Cristinel Dan Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 170 kg la plin si 185 de cai...ambreiaj mai elastic decat R1, nu blocheaza neaparat roata, functioneaza chiar si 4-2...trage greu, parca primele 3 trepte ajung daca vrei sa te joci, scurta intra in viraje ca la ea acasa, insa nu te iarta daca n u te porti cum trebuie. Ce sa zic, sunt foarte multumit de ea, astept sa treaca iarna, poate prindem macar o luna de vara...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 Hai ca arata foarte bine ... Chiar daca nu e verde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 De unde ai scos cele 170 de kg la plin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
X-eL Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 170 de kg uscat de fapt; bate prin 200 la plin. Oricum, arata frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 Dry weight: 374.9 lbs. Adica putin peste 170 kg, cum zice si colegul X-eL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 De unde ai scos cele 170 de kg la plin? E nou pe forum.. s-a emotionat si el ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roshu2010 Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 sa te plimbe sanatos imi place descrierea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
~LeX~ Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 frumos motorasu , acelasi model in am si eu parerea mea e ca arata mai bine modelul asta decat 2006-2007 cu tobele sub scaun si la bascula la forma e mai frumos si tot per ansambul eu l`am luat in toamna , am facut abea 4000 km cu el . daca ai nevoie de sfaturi sau nelamuriri apeleaza si te ajut cu drag daca pot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideu Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 sa-l stapanesti sanatos si plimbari cat mai lungi...!!! @a3x :modelu 2006 e mult deasupra atat estetic cat si practic.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sp33d_fr3ak Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 185 cai din care cati au murit? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 185 cai din care cati au murit? ) au murit aproape toti , il bati tu cu rr'ul daca nu are benzina ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nutzugl Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 (editat) Cred ca E de vanzare. Din cauza asta e atat de extraordinar ) Editat Martie 26, 2013 de nutzugl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
~LeX~ Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 (editat) @ovideu e chestie de gust la design dar la performante as tine sa te contrazic , pe langa asta motorul e in proportie de 99,9% la fel , cadrul identic furci , etriere etc . Au adus ca si imbunatatiri o pompa frana radiala fata de fabrica si 1 cal in plus , tobele amplasate sub sea ceea ce mie mi se pare ca nu sunt tocmai potrivite , e prea impopotonata de spate Priza aer fata la 2006 mi se pare cam supradimensionata fata de farurile alea mici . E o motocicleta super usoara si sta foarte bine pe curbe , marea problema la ea e ca nu vine din fabrica cu telescop de voblaj , ceea ce duce la multe accidente din aceasta cauza . Nu stiu ce era in capul celor de la Kawa cand au lansat modelul .... de asta modelul 2006 vine din fabrica cu Ohlins antivoblaj la pachet si respectiv si urmatoarele modele . De ce susti ca e mult deasupra practic ? Argumenteaza te rog ca sunt curios .... La chestia de estetica e vorba de gust pana la urma . - Motocicleta are 128 kw respectiv 172 cp , dar la turatii peste 10k daca nu ma insel intra in actiune ram-air care ii mai ofera inca 8 cp dupa cum sustine kawasaki , de aceea se zice ca are 180 cp acest model dar nu 185 Editat Martie 26, 2013 de a3x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 - Motocicleta are 128 kw respectiv 172 cp , dar la turatii peste 10k daca nu ma insel intra in actiune ram-air care ii mai ofera inca 8 cp dupa cum sustine kawasaki , de aceea se zice ca are 180 cp acest model dar nu 185 5 cai in plus ?? Pai cum de unde ? Are toba si filtru aer sport. Daca mai avea Power Comander sau full esapament sport ... bujii Irridium ... avea peste 200. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 Aduc putin a 'Onda abtibildurile alea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 Ce conteaza daca are 180,184,175? O avea de fapt peste 160 de cai la roata care oricum e enorm. Si se pare ca e cel mai nervos si naravas model din gama ZX10 din toate timpurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 (editat) Ram air lucreaza in functie de viteza, nu turatii. Si da, constructorul declara destul de multi cai in plus cu ram air. Daca vrei sa crezi asta bine. Daca nu, asta e, nu te obliga nimeni sa crezi nici faptul ca un R6 are 108 cp din fabrica asa cum e declarat. 2004-05 e mai nervoasa ca faceliftul si cu 5 kg mai usoara datorita lipsei undertailului. 2006le deja avea amortizor de voblaj din fabrica si alte maruntisuri sa o calmeze putin. C-ul este cel mai frumos si dupa parerea mea cu o singura exceptie. Burlanul de fabrica e cel mai urat lucru posibil montat pe un motor. Cred ca doar 2011-le e mai atractiv. Editat Martie 27, 2013 de mistery Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate