aham Postat Iunie 11, 2013 Share Postat Iunie 11, 2013 (editat) Clasica neacordare de prioritate, impact frontal. Riderul ok, s-a tavalit putin. E lovit la piciorul drept si are cateva zgarieturi, nimic extrem de grav. Poze: http://www.flickr.com/photos/95199946@N02/sets/72157634068015029/ LE: pentru maicute: motorul nu avea viteza, abia plecase de la semafor (max 20 kmh) Editat Iunie 11, 2013 de draggosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silencer Postat Iunie 11, 2013 Share Postat Iunie 11, 2013 moarte conservarilor!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Iunie 11, 2013 Share Postat Iunie 11, 2013 Si acum urmeaza futerea cu asigurarile. Bine macar ca este riderul ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Iunie 11, 2013 Share Postat Iunie 11, 2013 Si acum urmeaza futerea cu asigurarile. Bine macar ca este riderul ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aham Postat Iunie 11, 2013 Autor Share Postat Iunie 11, 2013 Mda. Initial voiau sa o dea in amiabila. S-a razgandit mobristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
verssatu Postat Iunie 11, 2013 Share Postat Iunie 11, 2013 Hmmmm, zilnic trec prin intersectia aia, e periculoasa la modul ca cei care vin de sus dinspre Mariott, nu apuca sa opreasca la rosul de jos si trec. Daca nu astepti sa-i vezi opriti la semafor, si cu masina risti sa te faci praf. Si totusi la cat de larga e zona, mi se zbarleste parul pe ceafa e se poate intampla in intersectii mai putin aerisite...Bafta omului calare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aham Postat Iunie 11, 2013 Autor Share Postat Iunie 11, 2013 Nu de acolo e pericol Ci de la fluxul dinspre Nat. Unite care forteaza semaforul pt ca are 30 metri pana la un iluzoriu cedeaza. Vad zilnic cel putin 10 aproape-accidente din cauza asta. Atentie maxima in zona! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
verssatu Postat Iunie 11, 2013 Share Postat Iunie 11, 2013 Da, corect, este intersectia de la parc, nu m-am uitat atent pe poze, am avut impresia ca e cea dinspre rondul cosbuc. Acolo unde s-a intamplat, raman multi tantalai intepeniti in intersectie, pentru ca cedand trecerea celor din fata, uita ca semaforiul lor se mai face si rosu siapoi trec ca vitele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sco. Postat Iunie 11, 2013 Share Postat Iunie 11, 2013 moarte conservarilor!!! de ce? tu nu esti conservar pana la urma? Cred ca peste 90% din motociclisti au si masina.Pana la urma,i se poate intampla si unui motociclist care conduce masina sa loveasca alt motociclist pe 2 roti. Si mie mi s-a intamplat nu de putine ori sa imi apara de nicaieri in unghiul mort cocalari cu scutere ''tiunate'' sau chiar motociclisti care se cred pe pista si era sa ii dau pe jos. Reveniti cu picioarele pe pamant... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
made Postat Iunie 11, 2013 Share Postat Iunie 11, 2013 moarte conservarilor!!! auzi expresie.............................nu cred ca unii dintre noi sunt dusi rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Iunie 11, 2013 Share Postat Iunie 11, 2013 auzi expresie.............................nu cred ca unii dintre noi sunt dusi rau A fost in gluma expresia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
talhar Postat Iunie 11, 2013 Share Postat Iunie 11, 2013 auzi expresie.............................nu cred ca unii dintre noi sunt dusi rau Gluma! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Iunie 11, 2013 Share Postat Iunie 11, 2013 LE: pentru maicute: motorul nu avea viteza, abia plecase de la semafor (max 20 kmh) 20 km/ora? Pentru intersectia aia? Hmmm... Foarte mult... ce dot avea cauciucul fata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
glicerina Postat Iunie 11, 2013 Share Postat Iunie 11, 2013 Propun ca in viitor la traversarea unei intersectii sa ne punem un girofar si sirena de salvare sau sa mrgem pe langa ele pana trecem incrucisarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klux Postat Iunie 11, 2013 Share Postat Iunie 11, 2013 Dar auto ce cauta pe contrasens? Sau mai nou desenele alea pe asfalt sunt de la frunza? Ala pe electronicii, asta aici, trecem pe sistemul englezesc si sunt eu depasit de vremuri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 Dar auto ce cauta pe contrasens? Era un Gigi din zona Brasovului cu masina de servici, ametit de traficul "infernal" din Bucuresti. Nu stiu ce-a avut in creier ca a venit direct peste motociclist, nu prea parea sa aiba mansarda ok... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 Nu stiu ce-a avut in creier ca a venit direct peste motociclist, nu prea parea sa aiba mansarda ok... Pare dus! Ce cauta acolo?!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aham Postat Iunie 12, 2013 Autor Share Postat Iunie 12, 2013 Dar auto ce cauta pe contrasens? Sau mai nou desenele alea pe asfalt sunt de la frunza? Ala pe electronicii, asta aici, trecem pe sistemul englezesc si sunt eu depasit de vremuri? Desenele pe asfalt au ramas asa de la 1 iunie, cand s-au jucat copiii. E normal ca niciun "participant la trafic" sa nu le dea atentie. Hai mai klux, ce pretentii ai si tu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klux Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 Am fost finut, vrei s-o dau in textele alea cu dai semnal cand se schimba benzile sub tine chiar daca tu nu schimbi directia de deplasare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aham Postat Iunie 12, 2013 Autor Share Postat Iunie 12, 2013 Da-o cum vrei, ca tot discutie de forum ramane. Idiotii vor calca benzile, vor taia intersectiile, vor sterge praful de pe maneta de semnal doar cand merg la spalatorie si-si vor regla oglinzile doar cand le sterg de gheata (asta daca nu le au incalzite) On topic: cica riderului i s-a umflat piciorul destul de nasol. Sper sa nu aiba complicatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate