Floryn_k1 Postat Iunie 6, 2013 Share Postat Iunie 6, 2013 (editat) Ce folositi impotriva coroziunii la naked-uri?? Va intreb pentru ca dupa o perioada de stat numai afara incep sa se observe mai pe toate suruburile urme de oxizi. Editat Iunie 7, 2013 de Chivu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jerycho Postat Iunie 6, 2013 Share Postat Iunie 6, 2013 Nimic .. las asa sa se vada ca o folosesti si nu e numai de bibelou... glumesc , si a mea are ceva urme de rugina , dar nu prea multe , acum 24 de ani se faceau altfel motocicletele ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sco. Postat Iunie 6, 2013 Share Postat Iunie 6, 2013 si te-ai gandit sa te folosesti de problema cu corodarea suruburilor ca sa-ti faci reclama la transport de marfuri din galati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Iunie 6, 2013 Share Postat Iunie 6, 2013 Schimba suruburile cu unele din otel inoxidabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreibican Postat Iunie 6, 2013 Share Postat Iunie 6, 2013 problema corodari se rezolva cu trasportul de marfuri, hhhm interesant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Iunie 6, 2013 Share Postat Iunie 6, 2013 Tine-o in duba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leoro2109 Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 De ce sariti asa la saracul om. Fiecare avem jobul nostru- el se ocupa cu transport. Ar fi fost mai frumos sa dea in cap sau sa fure? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 WD 40 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 Husă impermeabilă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 (editat) Eu am folosit solutie Nigrin (bidonas 100 ml) care transforma rugina in grund. Nu o gasesc pe net, insa eu am cumparat-o de la Real Palady. Nu am folosit-o pe suruburi, ci pe tabla, in portbagajul masinii, si am ramas uimit. Chiar transforma rugina in grund, si poti vopsi peste. Pe net am gasit o solutie asemanatoare, de la alta firma: http://www.conrad-uk.com/ce/en/product/821195/Brunox-BRO03EP-rust-converting-and-primer-30-ml;jsessionid=AE83ED865E37851184A7DEBC42ADDFDB.ASTPCEN26 L.E. am gasit si solutia pe care o am eu: http://www.nigrin.de/en/products/nach/produkt/nigrinrustconverter Editat Iunie 7, 2013 de nervOptik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dacicul Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 si te-ai gandit sa te folosesti de problema cu corodarea suruburilor ca sa-ti faci reclama la transport de marfuri din galati? mi-ai luat vorba din gura in curand, o sa apara posturi gen " sunt patron de videochat, pe care puteti sa il vedeti la www. etc.ro, si doresc sa va intreb, oare motocicleta pe care e posibil sa o cumpar, functioneaza pe benzina?" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 Crom si aluminiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 Crom si aluminiu. suruburi de aluminiu la mobra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgem Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 L.E. am gasit si solutia pe care o am eu: http://www.nigrin.de/en/products/nach/produkt/nigrinrustconverter Au asta la Praktiker, am luat si eu pentru masina. Trebuie sa fii foarte atent sa nu dai si pe tabla cu vopsea buna, ca se innegreste vopseaua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 suruburi de aluminiu la mobra?unde mai pui ca aluminiu + porcarii gen spuma activa (soda caustica in esenta) = pete care nu prea se mai duc decit cu polish. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate