Florynn Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 retapitez eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Aprilie 27, 2013 Share Postat Aprilie 27, 2013 Caut pe cineva in Cluj care poate sa-mi repare o geaca de piele. Partea interioara care tine protectiile in unele locuri e rupta si ar trebui recusuta de partea exterioara (piele). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mottofreee Postat Aprilie 27, 2013 Share Postat Aprilie 27, 2013 http://www.lidl.ro/cps/rde/xchg/SID-CA7AE58D-42A5331C/lidl_ro/hs.xsl/index_17747.htm eu am cumparat si spray-ul acesta. Am curatat casca cu el. Pot sa spun ca a iesit destul de bine, cel putin miroase bine Are cineva idee de unde pot sa cumpar plastic ABS ( foi de preferat, dar orice e bun ) ? Am incercat baumax si dedeman ,dar nu au. Incearca la Pretext ,piata Abator sau pe net (ca au si site) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviu_m2002 Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 Incearca la Pretext ,piata Abator sau pe net (ca au si site) . Merci ! Am gasit o alta solutie intretimp. Am gasit pe net burete pentru filtru de aer. http://www.piesescutere.com/cumpara/burete-filtru-aer-universal-3155846 Ma gandesc sa imi fac, pentru scuter, un filtru pe care sa pot sa-l spal/curat. Ati incercat asa ceva ? Recomandari ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai7us Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 calitate redusa nu prea merita cumparat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviu_m2002 Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 calitate redusa nu prea merita cumparat Ai fi surprins...si-a cumparat un coleg casca flip up si am ramas surprins. Chiar parea de calitate si bine facuta. Eu spun ca pentru cat plastesti primesti foarte mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 calitate redusa nu prea merita cumparat am cumparat o bluza termica si ai fi surprins. nu am transpirat deloc, avand in vedere ca umblu pe motor cu geaca incheiata de obicei si doar cu un tricou foarte subtire cu care tot mai transpir. cu bluza termica nu am mai transpirat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 am luat si eu un brau. f bun. surprinzator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Suzuki_RM_125 Postat Mai 10, 2013 Share Postat Mai 10, 2013 deci astazi "toata lumea la LIDL multumim de pont Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoo_cj Postat Mai 10, 2013 Share Postat Mai 10, 2013 unde se gaseste in cluj de cumparat fibra de sticla si rasina? scuze daca a mai fost intrebarea, am rasfoit un pic topicul dar nu am gasit vreau sa-mi fac un caiac... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cervo Postat Mai 10, 2013 Share Postat Mai 10, 2013 ceva impresii despre casca flip up? cum e in mers? zgomotoasa? viziera e ok? ochelarii? tnx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mottofreee Postat Mai 10, 2013 Share Postat Mai 10, 2013 unde se gaseste in cluj de cumparat fibra de sticla si rasina? scuze daca a mai fost intrebarea, am rasfoit un pic topicul dar nu am gasit vreau sa-mi fac un caiac... Un numar de telefon de tipul care se ocupa de fibra/rasini te ajuta? Mai am unul de la un tip care a cumparat rasina recent. Personal am ~6mp de stratimat ,in ambalaj dar nu am rasina - aceea se degradeaza in timp pt ca e preactivata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoo_cj Postat Mai 11, 2013 Share Postat Mai 11, 2013 Un numar de telefon de tipul care se ocupa de fibra/rasini te ajuta? Mai am unul de la un tip care a cumparat rasina recent. Personal am ~6mp de stratimat ,in ambalaj dar nu am rasina - aceea se degradeaza in timp pt ca e preactivata. da , ma ajuta. trimite-mi pm sau scrie-l aici, mersi mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai7us Postat Mai 12, 2013 Share Postat Mai 12, 2013 Ai fi surprins...si-a cumparat un coleg casca flip up si am ramas surprins. Chiar parea de calitate si bine facuta. Eu spun ca pentru cat plastesti primesti foarte mult. crede ma si eu am casca de la ldl si chiar nu ii buna umblu cu ea de o luna si nu ii grozava ceva impresii despre casca flip up? cum e in mers? zgomotoasa? viziera e ok? ochelarii? tnx da e zgomotoasa intra vantul si am avut si probleme cu ea gen nu se inchidea bine la un moment dat o trebuit sa o desfac sa ii strng niste suruburi si nu prea ii comoda la drum lung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mottofreee Postat Mai 12, 2013 Share Postat Mai 12, 2013 Pai cum ai vrea sa fie si ieftin si bun? Cei care zic ca sunt ok produsele de promotie probabil ca au nimerit pe cele care se dau pt termen de garantie ... motivele pt promotie sunt si calitatea (confirmat) ,marimea si unele defecte minore (calitatea a 3 a ,patit ,superconfirmat) . Nu spun ca nu sant produse si proaste si scumpe dar ieftin si prost e mult mai des intalnita situatia . Si la toate astea se adauga factorul numit 'calitate de supermarket' . O comparatie cu produse intradevar calitative si aici nu ma refer la produsele de la Louis (si acela e un fel de supermarket) ci cumparate de la un magazin oarecare din Germania,Austria -acolo unde sunt reguli de control al calitati si ce e mai important se si aplica ! daca ai pe cineva in acele tari,ai dai euroii si rogi sa cumpere acel produs ,achizitioneaza acelasi produs din RO si vei constata unele mici diferente -verificat personal-cu ulei de motor si intamplator cu anvelope (am gasit cu 200euro pe cand aici nu erau sub 1100ron) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviu_m2002 Postat Mai 12, 2013 Share Postat Mai 12, 2013 crede ma si eu am casca de la ldl si chiar nu ii buna umblu cu ea de o luna si nu ii grozava da e zgomotoasa intra vantul si am avut si probleme cu ea gen nu se inchidea bine la un moment dat o trebuit sa o desfac sa ii strng niste suruburi si nu prea ii comoda la drum lung Eu am spus ca pentru cat platesti primesti foarte mult. La 300 de lei casca flip up... Zgomotoase sunt in general flip-upurile, poate asta o fi mai zgomotoasa decat celelalte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Mai 12, 2013 Share Postat Mai 12, 2013 (editat) Ai fi surprins...si-a cumparat un coleg casca flip up si am ramas surprins. Chiar parea de calitate si bine facuta. Eu spun ca pentru cat plastesti primesti foarte mult. daca aia ii calitate la casca , atunci eu nu mai zic nimik dar la 300 ron mai bine cumpar un Shoei vechi de 4-5 ani Ai fi surprins...si-a cumparat un coleg casca flip up si am ramas surprins. Chiar parea de calitate si bine facuta. Eu spun ca pentru cat plastesti primesti foarte mult. daca aia ii calitate la casca , atunci eu nu mai zic nimic dar la 300 ron mai bine cumpar un Shoei vechi de 4-5 ani folosita in stare ok , si sa nu zica nime ca nu gasesti ca sunt cate vrei cagula si braul chiar merita luate asa ca am luat si eu Editat Mai 12, 2013 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilea Alin Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 (editat) stie cineva daca mai sunt bluze termice la lidl?a fost careva azi pe acolo? ps.plase elastice pt casca sau bagaj nu a vazut careva daca sunt cumva? Editat Mai 13, 2013 de Ilea Alin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 stie cineva daca mai sunt bluze termice la lidl?a fost careva azi pe acolo? ps.plase elastice pt casca sau bagaj nu a vazut careva daca sunt cumva? plasa iei din auchan cu 20 de lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilea Alin Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 plasa iei din auchan cu 20 de lei mersi,o sa ma duc maine pana acolo.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 mersi,o sa ma duc maine pana acolo.. raionul auto langa coardele cu carlig, am uitat sa precizez. cred ca au mai pus pe stoc. cand am luat eu sambata, mai erau doar 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul_Gabriel Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 Eu am fost si nu mai erau, am luat de la sermoto de pe corneliu coposu cu 15 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilea Alin Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 bun atunci,o sa dau o fuga maine pana acolo.mersi mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Mai 15, 2013 Share Postat Mai 15, 2013 ai pm cu link Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate