claudiulro Postat Martie 30, 2013 Share Postat Martie 30, 2013 Salutare tuturor, Azi am facut prima iesire oficiala pe anul asta. In iarna asta am schimbat ceva la motor si anume: Am luat de la un baiat de pe forum niste discuri de frana SH, le-am montat si daca tot am schimbat discurile am zis sa pun si placute noi. Am schimbat si lichidul de frana. In mers se aude un huruit la roata din fata si cand trag frana de mana, se aude mai tare. Frana prinde ff bine ! Tot am am dat jos am montat inapoi nu am uitat nimic. E posibil sa fie de la discuri si placute , pana se formeaza ?? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Martie 30, 2013 Share Postat Martie 30, 2013 Ai pus placutele cum trebuie? Adica cu fata de ferodo pe disc...nu cu metalul! Siguranta elastica a placutei este la locul ei,nu cumva atinge de disc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 30, 2013 Share Postat Martie 30, 2013 (editat) Axul de la roata e bagat cum trebuie? Rulmentii-s la locul lor? Vreun disc stramb, care iti atinge de etrier? Editat Martie 30, 2013 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
relu-cbr Postat Martie 30, 2013 Share Postat Martie 30, 2013 Da jos etrierii apoi anvarte de roata ca posibil sa faca rulmentii acel huruit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Martie 30, 2013 Share Postat Martie 30, 2013 Cred ca trebuie verificate toate elementele asupra carora s-au facut operatii: planeitatea discurilor, placutele de franare, rulmenti. Verificate cuplurile de strangere..ff important? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiulro Postat Aprilie 14, 2013 Autor Share Postat Aprilie 14, 2013 Revin cu problema. Ce am observat este ca la remontare, nu am pozitionat corect melcul de la vitezometru conform manualului( trebuia pozitionat cu "opritorul" in fata furcii). Am strans toate suruburile cu o cheie dinamometrica si tot asa suna. E posibil sa sune pana se uzeaza un pic placutele pe discuri?? ( spun asta deoarece sunetul se accentueaza cand trag frana sau doar este impresia mea) Rulmentii nu i-am verificat, nici nu stiu cum se pot verifica. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danysenda Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 pai ridica mobra de fata si invarte roata,dar nu vad dece ti'ar suna rulmentii pt ca ai schimbat placutele sau mai stiu eu ce...)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THE VADER Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 E posibil sa sune pana se uzeaza un pic placutele pe discuri?? Nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 Verificate cuplurile de strangere..ff important? :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiulro Postat Aprilie 19, 2013 Autor Share Postat Aprilie 19, 2013 Sunetul se aude de la aprox 40 de km in sus si se accentueaza cand trag frana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 Eu cred ca ai pistonasele la etrieri imbacsiti si cum ai pus si placute noi nu mai culiseaza complet... mergi si tu la un service mai bine ... ca sa nu te vedem pe la accidente ca ti-a sarit roata fata sau discurile ... Sper ca ai pus threadlock la suruburile de la discuri ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiulro Postat Aprilie 19, 2013 Autor Share Postat Aprilie 19, 2013 Am pus loctite pe fiecare surub. Dupa ce am schimbat lichidul am aerisit si instalatia, exact cum se face si la masina. La motociclete ii alt procedeu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 (editat) Am pus loctite pe fiecare surub. Dupa ce am schimbat lichidul am aerisit si instalatia, exact cum se face si la masina. La motociclete ii alt procedeu ? Cand ai pus placutele noi, a trebuit sa impingi pistonasele inauntru ... a mers usor la mana? sau te-ai chinuit? Ai incercat cu vre-o scula sa faci parghie ca sa bagi placutele ? Ma gandesc ca poate ai ciobit sau deformat una din placute sau sunt ancrasate pistoanasele ... si nu mai intra usorin etrier de tot ... e doar o parere ... Editat Aprilie 19, 2013 de nervOptik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiulro Postat Aprilie 19, 2013 Autor Share Postat Aprilie 19, 2013 A mers relativ de usor , nu mai tin minte daca am folosit ceva, dar in orice caz daca am folosit sigur nu am folosit metal sau ceva ascutit, am avut grija. Am sa incerc maine sa ma i aerisesc instalatia , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 (editat) Ai pus placutele cum trebuie? Adica cu fata de ferodo pe disc...nu cu metalul! Siguranta elastica a placutei este la locul ei,nu cumva atinge de disc? Nu ai raspuns la ce te-am intrebat aici..Mai verifica sa nu atinga discul de etrier. Suspenda roata si invarte usor vezi unde atinge Apropo...ce placute ai pus? Marca si modelul. Editat Aprilie 20, 2013 de tng Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 Axul l-ai bagat cum trebuie? Eu ii bagasem invers distantierele si se simtea ca atinge un pic un disc in etrier. Verifica ca toate piesele sa fie montate conform manualului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiulro Postat Aprilie 20, 2013 Autor Share Postat Aprilie 20, 2013 Placute am pus ferodo platinum. am sa mai verific azi inca odata sa nu atinga ceva la disc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate