LucianU Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 Tipic incepatorilor de masini....neacordare de prioritate. Un pusti cu un ford break B 40 YUK a taiat fata la un rider cu un R6 nr BR 03 WRS. Riderul a intrat in laterala stg si a cazut. Are mana stg rupta si este la spital. Am si poze daca e ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 Altu'? Mai zicea unul de un accident cu un taxi... iar cu asta se fac vreo 5 accidente in ultimele zile... mama masii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 Am trecut si eu pe acolo si am cateva poze. Ce hal s-a facut rezervorul ala la r6! Bine ca riderul e relativ ok! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MetalMan Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 Cam da... Cum a dat un pic caldura cum deja au inceput accidentele. Era si eu ieri sa intru vreo 3 persoane ca nu se uita stanga-dreapta atunci cand trec strada pe un loc interzis. Si cand trec , zici ca trec in doru timpului , ca se uita la tine de parca nu ai putea sa ii faci nimic. Ingrozitor ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan1 Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 Era de asteptat..si asta e doar inceputul..imi vine sa turbez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulytto69 Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 baiatul cu R6 este prieten de-al meu... este incepator si are motoru de vreo 2 sapt... fratele meu si inca un prieten motorist sunt la spital... l-au bagat la radiografii... cica ar avea vreo doua oase rupte la mana si ceva leziuni interne... pacat... iar bataia lu jegosu ala cu ford-ul, nu o ia nici dracu... puneti poze daca aveti!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spanciu Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 Speram sa fie bine! Tocmai ai dat de mancare trolilor. Incepator + R6. Sa inceapa showul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulytto69 Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 parerea mea este ca fiecare are dreptul sa isi aleaga ceea ce vrea sa calareasca... si punct!!! eu ca incepator anul trecut, mi-am luat R1... acum am un 1100XX... si nu m-am facut praf... nu e relevant deloc... gazu' e la tine!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FloRider Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 (editat) Eu azi era sa mi-o iau de la un taximetrist. S-a gandit el ca poate sa intoarca pe Nerva Traian (3 benzi pe sens) de pe prima banda (eu fiind pe banda 3 langa linia de tramvai). Am calcat niste frane de m-am mirat si eu ca le am! Ride safe my friends!PS: Sper ca baiatul cu R6 sa-si revina complet. Asfalt uscat tutuor si fara incidente. Editat Aprilie 18, 2013 de FloRider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 Da' tu nu erai prin zonă? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulytto69 Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 ultimele vesti de la spital... baiatul este la tomograf.... are gatul in pioneze... fractura deschisa la mana stanga si ce vor mai descoperi... sa speram ca nimic.... puneti poze daca aveti!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leloy Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 Parca sezonul trecut nu a inceput atat de spectaculos !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 Fordul avea avarii minime,iar dupa impact mobra s-a dus taras maxim 10 metri,oprindu-se in spatele unei masini parcate pe dreapta. Cred ca a incercat sa-l ocoleasca pe bizon dar nu a reusit! Cred ca daca avea viteza mobra intra sub masina sau ii spargea macar bara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideu Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 nu arata chiar rau R6le...rezervoru se schimba si cu mici reglaje si e ca nou.. da cu fractura deschisa si gatul in pioneze... asta dureaza.. sanatate raiderului si atentie sporita tuturor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pstefan Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 Astia de la inmatriculari nu mai dau numere drepte pentru vitezane ? toate sunt indoite de la mijloc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
campers Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 iar bataia lu jegosu ala cu ford-ul, nu o ia nici dracu... crezi ca nu e deja destul de speriat ? prietenul tau cu r6 nu stia ce risca cu motocicleta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dyv Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 Baiatu cu R6-le este bine, are mana fracturata si asteapta sa se opereze. Nu are gatu in pioneze sau mai stiu eu ce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan1 Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 parerea mea este ca fiecare are dreptul sa isi aleaga ceea ce vrea sa calareasca... si punct!!! eu ca incepator anul trecut, mi-am luat R1... acum am un 1100XX... si nu m-am facut praf... nu e relevant deloc... gazu' e la tine!!! Sunt de acord cu tine. a inceput sezonu' asta in forta tare ... atat de multe accidente si e abia jumatatea' lu' aprilie ... Dumnezeu cu mila ! asa e din pacate...sanatate motociclistului..iar pentru domnul cu ford ce o vrea Dumnezeu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 Astia de la inmatriculari nu mai dau numere drepte pentru vitezane ? toate sunt indoite de la mijloc? Sunt convins ca,daca era perfect drept nu se mai intampla accidentul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neo43nity Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 Acum am vazut si eu pozele...aiurea. Sper sa se recupereze repede dar nah..nici eu nu sunt de parere k ar trebui sa calareasca R6 daca e incepator...si nu e vorba de calitatile lui de sofat ci vezi bine...te face altu zob daca nu mergi prudent si preventiv. Daca nu esti obisnuit cu traficul din Bucuresti ti-e foarte greu sa te adaptezi pe 2 roti. De curiozitate te intreb Raullyto , ziceai ca il cunosti pe baiat. Statea cumva pe undeva pe langa Stirbei Voda intersectie cu Calea Plevnei? In fiecare zi trec p-acolo si vad un R6 negru ce seamana foarte mult cu cel din poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 Sunt convins ca,daca era perfect drept nu se mai intampla accidentul. Sunt convins ca isi indoaie numerele ca sa fie vizibile din cer... si pentru ca merg decent... incepator fiind...aha... Tine de mentalitate si de cum consideri mersul pe strada, ca idee. P.S.Esti barbat ? Vrei sa mergi tare, sa dai pumni, sa alea-alea ? Fii barbat pana la capat, nu te ascunde ca o fetita. Ia sa vedem cum te simti cand te-ar pocni o masina fara numere, cum te-ai mai coi si plange pe forumuri... Dar asta e alta poveste cu privire la mentalitate & shit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Aprilie 18, 2013 Autor Share Postat Aprilie 18, 2013 Soferul este in clasa a 12 a deci zero experienta iar cumulata cu experienta putina a riderului....a rezultat accidentul. Sanatate riderului. Cand l-am intrebat pe politist de ce nu da lege ca toti soferii sa isi ia permisu dupa 24 de ani...ca de , pe noi ne restrictioneaza...a zis ca nu dau ei legile. Iar cand i-am spus ca ne omoara astia pe strada ca pe muste....raspunsul a fost : "lasa ca nici voi nu sunteti sfinti " No coment.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silencer Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 ba da, s-a gandit careva ca numaru ala indoit era de la fostu proprietar? mai e si numar de BRAILA in plm.. mobra plimbata prin buc... sariti toti ca curcile.. la cum e oprit fordu asta era cam de evitat, mi-e greu sa cred ca s-a aruncat prostu fix in fata mobrei.. - nu dati cu pietre, asa arata in poze, poate masina s-a mai miscat putin. @lucian - asta e raspunsul care-l primesti cand generalizezi ca prostu in fata unui alt prost.. pe mine nu ma omoara ASTIA pe strada si vad ca nici pe tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan1 Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 Soferul este in clasa a 12 a deci zero experienta iar cumulata cu experienta putina a riderului....a rezultat accidentul. Sanatate riderului. Cand l-am intrebat pe politist de ce nu da lege ca toti soferii sa isi ia permisu dupa 24 de ani...ca de , pe noi ne restrictioneaza...a zis ca nu dau ei legile. Iar cand i-am spus ca ne omoara astia pe strada ca pe muste....raspunsul a fost : "lasa ca nici voi nu sunteti sfinti " No coment.... Absolut toti zic asa..lasa ca si voi mergeti cu viteza , lasa ca nici voi nu sunteti sfinti , mie imi spui de voi..voi sunteti mai rau . si tot asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omgs Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 arata bine motorul se investise ceva inainte de accident, pacat sanatate riderului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate