®azvan Postat Decembrie 3, 2015 Share Postat Decembrie 3, 2015 Stie cineva unde gasesc teava metalica cu diametru exterior de 32mm, iar cel interior de 28mm (2mm grosime perete)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Decembrie 3, 2015 Share Postat Decembrie 3, 2015 (editat) tirana, linga fostul patinoar artificial, distribuitor sidex sau madeco, lemnconfex, clar, .......dar deja e mai scump un pic Editat Decembrie 3, 2015 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Decembrie 3, 2015 Share Postat Decembrie 3, 2015 nu conteaza culoarea... imi trebuie doar diametrele, si nu imi trebuie 3 m, doar vreo 30-50 cm, sa confectionez o cheie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Decembrie 4, 2015 Share Postat Decembrie 4, 2015 (editat) Merci frumos, dar am rezolvat ieri, la o tura prin Leroy@Merlin... Am luat un picior de pat la 6 lei, 40 cm, l-am taiat cu flexul, l-am sculptat si am scos o cheie care originala Yamaha costa 168 eur fara tva. Si nu e prima cheie speciala pe care o confectionez cu un buget de 2 lei, originala fiind la modul de zeci sau sute de eur Daca vrei moka , am o bucata exact ce-ti trebuie ( galvanizata ) , aprox 45 cm , Editat Decembrie 4, 2015 de ®azvan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Decembrie 4, 2015 Share Postat Decembrie 4, 2015 @Razvan: bag de seama ca vrei sa-l ajungi din urma pe Cristi la tura de azi ca te grabesti asa de tare cu mesteritul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Decembrie 4, 2015 Share Postat Decembrie 4, 2015 (editat) nici batut nu ies afara din casa pe caldurile astea... Iarna e de stat in garaj ca sobolanii! » Post actualizat in 04 Dec 2015 13:02@Razvan: bag de seama ca vrei sa-l ajungi din urma pe Cristi la tura de azi ca te grabesti asa de tare cu mesteritul Editat Decembrie 4, 2015 de ®azvan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Decembrie 4, 2015 Share Postat Decembrie 4, 2015 (editat) Io dadeam 168 de euro, fara tva! eu dadem si TVA-ul Editat Decembrie 4, 2015 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aquachrono Postat Decembrie 7, 2015 Share Postat Decembrie 7, 2015 (editat) Un vopsitor auto bun stie cineva? Am de vopsit un trager deci nu e o lucrare super pretentioasa dar nici nu vreau sa isi bata joc. Merci . Editat Decembrie 7, 2015 de aquachrono Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustin31 Postat Decembrie 7, 2015 Share Postat Decembrie 7, 2015 stie careva unde se vopseste in camp electrostatic? ar fi bun si un nr de telefon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamcsi Postat Decembrie 7, 2015 Share Postat Decembrie 7, 2015 la parasolar in someseni pe traian vuia, treci prin fata lui zilnic, este lipit de petrom, fostul omv, unde este expus trabantelul rosu, nu am numar dar dute acolo, preturi foarte mici, daca ai piese marunte si sunt sablate platesti gen 1-2pachete de tigari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustin31 Postat Decembrie 8, 2015 Share Postat Decembrie 8, 2015 la parasolar in someseni pe traian vuia, treci prin fata lui zilnic, este lipit de petrom, fostul omv, unde este expus trabantelul rosu, nu am numar dar dute acolo, preturi foarte mici, daca ai piese marunte si sunt sablate platesti gen 1-2pachete de tigari mare multamita !!! toate cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Decembrie 8, 2015 Share Postat Decembrie 8, 2015 Galvanizare galbena unde se poate face? Stie careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Decembrie 9, 2015 Share Postat Decembrie 9, 2015 incearca la Metac pe str Deva, sau la Tehnogalvanic in incinta Electrometal succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Decembrie 12, 2015 Share Postat Decembrie 12, 2015 stiu ca sunt dar nu cunosc pe nimeni care fi schimbe bascula spate la transalp xl 600 .stiu ca potriveste bascula de la africana de 650 ,am una cu roata cu tot tacamul dar singura buba ii la lant ,bascula la africana ii mai lunga cu vreo 4 cm si as vrea sa pun lant nou dar nu stiu cu cate zale sa fie ca sa fie la minim reglajul la lant ...? la africana de 650 is 124/16/49 si la transalp 118/15/47 daca imi poate da careva idee cum sa fac, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Francisc Vasile Toth Postat Decembrie 15, 2015 Share Postat Decembrie 15, 2015 Salut !Știe cineva dacă se cromeaza în Cluj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gtr 1000 Postat Decembrie 15, 2015 Share Postat Decembrie 15, 2015 Salut !Știe cineva dacă se cromeaza în Cluj? Cromare in Cluj se facea la CUG de exemplu. In general cam toate uzinele de reparatii mecanice din domeniul constructii de masini (utilaje) , reparatii auto , etc aveau sectii de "acoperiri metalice ". Cum toate uzinele au fost distruse , au disparut si posibilitatile de cromare sau orice acoperiri- metalice. Atentie , nu tot ce luceste este cromare !! Si tot din experienta mea, nu prea mai exista acoperiri metalice facute "ca la carte " in Ro. De exemplu o cromare , trebuie sa reziste cel putin 15-20 de ani in conditii vitrege . Exista tot felul de firmulite care " cromeaza " . Dar se bazeaza pe idea " ca la omul prost si banii de lemn sunt buni daca zornaie " ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamcsi Postat Decembrie 16, 2015 Share Postat Decembrie 16, 2015 la itacrom oradea se face cromare la cluj. nu se face nicaieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Decembrie 18, 2015 Share Postat Decembrie 18, 2015 Stiti de unde pot lua in Cluj o baterie pt un tel Htc desire 500 ? Pe net am gasit dar ma costa transportul jumatate di pretul bateriei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Decembrie 18, 2015 Share Postat Decembrie 18, 2015 sau pe memo in ganguri. intre semafor si statie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Decembrie 18, 2015 Share Postat Decembrie 18, 2015 Ok,o sa incerc in Floresti intai si daca nu gasesc ,pe Memo Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamcsi Postat Decembrie 18, 2015 Share Postat Decembrie 18, 2015 eroilor 43 in curte in capat la calin aduce la comanda la preturi decente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Decembrie 19, 2015 Share Postat Decembrie 19, 2015 O sa incerc saptamana viitoare.In Floresti nu am gasit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Decembrie 19, 2015 Share Postat Decembrie 19, 2015 Nici un bai ,multam oricum pt ajutor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Decembrie 19, 2015 Share Postat Decembrie 19, 2015 Io in Grigorescu, dar mergeam mult la braseria aia Intre Ape iar dupa Revolutie, la Domino... Chiar, amu ce e acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Decembrie 20, 2015 Share Postat Decembrie 20, 2015 Tigani ierau si inainte de revolutie ,ce i drept nu atatia.Astia se inmultesc ca si iepuri si stau 10 in 5 mp. Parinti meu au casa di '85 in zona ,acolo am copilarit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate