paulynos Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 Disclaimer: nici un animal nu a fost ranit in timpul filmarilor. Cu multumiri cameramanului, mare om ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 Ce ulei ai in furca? Arcurile sunt originale? Cate kg ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 motoreta de pe care s a filmat este un aprilia tuono (pt cei care nu stiu, motorul de RSV4 pe ea) este full stock. riderul are vreo 90 kg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 As fi jurat ca-i Ducati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Aprilie 21, 2013 Autor Share Postat Aprilie 21, 2013 As fi jurat ca-i Ducati. Ducati e cea rosie care apare filmata dar cameramanul ghidoneaza o Aprilia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 cum se prezinta siriul?starea drumului bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Aprilie 21, 2013 Autor Share Postat Aprilie 21, 2013 cum se prezinta siriul?starea drumului bafta. Este peticit in multe locuri, nisip ocazional dar altfel e ok, e numai bun de o plimbare cu pastrarea unei marje de siguranta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 Aha,deci tu esti rider-ul cu 848-ul! Bravo, frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideu Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 foarte buna filmarea..10+ .. si tura nu mai zic ,a fost si o vreme tot 10+.. eu pe aici am invatat sa "pilotez". eu data asta am fost cu bicicleta.. chiar la un moment dat se vede pe filmarea voastra un grup de pedalatori.. ati trecut ca vantul si ca gandul.. Este peticit in multe locuri, nisip ocazional dar altfel e ok, e numai bun de o plimbare cu pastrarea unei marje de siguranta. dupa ce iesi din CV in BZ e intradevar cu capcane..atat petece cat si multa mizerie de la vesnicele exploatari forestiere intalnite pe mai toate DN ce traverseaza muntii patriei.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Aprilie 21, 2013 Autor Share Postat Aprilie 21, 2013 Aha,deci tu esti rider-ul cu 848-ul! Bravo, frumos! Nu sunt domne eu, termina cu prostiile . Daca stau bine sa ma gandesc nici nu e pe Siriu, e o filmare luata de pe net foarte buna filmarea..10+ .. si tura nu mai zic ,a fost si o vreme tot 10+.. eu pe aici am invatat sa "pilotez". eu data asta am fost cu bicicleta.. chiar la un moment dat se vede pe filmarea voastra un grup de pedalatori.. ati trecut ca vantul si ca gandul.. dupa ce iesi din CV in BZ e intradevar cu capcane..atat petece cat si multa mizerie de la vesnicele exploatari forestiere intalnite pe mai toate DN ce traverseaza muntii patriei.. da, tin minte grupul de biciclisti, chiar v-am studiat un pic ca voiam sa nu va deranjam prea tare cu paraitorile noastre. Mi-am dat seama ca o sa fim bosgoroditi oricum si am trecut. Cu scuzele de rigoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omgs Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 Da, a fost ``Bini di tot`` Si varianta cu OVERWERK ( Daybreak - GoPro HERO3 Edit ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Mai 7, 2013 Share Postat Mai 7, 2013 (editat) salutari... incerc sa studiez stilul de pilotaj. observ ca la 1:10 (din filmuletul cu 'bini di tot') fuge spatele destul de mult. a fost ceva intentionat/controlat? Altfel ce s-a intamplat acolo? banuiesc ca pneul era incalzit, iar inclinarea nu era mare. Editat Mai 7, 2013 de Zimbrutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 Frumos filmulet. Daca e pe studiat...... La min 11.35 se aud zgomote "ciudate" , si mai e o faza in care cel cu Ducati pierde spatele la un viraj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 Ai ABS, te doare-n banana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Mai 8, 2013 Autor Share Postat Mai 8, 2013 salutari... incerc sa studiez stilul de pilotaj. observ ca la 1:10 (din filmuletul cu 'bini di tot') fuge spatele destul de mult. a fost ceva intentionat/controlat? Altfel ce s-a intamplat acolo? banuiesc ca pneul era incalzit, iar inclinarea nu era mare. Frumos filmulet. Daca e pe studiat...... La min 11.35 se aud zgomote "ciudate" , si mai e o faza in care cel cu Ducati pierde spatele la un viraj. cel cu Ducati pierde spatele de multe ori, pe tot parcursul plimbarii, chiar la grade de inclinare micute, nu e intentionat. Se banuieste o presiune prea mare in anvelopa si o suspensie spate prea tare/prost setata. Ai ABS, te doare-n banana. nu e ABS, e traction control de fapt, seamana foarte mult cele doua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Mai 12, 2013 Share Postat Mai 12, 2013 Aha si de ce e si pe roata fata? Trage si fata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Mai 12, 2013 Autor Share Postat Mai 12, 2013 Aha si de ce e si pe roata fata? Trage si fata? nu e chiar asa, discul ala perforat, prezent pe ambele roti, are doar rolul de a masura viteza de rotatie a ambelor roti si in momentul cand detecteaza ca spatele se invarte mai repede decat fata, recte derapeaza, in momentul ala intervine TC si iti taie din gazul considerat excesiv aducand rotile la aceiasi viteza de rotatie. la fel face si ABS-ul doar ca ala actioneaza asupra franei, normal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Mai 12, 2013 Share Postat Mai 12, 2013 Eram convins ca e vorba de confuzie dar nu stiam ca e la mine, merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Mai 14, 2013 Autor Share Postat Mai 14, 2013 cu pla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate