chrisb Postat Aprilie 25, 2015 Share Postat Aprilie 25, 2015 Salut! Ma poate ajuta cineva, chiar doar cu o informatie, despre unde pot suda/lipi/oricealtavarianta piesa din imagine? Din cate imi pot da seama, este din otel. Face parte din ranforsarea metalica a unui ecran/capac de laptop. Am nevoie astazi sau maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian96 Postat Aprilie 25, 2015 Share Postat Aprilie 25, 2015 un aparat de sudura cu amperaj mic sigur te rezolva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 vine vine primavara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slyy Postat Mai 6, 2015 Share Postat Mai 6, 2015 Salut! La Belis sau aproape de Belis gasesc atv-uri de inchiriat? Poate sa imi da cineva un contact? Mersi de ajutor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Mai 12, 2015 Share Postat Mai 12, 2015 Are ideea cineva unde gasesc in Cluj cablul asta? 3.5 jack la mini-jack Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Mai 12, 2015 Share Postat Mai 12, 2015 (editat) vitacomul a fost primul... si am luat produs cu produs la verificat. Ori nu au oferta updatata, ori nu au pe stoc jack 2.5 mm male to jack 3.5 mm male, de 0.8-1m lungime... asta caut Editat Mai 12, 2015 de ®azvan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clujraider Postat Mai 13, 2015 Share Postat Mai 13, 2015 Are cineva un manual de service, de Kymco Zing 125 RF AA din 98? Sau, cine stie cat ulei de furca trebuie sa intre in obiect? Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinoc Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 Hello, Stiti unde as putea sa-mi schimb cauciucurile in cluj? Daca se poate sa fie lucrare de calitate, fara sa-mi zgarie jantele. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Remus20 Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 Poti sa mergi la Sebi pe marasesti. Lucrează bine si nu e scump Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinoc Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 poti sa-mi dai o adresa mai exacta? merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robbflynn Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 http://www.manualslib.com/manual/393396/Kymco-Zing-125.html Are cineva un manual de service, de Kymco Zing 125 RF AA din 98? Sau, cine stie cat ulei de furca trebuie sa intre in obiect? Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cuculete Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 Salut, De care pantaloni de piele aveti cei care aveti? Perforati sau nu? Ca imi iau acuma si nu stiu de care. Clima e destul de rece in general asa ca mi-as lua neperforati cred. Mersi de sugestii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Remus20 Postat Mai 17, 2015 Share Postat Mai 17, 2015 stie cineva unde as putea monta o alarma moto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teby05 Postat Mai 17, 2015 Share Postat Mai 17, 2015 unde gasesc asemenea banjo-uri in cluj ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
okhio Postat Mai 18, 2015 Share Postat Mai 18, 2015 Salut! Stie cineva vreo remorca moto de închiriat în Cluj? Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_dr Postat Mai 19, 2015 Share Postat Mai 19, 2015 face cineva comanda de pe ebay, as dori sa cumpar un kit de reparatie carburator pentru un renaul fuego 1.6 turbo si am gasit doar in austria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_88963 Postat Mai 19, 2015 Share Postat Mai 19, 2015 Pentru inchiriat remorci, am vazut pe Sigismund Toduta, pe colt langa somes remorci de inchiriat. Aici sunt coordonatele (paste in google): 46.768782, 23.569608 Nu bag mana in foc ca au si pentru moto, dar merita sa incerci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducod Postat Mai 19, 2015 Share Postat Mai 19, 2015 face cineva comanda de pe ebay, as dori sa cumpar un kit de reparatie carburator pentru un renaul fuego 1.6 turbo si am gasit doar in austria. te ajut eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AmMotoretaMeaSuntPionier Postat Mai 23, 2015 Share Postat Mai 23, 2015 Salut, Stie cineva de unde pot cumpara platbanda de duraluminiu, sa vanda si la bucati mai mici (2-3 metri). Am vazut ceva cornieri la Dedeman dar ca vand doar la 6 metri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Mai 27, 2015 Share Postat Mai 27, 2015 Stiti pe cineva care spiteaza roti(in Cluj)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustin31 Postat Mai 27, 2015 Share Postat Mai 27, 2015 shony de pa albinii 0741525901 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_dr Postat Mai 27, 2015 Share Postat Mai 27, 2015 multumesc raducod dar am gasit pe cineva care aduce piese pentru renault.mersi inca odata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 E cineva pe aici care se ocupa cu instalare/configurare de sistem video de supraveghere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clujraider Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 E cineva pe aici care se ocupa cu instalare/configurare de sistem video de supraveghere? Zi dragă, cu ce te ajut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teby05 Postat Mai 29, 2015 Share Postat Mai 29, 2015 este cineva in judet care sincronizeaza carburi la domiciliu ?precizez ca sunt curatate ,membrana schimbata la toate 4 ,bujii noi, filtru aer nou ...le lipseste doar aparatu eu cat am putut am facut din lera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate