Black_wolf Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 cei de la SMURD incercau sa resusciteze motociclistul (informatie primita telefonic) mai multe detalii nu am momentan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
glicerina Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 pfffoai....cu resuscitare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 Da...cu resuscitare...da sa vezi cand e cu regurgitare ) la asa informatii pe topic...eu zic sa-l trecem la diverse...era si cu defribilatoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Mai 22, 2013 Autor Share Postat Mai 22, 2013 Da...cu resuscitare...da sa vezi cand e cu regurgitare ) la asa informatii pe topic...eu zic sa-l trecem la diverse...era si cu defribilatoare? stmate domn forumist decat sa postez informatii eronate mai bine nu! pe masura ce aflu mai mult o sa scriu aici.sper din tot sufletul sa nu fie nimic grav. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atharia Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 Ai putea totusi sa spui macar un model de motocicleta, culoare, numar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samira Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 Omul are informatia primita PRIN TELEFON. Nu mai sariti in capul lui...a spus clar ca o sa revina cu mai multe amanunte cand o sa le afle!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mome Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 pfff...urat de tot...speram sa fie totul bine...doamne fereste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 (editat) cei de la SMURD incercau sa resusciteze motociclistul (informatie primita telefonic) mai multe detalii nu am momentan salut era o simulare, ( bine facuta intr adevar ) .am oprit si eu sa vad daca pot ajuta pana am vazut " maimuta" si m am lamurit politie, smurd, criminalistica. bine ca s-a inceput cu din astea,chiar e de apreciat. se poate inchide, multam wolf-ule , victima era o " siliconata" Editat Mai 22, 2013 de foxbat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 e 1 aprilie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Mai 22, 2013 Autor Share Postat Mai 22, 2013 salut era o simulare, ( bine facuta intr adevar ) .am oprit si eu sa vad daca pot ajuta pana am vazut " maimuta" si m am lamurit politie, smurd, criminalistica. bine ca s-a inceput cu din astea,chiar e de apreciat. se poate inchide, multam wolf-ule , victima era o " siliconata" tule' mama lor de bugetari! bine ca a fost doar atat. cer scuze pt dezinformare,colegul a surprins "actiunea" din masina . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 (editat) nu, este vorba de o actiune de simulare pentur toti cei implicati in evenimente rutiere. un fel de" training" . eu am oprit pt ca eram convins ca e cu ' buba' si stiu ca pe acolo sunt multi " bruneti" ( prea erau toti aia " pe treaba", pozar, criminalistica etc ) si ma rugam sa nu fie cu rip. oricum erau si cu megafoane care strigau ca e simulare. in loc de ' victima' era un manechin bravo autoritatilor ca ' se dezmortesc" si bine ca n a fost real @black- noi multumim de atenttie, daca era " pe bune" era foart bine sa se anunte. bravo Editat Mai 22, 2013 de foxbat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 poate se mai uita ciumpalacii aia de pietoni de la obor si le intra ceva in cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atharia Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 Wow...chiar tare ideea. Bine ca nu a fost pe bune totusi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Afro Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 ) rraar mama lor d bugetari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 (editat) Au cronometrat cat de activ este forumul, in cat timp se posteaza un nou topic de la accidentul simulat. Editat Mai 22, 2013 de TM06UFO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeusEx1 Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 Care este dinamica accidentului simulat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 Care este dinamica accidentului simulat? Viteza + slapi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 Am modificat titlul sa nu-i mai sara cuiva inima din piept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 Facem un mars? Moarte conservarilor cu faru! Am modificat titlul sa nu-i mai sara cuiva inima din piept. Corect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeusEx1 Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 AMR-u sa scoata in ilegalitate intersectiile ! Stie careva starea manechinului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klux Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 Da, in urma impactului i-au sarit silicoanele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostiX Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 AMR-u sa scoata in ilegalitate intersectiile ! Stie careva starea manechinului? imi pare rau sa va informez dar maimuta a murit =))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roshu2010 Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 si in Craiova a avut loc o astfel de simulare...cine stie ce i-a apucat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 (editat) imi pare rau sa va informez dar maimuta a murit =))))))) rip Editat Mai 22, 2013 de biancocelleste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fan333 Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 Si nu s-a furat manechinul in Craiova?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate