Sari la conținut

Întâlnirea de socialiste şi ataşe ed.VII


Aleko
 Share

pana pe 11.04.2013 ora 12 am votati locatia  

82 membri au votat

Nu ai permisiunea să votezi în acest sondaj, sau să vezi rezultate sondaj. Te rog autentifică-te sau înregistrează-te pentru a vota în acest sondaj.

Postări Recomandate

Lolo, confirmarea contului se face instant acum. Inscrie-i pe oameni, pune-i sa voteze si o sa se schmbe votul, am spus ca vin si la Siriu, citeste mai in spate. Pune-l pe nea Liche, pe Dan Vandam si pe cine mai vrei tu. Despre 7 scari si alte locuri nu s-a interesat nimeni ca nu-s bani de deplasari/lipsa de timp/dezinteres. Nu are nimeni nimic cu tine, tot o tii cu conspiratii si persecutii. In particular, suntem cativa care avem alta problema roza cu tine. Cauta un loc un pic mai apropiat de pensiunea aia si mai umbros, lumea s-a plans de foarte mult soare din ce am citit eu si o sa rezolve si problema asta.

 

L.E. Neata dl. Cios.

Editat de mihai_prd
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 828
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

 

...

La Siriu, locatia 2011, exista :
- locuri de campat (nemarcate ca la Sambata de Sus)...
...

Siriu nu se poate compara cu Mizilul din nici un punct de vedere, orice ai spune tu(are aproape tot ce vrei, bude civilizate, etc... inclusiv piscina - mai putin semnal telefonic) de fiecare data am mers acolo cu placere. Apoi anul trecut in locatia aleasa de tine, desi a fost frumoasa, nu a fost loc! Eu am venit sambata, totul era plin, singurul loc unde am putut pune cortul a fost intr-o groapa intre doi boscheti pe o buturuga si un maldar de gunoaie... asta ca sa nu-l pun in mislocul drumului.

Lasa lumea sa voteze, fiecare isi cunoaste mai bine preferintele, nu trebuie sa-ti impui neaparat parerea ta!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

...se tot insista pe motivul cu kakatul , cu cele doua mari curente de gandire, care se bifurca..

1)kakatul dupa tabel nominal ,organizat , cu rezervare, pentru respectarea progaramarii si in spiritul ocrotirii naturii( cu participarea la programul muzical-artistico-coregrafic, excursia tematica, seara de poezie si imprietenire, prezentare de accesorii darksherry/orangesaharian, editii limitate, etc...Treaba asta se intampla intr-o forma de masa acum 20 de ani .Activistii UTC care erau nascuti ca sa fie acolo si sa ne organizeze , ne organizau!Ca altfel noi eram complet dezorganizati , si ne bateam cap in cap...si in timpul programului , si mai ales in timpul liber. Dar, exista public si pentru genul asta de activitate, asa cum a fost si acum 20 de ani (si public incantat, nu oricum!)...la fel cum se organizeaza excursii tematice pe Everest, pentru evrei , gay, negri sau curve care au bani si vor sa-si treaca realizarea in CV...

2)kakatul dupa inspiratie, recomandat de psihologi si de astrologi...cu , contemplarea naturi, sau in lupta cu ea pentru imblanzirea locului...Asta daca iti mai arde de kakare dupa un drum de 3-400 de km/12 ore, pe un ciors care se dehama, si la care ai reparat de trei ori pana ai ajuns ...Varianta asta a functionat pana acuma, neorganizata , doar cu anuntarea unui loc si a unei date ...ajungea cine poate, cum poate, cind poate...cu reparati , tractat, impins.Cu speranta ca la fata locului va intalni alti psihopati cu mai mult succes in gasirea tot felul de solutii cu care sa-si tina utilajele in sare de functionate.povestile erau pe tema asta, trocurile erau pe tema asta.... betia, reglajele si reparatiile pentru intoarcere erau pe tema asta.

De fapt kakatul este sub alta forma de agregare, nu cea materiala...

Oameni vrea!Vrea aia , vrea aialalta...dar, ce vrea ei nu se poate decat cu alti oameni, care trebuie ofertati si apoi organizati (ca sa iasa o chestie frumoasa ca si 'dincolo' , si sa saliveze publicul pe net).Nu-i nimic neplacut in asta ...neplacut e felul in care sa gasit de cuviinta sa se implementeze aceasta noua 'pasiune'..(pentru ca au mai fost si alte pasiuni, tot cu expunere publica , cu admiratori , cu yutube, cu palarii de 'pele' tobegoalecarefacepulamare, restaurari de finete , si bani).Bani si kaka, astea cam merg impreuna...si cam exclud pasiunea.

 

Un dram de confort e binevenit atata timp cit nu trebuie sa fi organizat , imprietenit .

Treaba asta nu afost niciodata democratica in sensul reprezentarii proportionale a minoritatilor sexuale , religioase, cu prunizta epilata, etc...Vine cine e in stare, si are putere pasiune si psihopupu sa-si mane utilajul .Vine ca sa-i inerveze pe aia de la inmatriculari , si sa-i puna sa-si linga creioanele chimice , si sa le mai noteze inca odata in registrele alea ingalbenite , ca circula , si nu se pot scapa odata de ele.Vine ca sa povesteasca cu alti psihopupu cum sa mai prelungeasca agonia la ciors, si nu sa afle pretul de j'de mii de euro cu care iti poti cumpara nu stiuce motocositoare.

Treaba asta a fost legata de oameni , nu de conditii de cazare si organizare...

De aceea eu vreau sa ma intalnesc dezorganizat , indiferent de locatie(locatii) , neprietenos, cu orice pshiopat cu degetele belite si negru sub unghi , care a fost in stare sa-si tina in stare de functiune utilajul de 50 de ani , sa-l imbat, si sa-i aflu improvizatiile care au avut succes.Preturile si accesoriile nu maintereseaza...la fel nici progamele de poezie /socializare/teambuilding/prezentare la publicul scobitor in nas

noh!

 

Simplu! pana acum 2 ani intrunirea era suficient de mica incat lipsa unor facilitati sanitare sa nu deranjeze (o padure intreaga pentru 20 de oameni). Problemele apar odata cu cresterea notorietatii intrunirii si a diversificarii participantilor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator VULPOIU

Emblema de anul trecut e foarte bună (forma unică a kasemsotului cu ataş), minim de culori, minim de împunsături, formă de aprox. 10x10.

Am prieten cu maşină de brodat şi am văzut ce înseamnă.

 

Pentru anul acesta, poate rămîne aceiaşi, eventual cu alte culori şi neapărat cu anul trecut pe ea. Peste ani va reprezenta o amintire valoroasă.

 

Dacă preţul de fabricaţie de aprox 4 lei, eu dau bucuros pe una 10 lei, cînd ajung acolo. Am putea face din treaba asta un fel de graal.

 

Activistii UTC care erau nascuti ca sa fie acolo si sa ne organizeze , ne organizau!Ca altfel noi eram complet dezorganizati , si ne bateam cap in cap...si in timpul programului , si mai ales in timpul liber. Dar, exista public si pentru genul asta de activitate, asa cum a fost si acum 20 de ani (si public incantat, nu oricum!)...

 

...dacă mă uit în zilele noaste în jurul meu.... descopăr că aş fi preferat oricănd măcar ce era pe atunci. Mă uit în sate şi văd ce? cocalaraşi educaţi de maneletv, carele ieste ei nabaoan ... şi pe vremea aia erau cămine culturale, unde veneau trupe de teatru şi se proiectau filme, chiar şi pupăcurucomuniste. Nu contează. Era ceva, decît cei din ziua de azi - băutorii de sprt medicinal/fumătorii de ceva frumze pentru care Carpaţiul, odihnească-se în pace, sau Plugarul, sunt o chestie de lux. Iar copiii din sate erau sprijiniţi să vină la oraşe să urmeze licee şi facultăţi. Şi ştii ce? Inginerimea de acum, printre care şi mulţi deaici, printre care şi tu, provin din sate.

Aşa că pentru chestia asta să-i pupi în poponeata pe activişti şi să le zici sărumîna.

 

La fel valabil şi pentru întrunirea adunătura de motociclete comuniste. Pariez că dacă aşa ceva se făcea pe vremea aia, ieşea exemplar.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

Simplu! pana acum 2 ani intrunirea era suficient de mica incat lipsa unor facilitati sanitare sa nu deranjeze (o padure intreaga pentru 20 de oameni). Problemele apar odata cu cresterea notorietatii intrunirii si a diversificarii participantilor.

intotdeauna au fost cu mult peste 20 de insi, exceptie facand in primul an cand a fost o intalnire separata de atase. Intalnirea nu creste in notorietate si in numar de participanti din motive simple: 1. numarul comunistelor, ataselor, clasicelor continua sa fie in declin, an de an participanti la intalnire s-au lasat de sport, altii le iau locul 2. numarul restrans de posesori si metodele de raspandire ale informatiei sunt aceleasi forum, viu grai, telefon => notorietatea nu creste. Din cam aceleasi motive + banii nici evolutia spre 2-3 intalniri anuale nu o vad viabila.

 

 

Acum ceva timp ziceai ca vrei sa fie haiduceasca, acum zici altceva ? Sa presupunem ca se poate tine in Iulie dar de ce la singura locatie propusa pana in momentul de fata ? Doar pentru ca e propusa de Mihai ?

Te simti obligat in vreun fel sa gasesti tu o locatie ?
Daca se vrea o locatie - doua mai bune decat cea de la Siriu de ce nu se cauta ?
Din cate imi aduc aminte locatia si data au fost supuse votului in anii trecuti. Chiar trebuie sa ajungem la un regim comunist cand vine vorba de stabilirea locatiei si a datei ?
Mai sunt destule locatii ce ar putea intruni conditiile multora. Doar trebuiesc fotografiate si postate aici.
@owene a venit cu cateva poze de la 7 Scari. De ce nu merge cineva sa-si dea interesul pentru a ne putea aduna acolo

 

Iar imi pui cuvinte in gura? 1. haiduceasca e un termen scornit de altcineva nu de mine, zi-i campare in natura ca nu-i nicidecum o marca romaneasca ci toata lumea civilizata o face.

2. EU O SA CAMPEZ IN NATURA SI O SA-MI PUN O CANA PE FOC CU APA DE LA IZVOR SI O SA STAU PE UN BUSTEAN LANGA MOTOCICLETA SI CORT. Cei care prefera sau au nevoie de cazare o fac jos in vale si nu ma priveste si nici nu ma deranjeaza daca nu ma calca aiurea pe coada. Cel mai mult ma intereseaza sa vina comuniste si atase si sa fie lume cunoscuta si cat mai multa lume noua - cu comuniste si atase. Strainii nu o sa cada paf de la vila din Carpati ca nu duc lipsa ci de la varietatea de fiare, natura si autenticitate.

Eu nu m-am grabit cu locatia dar altii vor eventual din decembrie sa stie. Personal prefer locuri noi, 7 scari si Siriu au fost frumoase dar hai mai vedem cum e si=n alta parte.

In urma votului au iesit 55% 28 la 23 in favoarea propunerii lui Mihai_Prd Sambata de Sus

 

 

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

..la fel cum se organizeaza excursii tematice pe Everest, pentru evrei , gay, negri sau curve care au bani si vor sa-si treaca realizarea in CV...

 

noh!

 

Nu am inteles la ce categorie vrei sa te inscrii.

Toti vorbitorii de vorba goala v-a durut in pu_la cand a fost vorba sa cautati un loc care sa convina multora dintre noi. Si acum va treziti sa vorbiti din pu_ta gandirii. Singurii care s-au interesat de-a lungul timpului (sper sa nu gresesc si sa omit pe cineva), care au pierdut timp si bani sa organizeze ceva, bun sau mai putin bun, au fost Aleko, Lolo, Bunu si Feri. Nu iti convine, stai acasa, oricum nu ai fi venit. Mie nu mi-au placut conditiile de la Siriu, nu m-am dus, m-am urcat in masina si am cautat locul pe care deja l-am propus.

 

In urma votului au iesit 55% 28 la 23 in favoarea propunerii lui Mihai_Prd Sambata de Sus

 

 

Daca pana la urma ramane data de 19-21 iulie, fa-o publica sa terminam balciul. Si gata, restul discutam la Smaeb.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu n-am facut mai nimic, bat mult din taste si incerc sa tin treaba pozitiva. Cristi CIRO si Geanina din Mizil cu baietii din Mizil sunt de mentionat, nu eu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ar trebui anuntata data, nu de altceva dar mai sunt care vor sa vina si la Focsani si sa stie oamenii cum isi fac calcule. Sanatate multa. :peace:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator VULPOIU

Stai liniştit şi nu te arunca în lături că te mîncă porcii. Fă Focşaniul frumos, exemplar ca anul trecut, şi treaba-i bună.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Noi nu avem treaba cu nimeni. Ne vedem de ale noastre. Oricum si dfezbaterile de aici se vor dovedi pe parcurs constructive.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Buna seara

doresc sa ma scuzati pentru impertinenta de a scrie referitor la acest subiect, marturisesc sincer ca nu am venit niciodata la vreo intalnire insa nu inteleg un lucru: daca un lucru e bun si impamantenit deja, de ce acel lucru nu se face pe mai departe, ca un bun lucru si demn de un obicei si o traditie, daca un lucru nou (inteleg ca s-ar dori mai bun decat cel vechi) doreste a se face de ce nu se face pur si simplu, cine doreste sa mearga la unul dintre ele sa o faca, cine doreste sa merga la amandoua asemenea .

Va doresc tuturor un drum bun, oriunde ati merge !

Editat de m72story
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai Romica, vino si tu sa vezi la fata locului. Zici ca M-ul e gata, atunci chiar merita sa faci drumul asta. Uite, daca nu iti place la cort si nu ma "insor" pana atunci te gazduiesc eu, ca si eu am fost ajutat de prieteni anul trecut. Ce zici? Ai ocazia sa vezi si Triumph-ul la drum.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Iar imi pui cuvinte in gura? 1. haiduceasca e un termen scornit de altcineva nu de mine, zi-i campare in natura ca nu-i nicidecum o marca romaneasca ci toata lumea civilizata o face.

2. EU O SA CAMPEZ IN NATURA SI O SA-MI PUN O CANA PE FOC CU APA DE LA IZVOR SI O SA STAU PE UN BUSTEAN LANGA MOTOCICLETA SI CORT. Cei care prefera sau au nevoie de cazare o fac jos in vale si nu ma priveste si nici nu ma deranjeaza daca nu ma calca aiurea pe coada. Cel mai mult ma intereseaza sa vina comuniste si atase si sa fie lume cunoscuta si cat mai multa lume noua - cu comuniste si atase. Strainii nu o sa cada paf de la vila din Carpati ca nu duc lipsa ci de la varietatea de fiare, natura si autenticitate.

Eu nu m-am grabit cu locatia dar altii vor eventual din decembrie sa stie. Personal prefer locuri noi, 7 scari si Siriu au fost frumoase dar hai mai vedem cum e si=n alta parte.

In urma votului au iesit 55% 28 la 23 in favoarea propunerii lui Mihai_Prd Sambata de Sus

 

 

Nu-ti pun eu cuvinte-n gura. Tu vorbesti de lucruri noi doar din punctul tau de vedere.....nu cred ca toata lumea e de acord cu tine, dovada fiind mult mai multe voturi decat cele pe care le-ai calculat tu pentru locatia Siriu.
Cele scrise mai jos inseamna ce ?
@Aleko Posted 11 January 2013 - 12:45 PM
"Pentru anul asta trebuie sa gasim o solutie care impaca si capra si varza:
in natura cu posibilitatea de a avea corturile izolate de drumeti
cu semnal la telefon macar la 2-300m de tabara sau pe vreo culme f apropiata.
aproape de o localitate cu magazine, cazare in conditii igienice, acces salvare si tomberon de gunoi, de preferat langa un drum national si spre
centrul tarii. Daca se vrea sa putem face si o parada.nu dam niciun ban de chirie in muntii nostri, nu ne lasam in grija altora sa ne vanda mici, facem focuri luandu-ne masuri de siguranta suplimentare incercand sa respectam normele care ne scapa de amenda - vom studia.
Cu siguranta exista astfel de locatii, 7 Scari nu a fost ultima, o vom afla, primavara asta ma voi implica mai mult in gasire si va fi un peisaj frumos. Remarc ca pana acum la toate editiile de intrunire minoritatea care ar fi vrut sa se cazeze gasea posibilitatea mai aproape sau mai departe de tabara de corturi."
- din punctul meu de vedere (pana acum) s-a impacat doar varza sau doar capra
@Aleko Posted 12 January 2013 - 08:58 PM
"N-am ce sa-ti fac daca nu-ti place la cort desi ar trebui sa participi inainte sa te plangi sau sa incerci sa scindezi eventualii participanti ai acestei intruniri cu ceva traditie. 2 zile nu sunt un capat de lume si poti sa te speli si in rau, s-ar putea sa iesi mai bine decat la budele ecologice suprafolosite cu mii de insi de jur imprejur. Daca nu poti sau daca vrei sa vii cu familia, cazare dar dimineata te trezesti la cativa km distanta ca doar nu se muta corturile. Oricum ar fi eu vreau sa apari si te pup pe chipiu.
Slovacii sa fie sanatosi, daca as avea paraii as merge ca Niprul duce."
@Aleko Posted 12 January 2013 - 09:08 PM
"âugust e luna etalon cand pe Moldoveanu nu-i zapada. Nopatea nu o sa fie cald in cort."
@Aleko Posted 12 January 2013 - 09:15 PM
"o sa venim cu o zi inainte si o sa sapam si incropim o toaleta cercetaseasca, treaba e ca o sa se umple... Zau ca o padure deasa si plana rezolva foarte bine treaba. Apoi raul te scoate curat si neprihanit."
@Aleko Posted 07 March 2013 - 12:39 AM
"Pe 14 voi posta aici lista cu datele alese de fiecare in parte (ex. X-ulescu- 12-13 iulie) (doar posesorii de comuniste au drept de vot) si week-end-ul cu cele mai multe voturi va fi ales."
@Aleko Posted 07 March 2013 - 11:39 PM
"@Vulpoiu razvratit:
uite de kyky, unora le place natura patriei si au nevoie sa vina la sanul ei sa suga. Altora le place doar ce spui tu si sunt treijde intruniri pe an care ar intruni majoritatea conditiilor tale. Acum 10 ani m-am dus la prima astfel de intrunire. Treaba e comentata si rascomentata. Pana la urma o sa facem cumva sa asiguram si un pic de igiena."
@Aleko Posted 24 March 2013 - 01:45 AM
"Una peste alta, ceva concret:
DATA INTALNIRII IN WEEKENDUL 9-11 AUGUST."
@Aleko Posted 25 March 2013 - 01:35 PM
"De asemenea cel putin pt mine mai intervine si factorul plictis, dpmdv as prefera sa consum benzina parcurgand cu atasul si alte sosele ca mi-i tara mare si frumoasa Bicaz sau Apuseni.Nu tot poporul dornic de intalnire are buton la comuniste prin urmare cei care apasa botonul si mai au in batatura un cal de povara mai vechi s-ar putea fali cu parcurgerea km cu vehiculul cel din urma."
@mihai_prd Posted 27 March 2013 - 10:37 PM
"Bun, ca sa nu ne mai certam ca chiorii.
Am discutat cu prietenii asta-seara si am hotarat sa nu mai sustin propunerea Sambata ca loc de desfasurare al Intrunirii de comuniste, nu are rost sa continuam niste discutii care nu isi au locul.
Sambata de Sus va fi o intrunire prieteneasca separata, cu aceleasi tip de motociclete participante (vechi/comuniste/cu atas) care se va desfasura in data de 23 august. Si cu asta punct. Detalii pe un topic separat."
@Aleko Posted 28 March 2013 - 01:40 AM
"Si ce aduci nou dupa ce ai criticat fara sa fi participat... o buda ecologica pt 10 insi si sa-i stabilesti aluia unde sa-si puna cortul.
Bun fie ca-ti dai seama de prostie si lasi evenimentul sa fie unic si poporul sa decida dupa ce vede mai multe locatii fie ca vrei sa continu cu un eveniment separat, Intrunirea de Comuniste si Atase editia a 7-a, 2013 va merge mai departe.
No hard feelings bro"
@Aleko Posted 29 March 2013 - 12:18 PM
"Toaleta "cercetaseasca" nu-i un misto si pe masura talentului de tamplari amatori al nostru sper ca va oferi un grad de confort si igiena rezonabila integrandu-se in peisaj.
Pensiuni vor fi ca si pana acum in apropiere. Daca poti si vrei, imprastie zvonul, eu oricum o sa-l imprastii dupa ce votam locatia.
Ce nu vreau sa mai fie aici pe topic sunt discutii in legatura cu evenimente concurente celui la care am participat cu totii de-a lungul vremii, si ograda cu cearta alaturi, multumesc de intelegere."
@Aleko 02 Aprilie 2013
"PPS: De multe ori cei ce desconsidera activitatea/camparea in natura au fost privati de un anume tip de educatie ce este o marca a lumii civilizate! Organizatii ce pun accent pe formarea tanarului in natura au pornit in urma unui puternic curent de inceput de sec XX, Wandervogel, Scout s.a.. Ultima a fost practicata la nivel de masa in Regatul Romaniei, deturnata politic in comunism cu pionieri si soimi niciodata ridicandu-se la valoarea initiala.
Dupa 89 fenomenul acesta ce marcheaza educatia majoritatii copiilor din Occident a luat iarasi amploare si in Romania. Iar Germanica este tara europeana cu cei mai inversunati hikeri de ne umplu noua Carpatii sau... motociclistii cei mai haiduci."
@Aleko 04 Aprilie 2013
"Cred ca cei ce ne dorim putem continua si anul acesta asa numita "haiduceasca" in preajma celor ce de voie sau nevoie isi vor cumpara mai multe conditii de innoptare (si tot noua o sa ne priasca intalnirea mai mult ). In legatura cu propunerea lui Mihai_prd e bine ca vorbim de recomandari si nu de obligatii ceea ce aduce si mai mult intalnirea pe calapodul obisnuit democratic."
@Aleko Posted 04 April 2013 - 12:15 PM
"Data de incheiere a pol-ului 11.04.2013 la ora 12.00, adica 7 zile. Poll-ul este nominal si se poate vedea cine ce a votat. Daca avem invazie de voturi o sa vedem cum cernem sa luam in considerare doar optiunea noastra (posesori de moto in tema si simpatizantii participanti apropiati - chiar cu japo sau auto).
@Aleko Posted 06 April 2013 - 03:37 PM
"...sa cernem in cazul in care a votat vreo persoana care nu trebuie (pana acum vad ca nu e cazul), sa vedem rezultatul."
- care sunt cei carora nu le-ai luat votul in considerare ?
@Aleko Posted 07 April 2013 - 11:54 AM
"ce zici nu e conform cu istoria. Prieteneasca de dincolo a pornit de aici fiind initial o propunere de locatie pentru vara asta Intalnirea ed VII, nicidecum masa pusa, acum este ce a fost initial pentru a putea motiva putinii participanti sa se adune laolalta. Nu sa vina 20 comuniste la nationala mai putini ca anii trecuti si sa fie cateva corturi razlete si inca ceva oameni cazati la vila la Sambata."
@Aleko Posted 09 April 2013 - 09:29 PM
"+un vot de la mine ca nu pot vota acolo ca eu am facut poll-ul; - un vot de la ----- (?!) si mai vedem la finalul votului. Poate si tulburarea apelor aduce mai multi participanti, naiba stie.."
Cine sa te mai inteleaga ?
+ un vot pentru Siriu de la 'nea Liche (cu Jawa 638 + atas) de la Ploiesti;
+ un vot pentru Siriu de la @iosif_nicu;
+ un vot pentru Siriu de la Valerica (aka Piticu') de la Tomsani;
+ un vot pentru Siriu de la 'nea Ion (cu MZ 250/1) de la Cobia/Dambovita.
Cei 4 de mai sus sunt doar cativa oameni cu care am reusit sa iau legatura pana acum. Oameni ce au participat la Intrunirea de Comuniste si Atase.
Pe baietii din Mizil nu-i intreaba nimeni, nimic ?

 

No fain ! Deci avem numa' o intrunire. Pacat !

 

Lolo draga, daca vreau sa vin sa beau o tuica cu tine la Siriu, cu alta ocazie decat prezenta intrunire, esti dispus ?

 

Daca ai zis ca vi la Siriu, pentru a bea o tuica impreuna, sigur ne vedem acolo anul asta.

Cu siguranta n-o sa fim doar noi doi.

 

Bai Lolo tu suferi de mania persecutiei. Nu are nimeni nimic cu tine. Iar la Mizil sunt bude.

 

Nu sufar de absolut nimic numai ca sunt cateva persoane pe forumul asta care tot participa la intruniri numai din spatele tastaturii si fac tot posibilul sa denatureze absolut tot ce s-a intamplat la editiile anterioare ale intrunirii pentru nu-stiu-ce motiv.

 

Lolo, confirmarea contului se face instant acum. Inscrie-i pe oameni, pune-i sa voteze si o sa se schmbe votul, am spus ca vin si la Siriu, citeste mai in spate. Pune-l pe nea Liche, pe Dan Vandam si pe cine mai vrei tu. Despre 7 scari si alte locuri nu s-a interesat nimeni ca nu-s bani de deplasari/lipsa de timp/dezinteres. Nu are nimeni nimic cu tine, tot o tii cu conspiratii si persecutii. In particular, suntem cativa care avem alta problema roza cu tine. Cauta un loc un pic mai apropiat de pensiunea aia si mai umbros, lumea s-a plans de foarte mult soare din ce am citit eu si o sa rezolve si problema asta.

 

L.E. Neata dl. Cios

 

'Nea Liche ca si 'nea Ion de la Cobia au o varsta destul de inaintata si nu au avut de-a face cu calculatorul deloc ci doar cu intrunirile. Ei nu mai pot invata , la varsta asta , sa foloseasca, calculatorul.

Sa nu ne apucam de misto-uri ca nu cred ca-si au locul aici, cu atat mai putin cand vine vorba de motociclisti de varsta a treia.

Editat de Lolo_ID
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Confirm cele spuse de lolo.Ieri am vorbit si eu cu Liche, cu Bogdan din Damboita ,cu Nea Ion cu MZ-ul.Toti acestia au optat pentru Siriu.Mentionez ca nu contest rezultatul votului.Votul a fost corect dupa regulile cu care am fost cu totii de acord.Ca in aceste reguli au fost uitati cei ce nu intra pe aici,dar participa activ,mult mai activ decat multi dintre votanti,asta-i alta treaba.De avut grije pentru viitor.Succes organizatorilor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Neata.

Lolo, in incercarea de a impaca varza cu capra nu am staruit eu. Cum am mai spus, eu chiar mi-as fi dorit 2 sau 3 nationale.

 

Cat despre vot, e hilar, as fi putut sa influentez rezultatul votului daca mi-as fi dorit, astfel incat scorul ar fi fost mai mare in favoarea Sambetei, dar nu m-am amestecat (decat in cazul unui ametit :) ). Sunt oameni ca Iulian, Gabi, tatal si sora lui Cios, Geani cu niprul albastru, valicaddy, care ar fi putut sa voteze daca ar fi vrut, dar nu le-am cerut. Plus Owene si Cuxi, care nu au votat, ghici care ar fi fost prima optiune. Nea Berchez nu stiu daca ar fi optat pt Siriu in dauna Sambetei, dar mi-e greu sa cred asta. Silviu a votat Siriu sa iasa de 2, dar nu i-a pasenta. Cu baietii de la Mizil am vorbit de cand a am fost la ei si nu s-au aratat deranjati de o intrunire pe langa Fagaras, nu o nominalizasem atunci.

 

Discutiile de acum sunt sterile.

 

Pentru cei care au chef de un mic si o bere sa discutam, propun ora 12.00 maine la Smaeb.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bunule eu ce sa fac acuma? Sa-ti spun de toti cei din Cluj care n-au votat pt ca nu au cont pe forum? Nici macar batranul Berchez nu are cont pe forum ...

Pai eu dece am postat?Tocmai pentru viitor.Trebe tinut cont de toti.Anu asta pentru mine este egal unde se face.voi veni si la voi la Cluj si la Turda si la Cuca Macaii daca se tine ceva de profil.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

Pentru cei care au chef de un mic si o bere sa discutam, propun ora 12.00 maine la Smaeb.

Voi fii acolo.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cred ca vin si io cu piticu'



No fain ! Deci avem numa' o intrunire. Pacat !

 

Lolo draga, daca vreau sa vin sa beau o tuica cu tine la Siriu, cu alta ocazie decat prezenta intrunire, esti dispus ?

Cred ca merge si un rosu de Tohani fiert direct in gamela de campanie la jar mic linga foc...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Kristian K changed the title to Întâlnirea de socialiste şi ataşe ed.VII
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...