cluj--180074.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Ianuarie 28, 2019 Share Postat Ianuarie 28, 2019 Salut, colegilor, Aveti idee unde as putea gasi pe cineva care sa-mi repare o usa de garaj? E destul de veche si rugina n-a iertat-o, pentru ca e stropita de masini la fiecare ploaie. Am curent la garaj, deci s-ar putea face la fata locului. Se poate si transporta, daca e cazul. PS: mai am un vecin cu aceeasi problema, deci daca s-ar baga careva, ar avea doi clienti. Multumesc, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Z3US Postat Ianuarie 28, 2019 Share Postat Ianuarie 28, 2019 Acum 1 oră, smakalan a spus: Salut, colegilor, Aveti idee unde as putea gasi pe cineva care sa-mi repare o usa de garaj? E destul de veche si rugina n-a iertat-o, pentru ca e stropita de masini la fiecare ploaie. Am curent la garaj, deci s-ar putea face la fata locului. Se poate si transporta, daca e cazul. PS: mai am un vecin cu aceeasi problema, deci daca s-ar baga careva, ar avea doi clienti. Multumesc, 0746175248 Romica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lake_of_tears Postat Ianuarie 29, 2019 Share Postat Ianuarie 29, 2019 salut vreau sa imi fac un birou si am nevoie de un blat 150x100 sau 110, minim 18 grosime, pal, mdf, nuanta inchisa, preferabil negru, cu cant pe o latura scurta si una lunga. nu-mi trebuie o coala intreaga, asa ca nu vreau sa cumpar una. daca stiti pe unde as mai putea sa caut. multam fain numa bine & doamne-agiuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin26 Postat Februarie 24, 2019 Share Postat Februarie 24, 2019 (editat) Salutare, stiti unde as putea gasi in Cluj, coliere Norma Cobra? Am cautat pe net dar nu am gasit decat pe Autokarma si o alta firma de prin Targu Mures. Colierele arata ca in poza de mai jos . Merci. Editat Februarie 24, 2019 de Calin26 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin26 Postat Februarie 25, 2019 Share Postat Februarie 25, 2019 Neata, merci ..o sa incerc si acolo. Zi faina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Iunie 10, 2019 Share Postat Iunie 10, 2019 Salut! Stiti pe cineva care face polish la faruri? Ultima referinta de pe topicul asta are vreo 3 ani... Multumesc, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iunie 10, 2019 Share Postat Iunie 10, 2019 polish.ro, Razvan, pe str. Luncii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 10, 2019 Share Postat Iunie 10, 2019 cel cu PDR-ul? face detailing, all inclusive Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Iunie 11, 2019 Share Postat Iunie 11, 2019 Acum 16 ore, Dan Cata a spus: polish.ro, Razvan, pe str. Luncii Mersi Dan Cata. Am sunat si am programat deja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Iulie 24, 2019 Share Postat Iulie 24, 2019 Am primit mesaj ca s-a deschis sezonul de precomanda pt mustul de jidvei, colegii @apriliacluj si @AntonioAntonio, va mai bagati si anul asta? desigur si altii interesati sunt bine veniti. Kipintaci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 9, 2019 Share Postat Octombrie 9, 2019 scuze de intarziere, numa' amu vad , dar anul asta zic pas..... poate la anul! tinem legatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin26 Postat Noiembrie 28, 2019 Share Postat Noiembrie 28, 2019 (editat) Salut, stiti cumva unde as putea face niste copiii, la pret decent, pt doua proiecte (arhitectura si rezistenta) care au pagini in format mare (A3, A2, A1, poate si mai mare)? Multam fain! Editat Noiembrie 28, 2019 de Calin26 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Noiembrie 28, 2019 Share Postat Noiembrie 28, 2019 (editat) 30 minutes ago, Calin26 said: Salut, stiti cumva unde as putea face niste copiii, la pret decent, pt doua proiecte (arhitectura si rezistenta) care au pagini in format mare (A3, A2, A1, poate si mai mare)? Multam fain! scuze, dat abia acum am vazut ca e in sectiunea cluj. probabil ca o sa gasesti pe langa facultatea de contructii din cluj. Spor(t) Editat Noiembrie 28, 2019 de Zven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin26 Postat Noiembrie 28, 2019 Share Postat Noiembrie 28, 2019 In Cluj Napoca. Rezolvat. Colorama...in caz ca mai are nevoie cineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Iunie 3, 2020 Share Postat Iunie 3, 2020 Salut. Stie cineva, oare as gasi de inchiriat o remorca pt motocicleta (+ rampa incarcare) 2 saptamani pana in Grecia si retur, pe la inceputul lui septembrie, si respectiv la ce pret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 3, 2020 Share Postat Iunie 3, 2020 colegul @bucurmarius se mai ocupa de asa ceva sau firma Welmius din Grigorescu .....sau daca nu e foarte urgent raspunsul, poate iti imprumut eu remorca mea la o suma modica, pt acoperirea uzurii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 14, 2020 Share Postat Iunie 14, 2020 La 03.06.2020 la 16:36, ®azvan a spus: Salut. Stie cineva, oare as gasi de inchiriat o remorca pt motocicleta (+ rampa incarcare) 2 saptamani pana in Grecia si retur, pe la inceputul lui septembrie, si respectiv la ce pret? Daca nu găsești, hai la Baia Mare. Aprox 35ron/zi pt asemenea perioada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flesh_mechanic Postat Iulie 28, 2020 Share Postat Iulie 28, 2020 Salut, Daca il cunoasteti pe posesorul motocicletei cu numarul CJ 66 ZEX, am nevoie de un numar de telefon sau un punct de contact. A spart oglinda la masina mamei mele. Nu stiu cu ce a gresit mama, stand la semafor la sapca lui ceasca, dar sunt sigura ca nu a fost vreun gest rauvoitor, cred ca e vorba de un accident. Merci frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Iulie 28, 2020 Share Postat Iulie 28, 2020 Acum 11 minute, flesh_mechanic a spus: Salut, Daca il cunoasteti pe posesorul motocicletei cu numarul CJ 66 ZEX, am nevoie de un numar de telefon sau un punct de contact. A spart oglinda la masina mamei mele. Nu stiu cu ce a gresit mama, stand la semafor la sapca lui ceasca, dar sunt sigura ca nu a fost vreun gest rauvoitor, cred ca e vorba de un accident. Merci frumos! scrie mai degraba pe grupurile de fb de bikeri, pe aici nu mai intra nici dreq Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate