Dan Cata Postat Noiembrie 9, 2011 Share Postat Noiembrie 9, 2011 Unde pot suda ceva inox? Da sa fie pretul cinstit, in afara de Transisud cu care nu is de acord la lista de preturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonick Postat Noiembrie 9, 2011 Share Postat Noiembrie 9, 2011 Suna-l pe Feri. El lucreaza inox. 0741132335 e numarul lui de telefon. Adica pe asta il am io de anul trecut din primavara... vezi tu daca mai e bun. Bafta, Nick. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myshu Postat Noiembrie 9, 2011 Share Postat Noiembrie 9, 2011 buna.ma intereseaza un garaj pt moto sau loc in garaj pt perioada iernii, vreo 5 luni asa , plata si in avans.daca stie cineva sau e dispus sa imparta un garaj sa-mi dea de stire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Noiembrie 10, 2011 Share Postat Noiembrie 10, 2011 Unde pot suda ceva inox? Da sa fie pretul cinstit, in afara de Transisud cu care nu is de acord la lista de preturi Am gasit, la indrumarea lui Bucur, langa magazinul de piese 24/7 de pe calea Manastur, a doua poarta dupa el. Sudeaza acolo baietii orice si chiar langa se fac si tapiterii auto&moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_moto Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 1. Pioneer - intrarea se face de pe B-dul Muncii, dar e pe Fabricii de zahar, chiar in capat inainte de Somes pe dreapta cum intri dinspre B-dul muncii 2. Sudura inox - pe str. Campina unde repara jenti pe partea stanga cum mergi dinspre str. Fabricii , inainte de dezmembrarile de Dacia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 Am gasit, la indrumarea lui Bucur, langa magazinul de piese 24/7 de pe calea Manastur, a doua poarta dupa el. Sudeaza acolo baietii orice si chiar langa se fac si tapiterii auto&moto 2. Sudura inox - pe str. Campina unde repara jenti pe partea stanga cum mergi dinspre str. Fabricii , inainte de dezmembrarile de Dacia. Am rezolvat intre timp E util daca stai in partea aia a orasului si nu vrei sa mergi tot Cluju', pana pe Plevnei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 Din ciclul: Plictieala mare Aveti o casca zgomotoasa? Not anymore /index.php?/topic/670998-gata-cu-zgomotul-castilor/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iacubovici Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 As avea eu o vaga idee cum sa-l faci, fara suduri doar taiat, indoit si prins in suruburi de cadru dedesubt cu niste distantiere. Ce putin cam asta vad eu din poza cu Nasii Caut un dibaci care sa-mi faca dintr-o placa de Al un scut motor pt Honda XR. Placa o am eu, cea de mai jos. Nu imi trebuie fff profi si nici estetic de nota 11. Doar utila. Mesterii pe care ii cunosc eu fie nu au sculele necesare (ap. sudura) fie imi spun ca e prea muta munca pt prea putini bani Asa arata motorul / prinderile : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 As avea eu o vaga idee cum sa-l faci, fara suduri doar taiat, indoit si prins in suruburi de cadru dedesubt cu niste distantiere. Ce putin cam asta vad eu din poza cu Nasii tot asa plasa as vrea eu sa-mi prind sub codita sa renunt la suportul de numar si semnalizari, sa prind numarul dedesupt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angel_wings Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 sal....nam mai intrat de foarte mult timp pe forum da ma bucur ca am revenit printre voi...as avea o problema daca m-ati putea ajuta....unde sa gasesc un garaj in cluj de preferabil in marasti sau prin apropiere? va rog mult si ce trebuie sa fac ca sa o pregatesc de hibernare?...am inteles ca mi-ar trebui antigel rosu si sa umplu rezervoru ca sa nu mi se faca condens......daca mai stiti voi alte lucruri va rog sa-mi spuneti...va multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Noiembrie 18, 2011 Share Postat Noiembrie 18, 2011 Care imi da niste prenandez ca sa lipesc ceva flexibil, sau de unde cumpar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Noiembrie 18, 2011 Share Postat Noiembrie 18, 2011 ce parere aveti despre castile UVEX? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Noiembrie 18, 2011 Share Postat Noiembrie 18, 2011 Care imi da niste prenandez ca sa lipesc ceva flexibil, sau de unde cumpar? Foloseste adezivul "moment" tub galben, il gasesti la orice "en gros".Tine destul de bine si e flexibil. Daca e nevoie de o lipitura mai tare cumpara loctite super attak varianta power gel, arata ca "super glue" doar ca de 5 ori pretul. In fine mai e si zeama de aia cauciucata pentru papuci,(mai multe marci-vezi papucul pe tub )dar aia merge sigur doar la piele si cauciuc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Noiembrie 19, 2011 Share Postat Noiembrie 19, 2011 prelandez la orice magazin de confectii si chimicale, brico-store. da ce vrei sa lipesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psycho25 Postat Noiembrie 20, 2011 Share Postat Noiembrie 20, 2011 Stiti cumva cine repara carene? Am o fisura si o zgarietura si as vrea sa o repar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Noiembrie 20, 2011 Share Postat Noiembrie 20, 2011 Cauta-i pe sovieticii din Marasti.Sacha si Andrei. Zei in ale lipitului in plastic... e putin spus. Andrei: 0740668620 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psycho25 Postat Noiembrie 20, 2011 Share Postat Noiembrie 20, 2011 Cauta-i pe sovieticii din Marasti.Sacha si Andrei. Zei in ale lipitului in plastic... e putin spus. Andrei: 0740668620 Mersi mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serj Postat Noiembrie 21, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2011 prelandez la orice magazin de confectii si chimicale, brico-store. da ce vrei sa lipesti? http://jordas.ro/blog/prelandez.html no offence Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DrDre Postat Noiembrie 21, 2011 Share Postat Noiembrie 21, 2011 http://jordas.ro/blog/prelandez.html no offence Ce ma mai regasesc in expunerea tipului cu blogu'... Una peste alta da-l dracului de prenadez/prenandez/prelandez etc.!Bine ca e pe cale de disparitie! Acuma e deja mult mai simplu....glu glu glu..glu in sus,glu in jos...nu mai stai sa cauti prin dictionare :bounce:si isi face si mai bine treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Noiembrie 21, 2011 Share Postat Noiembrie 21, 2011 aurolac! no! e mai bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladbalas Postat Noiembrie 22, 2011 Share Postat Noiembrie 22, 2011 salutare!am si yo o problema.d vreo 2 sapt nu mai reusesc sa intru p adresa d mail.imi spune ca parola e gresita.presupun ca cineva mia schimbat parola.yo nu mai imi amintesc ce am rasp la intrebarile alea d siguranta deci nu mai pot sa schimb parola.daca are cneva cunostinte in domeniu si ma poate ajuta astept un raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Noiembrie 22, 2011 Share Postat Noiembrie 22, 2011 salutare!am si yo o problema.d vreo 2 sapt nu mai reusesc sa intru p adresa d mail.imi spune ca parola e gresita.presupun ca cineva mia schimbat parola.yo nu mai imi amintesc ce am rasp la intrebarile alea d siguranta deci nu mai pot sa schimb parola.daca are cneva cunostinte in domeniu si ma poate ajuta astept un raspuns am un prieten care a patit la fel. a sunat la yahoo. si intr-o luna sia recuperat contul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladbalas Postat Noiembrie 23, 2011 Share Postat Noiembrie 23, 2011 bun!!da yo caut d nu stiu cand un nr d tel da nu am gasit nimic!care aveti ceva cunostinte, nr d tel sau email va rog postati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladbalas Postat Noiembrie 23, 2011 Share Postat Noiembrie 23, 2011 nu ma ajuta cu nimik linkul.mam uitat si eu d cateva ori p acolo si nu exista nici un nr sau adresa d mail pt contact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Noiembrie 23, 2011 Share Postat Noiembrie 23, 2011 (editat) K knd ma GndsK ka orshykt d tmpYt ash fiii, t-ot am pootoot s m-a gnd3sK s kaooT p gugl3 sh p alt3 s@ytoori sh am intrb-to shy p yuby a m3a k ce sh koom s fak, sh pn la urm a-m gasy-to sh rspoonsu dak maa-m oitat: Yuhu: 1-866-562-7219 -- 1 877 469 7847 BUSSINESS ACCOUNTS 1-866-800-8092 Yahoo Small Business: 866-562-7219 Yahoo! Inc. 701 First Avenue Sunnyvale, CA 94089 Tel: (408) 349-3300 Fax: (408) 349-3301 http://pressroom.yahoo.net/pr/ycorp/company-address.aspx Grea viata cand sari gardul. Am m-ai kaootat pootyn p-e n3t da n gs3sk noomaru lu Jerry Yang sau David Filo, k tovarashiii astyaa o anfeentzat Yuhu, dk le gaseesk noomru d tel, tz spun. Editat Noiembrie 23, 2011 de ghiavolu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate