kill4speed Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 (editat) un urma unei coliziuni anu trecut am decis sa bag motoru in reparatzi capitale.....dupa multe ore de munca rezultatu a fost unul pe masura:X:X:X Editat Iunie 3, 2013 de kill4speed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VasileGrigore Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 Discurile nu or sa se stearga vopseaua de pe ele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kill4speed Postat Iunie 3, 2013 Autor Share Postat Iunie 3, 2013 ba da dupa cateva franari....aproape s`au sters si am iesit numa putzin....ramane acolo unde trebe:> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bonzoo Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 felicitari. chiar imi place! asfalt uscat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sco. Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 sa vezi ce (cuvant urat) o sa se faca pe placute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 sa vezi ce (cuvant urat) o sa se faca pe placute e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kill4speed Postat Iunie 3, 2013 Autor Share Postat Iunie 3, 2013 alea o sa le refac daca chear nu o sa imi placa ii in stadiu de prototip:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OfficialBizkit Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 Tin minte cand ai postat poza a doua acum ceva timp si iti faceai griji de ulei ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator mytykjr Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kill4speed Postat Iunie 3, 2013 Autor Share Postat Iunie 3, 2013 (editat) Tin minte cand ai postat poza a doua acum ceva timp si iti faceai griji de ulei ) da am schimbat garnitura veche +cva silicon...merge struna:D:D de la a la z ii beeton Editat Iunie 3, 2013 de kill4speed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
campers Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 astea vechi arata urat negru nu imi place . in schimb felicitari pentru cat de bine ai reparat carenele si munca depusa , nici nu pare lovita ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinR6 Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 Era bine fara verdele ala... Nu prea merge combinatia dupa parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 O TIGANEALA ... COCALAREASCA .... Parerea mea ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dj.marten Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Jura-te ca ai vopsit discurile de frâna!!! Inteligenta treaba! Poate trimiti poza si la Academia Catavencu, stiu ei unde sa o postze... Eu zic sa ramana mai bine la stadiul de prototip (til) ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Curata vopseaua de pe discurile de frana. E periculos ce ai facut tu acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 prietene esti un pericol pe drumurile publice,imi pare rau ca-ti spun Doamne ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 vopsea pe discuri... .....mai aveai sa bagi in ulei ,lichid frana si era ok ma rog ......gusturile nu se discuta,bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sco. Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 e ok. stiu ce vorbesc.am facut si eu treaba asta ,dar fara voie,cand am vopsit jantele la KTM mi-a scapat ''un pic'' de vopsea si pe disc. o sa vezi cand iesi in trafic ce inseamna vopseaua pe placutele de frana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OfficialBizkit Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 ti-ai batut joc de ea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 Kill4Speed, nu-i asculta p-astia, sunt doar invidiosi! Multi iti doresc sa aibe priceperea ta! Abia astept sa vad urmatorul tau proiect! PS: mergi cu autobuzul, e mai sigur pentru tine - asa risti sa dai de iar cu motocicleta de planeta si e pacat de frumusetea ei! PS2: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OfficialBizkit Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 Adevaru e ca iti trebuie facultate sa dai cu vopsea pe discuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate