George M. Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 Pentru ca nu ma pricep la chestii mulate va intreb: pentru o persoana de 1.85 m si 90 kg, ce marime s-ar potrivi la costumul termic (bluza si pantaloni)? Un L ar fi ok sau un XL? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 La cum arata L-ul ala, clar XL... cel putin vorbind de astea de la Lidl, nu stiu alte marci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 1, 2014 Admin Share Postat Octombrie 1, 2014 XL..desi o sa fie la limita.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 Casti si manusi aveau astazi la LIDL Oltenita. Castile pareau de jucarie, iar manusile cred ca te tineau 1-2 sezoane. Manusile luate anul trecut inca tin, dar intradevar nu le-am purtat f mult, fiind cu captuseala groasa (si enervanta daca iti transpira mana si o scoti, nu o mai bagi inapoi). Cele de acum am vazut ca aveau capuseala un pic mai subtire. Pentru ca nu ma pricep la chestii mulate va intreb: pentru o persoana de 1.85 m si 90 kg, ce marime s-ar potrivi la costumul termic (bluza si pantaloni)? Un L ar fi ok sau un XL? XL. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 XL..desi o sa fie la limita.. La limita... superioara? Adica o sa intre fest pe mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiu22 Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 XL o sa intre cam la fix,depinde de material..cam tot acolo is si eu..186 si 92 kg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stfan Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 1,84 si 94 kg, XL e fix dar e ok, nu ma deranjeaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 Ok, multam de pareri, hai sa jucam ceva cult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 Ok, multam de pareri, hai sa jucam ceva cult. Unde e asta? Sunt mare pasionat de şah. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 Nu stiu, dar clubhausurile ar trebui sa introduca jocul asta in activitatile lor serale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 Daca intereseaza pe careva, Luni 27 Oct aduc la Lidl husa moto si spray de pana: http://www.lidl.ro/ro/Oferte-513.htm?id=550 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Octombrie 25, 2014 Share Postat Octombrie 25, 2014 Daca intereseaza pe careva, Luni 27 Oct aduc la Lidl husa moto si spray de pana: http://www.lidl.ro/ro/Oferte-513.htm?id=550 Si W5 lavanda pentru piele, testata de mine, practic mi-a recuperat o geaca de piele care era scoarta. Eu sigur o sa iau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Octombrie 25, 2014 Share Postat Octombrie 25, 2014 M-am abonat la topic, as vrea sa-mi mai cumpar cateva bluze termice de la LiDL si nu ajung foarte des prin magazin. Astfel ca daca vede cineva sa ne anunte si pe noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ow3x3xpr3ss Postat Octombrie 25, 2014 Share Postat Octombrie 25, 2014 Eu un tankbag as dori sa cumpar de la ei ,dar chiar nu am vazut deloc in magazin doar am auzit ca ar fi avut intr-o perioada . Poate mai apar ..... Stima, Ovidiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Octombrie 25, 2014 Share Postat Octombrie 25, 2014 Dupa o tura pe moto, cu intoarcere noaptea pe valea oltului, si una pe balta, la pescuit, prietena mea se declara f multumita de pantalonii termici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Octombrie 25, 2014 Share Postat Octombrie 25, 2014 (editat) Si W5 lavanda pentru piele, testata de mine, practic mi-a recuperat o geaca de piele care era scoarta. Eu sigur o sa iau. Scuze lanolina W5 nu lavanda. @Geo_ZGA am vazut ca ti-ar trebui si husa nu rata ca eu pe a mea am da 80 pe Louis si era la oferta Cred ca mai iau una si pentru aia mica ca cea veche s-a rupt. Editat Octombrie 25, 2014 de vlad58 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Octombrie 25, 2014 Share Postat Octombrie 25, 2014 Dupa o tura pe moto, cu intoarcere noaptea pe valea oltului, si una pe balta, la pescuit, prietena mea se declara f multumita de pantalonii termici. Cat au fost pantalonii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Octombrie 25, 2014 Share Postat Octombrie 25, 2014 40 lei pantalonii, 50 erau bluzele, dar erau masuri mici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Octombrie 25, 2014 Share Postat Octombrie 25, 2014 Anunta-ma si pe mine te rog cu un mesaj privat cand mai vezi la vanzare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Octombrie 26, 2014 Share Postat Octombrie 26, 2014 Eu anunt, cand le vad... de data asta, cand am luat, nu erau in oferta curenta, erau puse la "ieftineli", unde sunt puse toate vechiturile nevandute, fara ambalaj etc. Sper sa prind si eu un set pe masura mea, cand or mai aparea. De maine, in schimb, intra huse, redresor si alte chestii moto si auto. p.s: cricul ala de 99 lei l-am luat in primavara, tot de la ei, cu 49 lei. E bun, dar trebuie cantarite bine preturile, nu mereu e "super oferta". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Octombrie 26, 2014 Share Postat Octombrie 26, 2014 Tot caut brau de 2 luni, dar nimic. Mai astept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Octombrie 26, 2014 Share Postat Octombrie 26, 2014 Pt sei, coburi, geci etc din piele, am luat acum solutie de-a lor de intretinere a pielii, cu lanolina, de care vorbea Vlad... 10 lei. » Post actualizat in 27 Oct 2014 21:05Am fost azi chitit pe cateva chestii... husa mi s-a parut nasoala, f subtire materialul, unele deja se descoseau... am mai lasat niste bani si am plecat cu o cheie dinamometrica si o pereche de capre (pt masina). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Octombrie 28, 2014 Share Postat Octombrie 28, 2014 Recomand redresorul. Eu l-am luat ceva ceva mai ieftin (parca 60 RON) cu ceva timp in urma, dar am incarcat si baterii moto si auto. Merge bine. Nu s-a supraincalzit, are multe setari + program pentru pus bateria la iernat. Insa, daca bateria de 12v are intre 6-8v nu o recunoaste din prima. Daca are sub 6v o recunoaste ca o baterie de 6v. Dar pana la urma tot o incarca cum trebuie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Octombrie 28, 2014 Share Postat Octombrie 28, 2014 Daca are 1,2v iti spun din proprie experienta (nu bateria mea) ca nu o recunoaste deloc ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Octombrie 28, 2014 Share Postat Octombrie 28, 2014 (editat) Am avut 2 baterii in situatia asta: - una moto, de 2,2 v, o recunostea ca una de 6 v, am tinut-o ceva timp, am tot sacait ( am apasat mereu pe buton) redresorul pana a recunoscut-o si a incarcat-o cum trebuie. - una auto de 1,2 v pe care nu o recunostea deloc, orice i-as fi facut redresorului! In situatia in care nu-mi recunoaste bateriile mai am un redresor simplu (luat din Auchan la 40 de lei cu vreo 3 ani in urma) care incarca bateria indiferent de starea ei de incarcare. Dupa ce o trezeste un pic il pun pe cel de la Lidl! Asa am procedat cu cea auto si nu are nicio problema bateria acum! » Post actualizat in 10 Nov 2014 19:49Au aparut lenjeria (bluzele si pantalonii) termoprotectoare. Am luat o pereche de pantaloni si o bluza (desi port M am luat L si bine am facut). Tocmai ce le-am testat cu un drum de vreo ora, purtand doar lenjeria asta termo, o geaca moto textil cu mesada si o pereche de blugi. Am fost destul de multumit. Ce mi s-au parut interesante erau niste branturi/talpici cu incalzire electrica pe acumulatori. Nu am luat, dar chiar sunt curios cum se comporta. Daca a luat cineva sa dea de stire. Editat Octombrie 28, 2014 de mihai.i Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate