MVA Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 Anul acesta aveti idee daca exista sectiune speciala pentru cine vrea sa isi "etaleze" motoreta la vanzare? daca da...exista o taxa? cum poti intra acolo? mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Dumnezeu Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 In anii anteriori nu am vazut o astfel de "sectiune speciala". Pur si simplu cel care doreste sa vanda motocicleta lipeste o foaie pe ea in care specifica lucrul asta iar motocicleta sta in parcare, alaturi de toate celelalte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVA Postat Martie 29, 2013 Autor Share Postat Martie 29, 2013 stiu sigur ca intr-un an, cand a fost la romexpo, exista un colt dedicat SH... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 Eu stiu ca in parcarea plina de motorete gasesti destul de multe cu anuntu pe ele...nu imi aduc aminte sa fi vazut ceva organizat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 Pai oricum parcarea e cel mai misto lucru la salonul ala... Deci cea mai buna promovare e acolo, in parcare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 A fost dar nu cred ca mai e http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:www.motociclism.ro/forum/index.php?/topic/510708-bikeshop-arena-la-smaeb-2010/ Acum 3 ani era 20 de euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 Parcare, eventual impartit fluturasi prin salon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neutral Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 ce ar fi sa amenajam si niste tarabe cu accesorii si echipamente sh ca in targ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 stiu sigur ca intr-un an, cand a fost la romexpo, exista un colt dedicat SH... A fost o data sau de doua ori, in fata intrarii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 ce ar fi sa amenajam si niste tarabe cu accesorii si echipamente sh ca in targ? Incearca sa organizezi ... mai facem un troc ... ne negociem ... ca in piata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat Martie 30, 2013 Share Postat Martie 30, 2013 (editat) In anii anteriori nu am vazut o astfel de "sectiune speciala". Pur si simplu cel care doreste sa vanda motocicleta lipeste o foaie pe ea in care specifica lucrul asta iar motocicleta sta in parcare, alaturi de toate celelalte. A fost in 2010. Atunci a existat un "stand" mai mare unde erau expuse moto sh cu pretul pe ele. Editat Martie 30, 2013 de robertkiran Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 30, 2013 Share Postat Martie 30, 2013 (editat) Poate ar trebui sa se faca topic. Sa scrie fiecare cu ce vine, eventual 1-2 poze. Daca se vine in haita, vanzatorul pleaca pasager, cumparatorul vine pasager si pleaca pe moto proaspat cumparata. Eventual sa se si stranga intr-un loc anume, tot acolo unde e topicul cu SMAEB. Nu cred ca ar incurca pe cineva. Taxa ca sa-ti vinzi moto? Pentru ce? Editat Martie 30, 2013 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Martie 30, 2013 Share Postat Martie 30, 2013 Taxa ca sa-ti vinzi moto? Pentru ce? Expunere in standul special amenajat. Cine vine la un salon sa isi cumpere moto ? De parca cumperi bomboane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 30, 2013 Share Postat Martie 30, 2013 Expunere in standul special amenajat. Cine vine la un salon sa isi cumpere moto ? De parca cumperi bomboane. daca ai banii si stii ce vrei, de ce sa nu arunci un ochi? chiar nu-nteleg modul tau de a gandi vedeti ca s-a facut topic, pt cei care vor sa vanda (in tree-ul smaeb...sau cum i-o fi zicand) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 Tu te tii dupa tine cu vreo 8000 euro ... cash sau pe card ... cand vii la salon ? Sau ai banii in banca sau la saltea ... vezi ce iti place ... iei carte de vizita si te duci la showroom next day ? De aia multe inventii nu au priza la public ... ca ala care o inventeaza ... nu o "probeaza" pe propria piele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 (editat) Tu te tii dupa tine cu vreo 8000 euro ... cash sau pe card ... cand vii la salon ? Sau ai banii in banca sau la saltea ... vezi ce iti place ... iei carte de vizita si te duci la showroom next day ? De aia multe inventii nu au priza la public ... ca ala care o inventeaza ... nu o "probeaza" pe propria piele. Cine-a zis ceva de 8000e? Las-o asa. /index.php?/topic/690269-honda-hornet-600-2001/ Editat Aprilie 1, 2013 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 Ma refeream la alea din showroom. Oricum ... sunt curios anul asta .. daca mai este bisnitarul nesimtit de la Ducati ... sau cine revendica coroana ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piturlea Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 eu vin la smaeb si cu gandul ca voi pleca de acolo cu o mobra:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achi Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 eu o sa incerc sa fur una... sa vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 2, 2013 Share Postat Aprilie 2, 2013 novici, eu vin cu duba, fara 3-4 nu plec. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 eu vin la smaeb si cu gandul ca voi pleca de acolo cu o mobra:) Ce culoare vrei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Aprilie 8, 2013 Share Postat Aprilie 8, 2013 Cine vine la un salon sa isi cumpere moto ? De parca cumperi bomboane. Aceiasi oameni care vin la un salon moto sa vada femei eu mi-as fi dorit sa vad un stand cu SH-uri,nu-i musai sa cumperi acolo dar ai ocazia sa vezi "pe viu" din mai multe oferte spor maxim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate