Serj Postat Ianuarie 13, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2011 cine repara un calculator? 0751232565 hardware sau software? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 hardware sau software? caz rezolvat. multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 as avea nevoie de platforma pt un motor maine daca stiti pe cereva tot am cautat pe forum si culmea nu am gasit ms Zoran si Sebi77 stiu ca aveau remorca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
terhe Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 (editat) o sa intreb si aici ca se pare ca topicul l-a sters cineva... stie cineva pe cineva in cj care reconditionate capete de bara, pivoti, brate etc pentru masina? multumesc Editat Ianuarie 13, 2011 de terhe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baurtulus Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 Salutare!Va rog,daca stie cineva un sudor bun care sudeaza titanul? Mai exact o toba de titan rupta.Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poly Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 o sa intreb si aici ca se pare ca topicul l-a sters cineva...stie cineva pe cineva in cj care reconditionate capete de bara, pivoti, brate etc pentru masina? multumesc Pe Calea Turzii,vis a vis de benzinaria Mol,la o casa, este un tip care reconditioneaza. Nu stiu nr de la casa,dar incerc maine sa fac rost de un nr de tel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
terhe Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 Pe Calea Turzii,vis a vis de benzinaria Mol,la o casa, este un tip care reconditioneaza.Nu stiu nr de la casa,dar incerc maine sa fac rost de un nr de tel ms mult... da-mi te rog un PM cu detaliile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
choprider Postat Ianuarie 22, 2011 Share Postat Ianuarie 22, 2011 Stie cineva vreo firma de transport sau pers fizica care e dispus pt un transport pana in budapesta ( pt a transporta un motor de masina) si la ce bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Ianuarie 22, 2011 Share Postat Ianuarie 22, 2011 Stie cineva vreo firma de transport sau pers fizica care e dispus pt un transport pana in budapesta ( pt a transporta un motor de masina) si la ce bani salut, eu .... 550 roni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Ianuarie 22, 2011 Share Postat Ianuarie 22, 2011 http://www.politiaromana.ro/relatii_public...a%20majorat.doc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Ianuarie 23, 2011 Share Postat Ianuarie 23, 2011 (editat) http://www.politiaromana.ro/relatii_public...a%20majorat.doc Ce gluma buna De parca nu de un an sau 2 limita de viteza in Tureni si Copaceni e de 70km/h. Editat Ianuarie 23, 2011 de Schumy CJ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Ianuarie 24, 2011 Share Postat Ianuarie 24, 2011 Stiti cumva unde se repara/schimba monitor de laptop? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Ianuarie 24, 2011 Share Postat Ianuarie 24, 2011 Stiti cumva unde se repara/schimba monitor de laptop? Incearca la Econix pe strada Napoca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Ianuarie 24, 2011 Share Postat Ianuarie 24, 2011 Stiti cumva unde se repara/schimba monitor de laptop? sau pe str motilor pe la nr 55-63 sau emil petrovici pe dreapta pe jumatatea strazi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Ianuarie 24, 2011 Share Postat Ianuarie 24, 2011 Va multumesc pt informatii si ajutor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DariusB Postat Ianuarie 26, 2011 Share Postat Ianuarie 26, 2011 Stiti cumva unde se repara/schimba monitor de laptop? poti incerca si la http://www.pcmadd.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Ianuarie 27, 2011 Share Postat Ianuarie 27, 2011 poti incerca si la http://www.pcmadd.com/ Din cate stiu eu, cei de la MADD se ocupau doar de DELL-uri, adica asa era mai de mult, poate s-a schimbat treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggabriel Postat Ianuarie 31, 2011 Share Postat Ianuarie 31, 2011 Salutare, Pentru cei interesati, la Leonardo au niste cizme care se preteaza purtarii de catre cei cu cruiser/chopper la 169 lei, pret redus. Fabricatie italiana, pe eticheta de pe cutie apare mentiunea ca ar fi pentru moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Februarie 1, 2011 Share Postat Februarie 1, 2011 salut. as vrea sami iau astea. merita 650? is bune? putin ajutor va rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Februarie 2, 2011 Share Postat Februarie 2, 2011 Daca faci cross cu ele, merita. Daca vrei doar asfalt, o sa te chinui. Sidi sunt foarte bune si daca au pretul corect, merita pt calitatea din ele. Eu folosesc un alt model de strada, dar isi fac treaba ca si in brosura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Februarie 2, 2011 Share Postat Februarie 2, 2011 Daca faci cross cu ele, merita. Daca vrei doar asfalt, o sa te chinui. Sidi sunt foarte bune si daca au pretul corect, merita pt calitatea din ele. Eu folosesc un alt model de strada, dar isi fac treaba ca si in brosura. dupa ceti rupi un picior si te tijuiesc astia nu cred ca mai incurca la mers. nu fac cross ca nu am cu ce si nici nu cred ca mas descurca. dar ma gindesc ca mar scoate de la multe. si pretul mi se pare ok. dar as mai vrea sa mai ziceti daca merita sau nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Februarie 2, 2011 Share Postat Februarie 2, 2011 dupa ceti rupi un picior si te tijuiesc astia nu cred ca mai incurca la mers. nu fac cross ca nu am cu ce si nici nu cred ca mas descurca. dar ma gindesc ca mar scoate de la multe. si pretul mi se pare ok. dar as mai vrea sa mai ziceti daca merita sau nu. Depinde cat stai incaltat cu ele. La o tavaleala pe deal timp de 5 ore pot sa zic ca nu ii bai(ca doar pentru asta sunt gandite), dar cand am mers cateva sute de kilometrii, pe caldura si am stat incaltat timp de 10 ore m-au rupt. Dupa 13000km in care am purtat Alpinestars Tech3 ma bate gandul sa imi iau o pereche de cizme de touring fiindca de cand am Transalpul nu mai merg pe unde mergeam inainte si nu mai sunt asa folositoare. Sfatul meu daca iti iei cizmele sa te asiguri ca sunt etanse impotriva apei, dar totusi au si o aerisire cat de putina. E groaznic sa stai incaltat si sa fi ud la picioare, mai ales daca le porti o zi intreaga... In rest, Sidi fac cizme bune, deci nu ar trebui sa fie probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Februarie 3, 2011 Share Postat Februarie 3, 2011 cum scap de tampenia asta? a aparut din senin fara nici o modificare. am incercat si din panou utilizatorului sa-i gasesc setare si nu dau de nimik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazy Postat Februarie 3, 2011 Share Postat Februarie 3, 2011 in cloltul de sus dreapta al topicului este un buton "options" si de-acolo alegi "display modes > standard" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Februarie 6, 2011 Share Postat Februarie 6, 2011 http://www.ftr.ro/un-clujean-cel-mai-bun-e...nduro-46251.php Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate