Sari la conținut

MOTO SH la SMAEB?

MVA
 Share

Postări Recomandate

Anul acesta aveti idee daca exista sectiune speciala pentru cine vrea sa isi "etaleze" motoreta la vanzare?

daca da...exista o taxa? cum poti intra acolo? mersi!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Dumnezeu

In anii anteriori nu am vazut o astfel de "sectiune speciala". Pur si simplu cel care doreste sa vanda motocicleta lipeste o foaie pe ea in care specifica lucrul asta iar motocicleta sta in parcare, alaturi de toate celelalte.

Link spre comentariu

In anii anteriori nu am vazut o astfel de "sectiune speciala". Pur si simplu cel care doreste sa vanda motocicleta lipeste o foaie pe ea in care specifica lucrul asta iar motocicleta sta in parcare, alaturi de toate celelalte.

A fost in 2010. Atunci a existat un "stand" mai mare unde erau expuse moto sh cu pretul pe ele.

post-45393-0-84344000-1364625829_thumb.jpgpost-45393-0-03421800-1364625837_thumb.jpgpost-45393-0-34959600-1364625843_thumb.jpgpost-45393-0-30903000-1364625849_thumb.jpg

Editat de robertkiran
Link spre comentariu

Poate ar trebui sa se faca topic.

Sa scrie fiecare cu ce vine, eventual 1-2 poze.

Daca se vine in haita, vanzatorul pleaca pasager, cumparatorul vine pasager si pleaca pe moto proaspat cumparata.

Eventual sa se si stranga intr-un loc anume, tot acolo unde e topicul cu SMAEB. Nu cred ca ar incurca pe cineva.

Taxa ca sa-ti vinzi moto? Pentru ce?

Editat de frigider
Link spre comentariu

Expunere in standul special amenajat.

Cine vine la un salon sa isi cumpere moto ? De parca cumperi bomboane.

daca ai banii si stii ce vrei, de ce sa nu arunci un ochi?

chiar nu-nteleg modul tau de a gandi :)

vedeti ca s-a facut topic, pt cei care vor sa vanda (in tree-ul smaeb...sau cum i-o fi zicand)

Link spre comentariu

Tu te tii dupa tine cu vreo 8000 euro ... cash sau pe card ... cand vii la salon ?

Sau ai banii in banca sau la saltea ... vezi ce iti place ... iei carte de vizita si te duci la showroom next day ?

De aia multe inventii nu au priza la public ... ca ala care o inventeaza ... nu o "probeaza" pe propria piele.

Link spre comentariu

Tu te tii dupa tine cu vreo 8000 euro ... cash sau pe card ... cand vii la salon ?

Sau ai banii in banca sau la saltea ... vezi ce iti place ... iei carte de vizita si te duci la showroom next day ?

De aia multe inventii nu au priza la public ... ca ala care o inventeaza ... nu o "probeaza" pe propria piele.

Cine-a zis ceva de 8000e?

Las-o asa.

/index.php?/topic/690269-honda-hornet-600-2001/

Editat de frigider
Link spre comentariu

Cine vine la un salon sa isi cumpere moto ? De parca cumperi bomboane.

Aceiasi oameni care vin la un salon moto sa vada femei :rusinica: eu mi-as fi dorit sa vad un stand cu SH-uri,nu-i musai sa cumperi acolo dar ai ocazia sa vezi "pe viu" din mai multe oferte

spor maxim!

Link spre comentariu