dani_d Postat August 18, 2013 Share Postat August 18, 2013 (editat) Restul pozelor cred ca o sa le gasiti diseara sau maine cel tarziu. Era sa uit, ETZ nu are rival. Editat August 18, 2013 de dani_d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
twingoo Postat August 18, 2013 Share Postat August 18, 2013 Cea mai tare intrunire, multumim Lolo&Co! Abia astept sa ne revedem. Daca baietii de la Galati citesc asta, ii rog sa dea un mesaj Salutari tuturor, Liviu si Victor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat August 18, 2013 Share Postat August 18, 2013 ia uite cine avea Bmw F650 si a tacut malc la Siriu! Ma bucur ca v-ati simtit bine, sper ca motoretele au mers ok pana acasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani_d Postat August 18, 2013 Share Postat August 18, 2013 Liviu si Victor Doi dintre cei mai buni bucatari. Multumim frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat August 18, 2013 Share Postat August 18, 2013 Cu Mz-ul nu-i de gluma.... a rupt asfaltul cu o tona de bagaje si doua persoane! o intrunire bine organizata..... multumim tuturor celor implicati! . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat August 18, 2013 Share Postat August 18, 2013 Am scos si eu pozele de pe aparatul meu, pun cateva selectii mai faine!!! O fost o intrunire superba, cu locatie pe masura! Personal, aici as veni mereu la Intalnirea de comuniste si atase!!! Oameni de calitate, valabili, cu bun simt, adevarati pasionati de motociclete vechi, afumatoare, tar-tar-aitoare, dar ale noastre!!! Felicitari Lolo pentru marea implicare, pentru bijuteria ce-ai adus-o sa o admiram, pentru mobilizarea cu gulasul, care apropo... a iesiiit fooarteee bun!!! Mi-a facut o deosebita placere sa ne intalnim in acest weekend si poate pana la sfarsitl sezonului ne mai intalnim cel putin inca o data, minim in aceasta formatie!!! BRAVO!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
twingoo Postat August 18, 2013 Share Postat August 18, 2013 ia uite cine avea Bmw F650 si a tacut malc la Siriu! Ma bucur ca v-ati simtit bine, sper ca motoretele au mers ok pana acasa! Din cate ai vazut K-ul nu vroia sa plecam asa de repede, dar pana acasa i-a trecut supararea Doi dintre cei mai buni bucatari. Multumim frumos! Eu doar un bun privitor, cu toate astea abia astept urmatoarea tocana de genul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat August 18, 2013 Share Postat August 18, 2013 apoi daca si-o vazut nepotica, cat de mare e...)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iosifnicu Postat August 18, 2013 Share Postat August 18, 2013 Multumim tuturor celor care au onorat cu prezenta aceasta intilnire si regretam absenta unor tovarasi care ne-ar fi bucurat cu prezenta lor. Atasez ceva poze care sper sa sublinieze atmosfera mai bine decat cuvintele. Vineri: Sambata: Duminica: Cel mai obosit participant ......intr-o pauza dupa foarte multe ore de nesomn. Sper ca participantii vor ramane cu impresii pozitive dupa aceasta intalnire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianP Postat August 18, 2013 Share Postat August 18, 2013 (editat) A fost extraordinar. Multumiri din partea mea si a prietenilor ce m-au insotit. La prima lor participare s-au simtit ca intre prieteni vechi. Daca Lolo reuseste repetam cu drag experienta. P.S. Nea Ion a ajuns cu bine, atat el cat si motocicleta au fost "lasati" in buna stare la Targoviste. Editat August 18, 2013 de AdrianP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat August 18, 2013 Share Postat August 18, 2013 (editat) loc foarte bun, lume nec plus ultra, rachiu si gula tocanita la fel, pacat ca nu am putut veni mai devreme. Siriu este o intrunire consacrata, o astept in calendarul de la anul. Editat August 18, 2013 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani_d Postat August 18, 2013 Share Postat August 18, 2013 Poze mai gasiti aici: http://we.tl/7dL1g0VHlP (expira pe 25 Aug.) Mi-a facut placere sa bem si sa radem. Sambata dimineata nu mi-o mai amintesc Pe jumatate dintre voi nu va cunosteam si ma bucur ca v-am cunoscut. Mi-au placut toate motocicletele venite, fiecare are ceva special - la fel ca si voi, Ramaneti la fel de nebuni pana la urmatoarea. Pe Pedro nu l-am vazut niciodata asa cuminte, a stat IJ-ul ala parcat de vneri pana duminica. Lolo, daca mai ai nevoie sa te trezesc, apeleaza cu incredere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amendatu` Postat August 19, 2013 Share Postat August 19, 2013 (editat) cateva poze si de la mine. Editat August 19, 2013 de Amendatu` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BACDAVA Postat August 19, 2013 Share Postat August 19, 2013 De mult nu m-am simtit asa de bine si chiar aveam nevoie. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 (editat) Bravo lui Iosif, Lolo, Andrei si celorlalti implicati in organizare precum si participantilor la intrunire, pare-se ca s-a lasat cu ceva petrecere. La anul sa speram ca ne vom reunii cu totii. F. tare Fordul! Pedro cred ca a fost cuminte ca a avut frana de nevasta la IJ. Culoarea la NSU lasa de dorit. Editat August 20, 2013 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 Poze foarte misto poze! bravo! asa DA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iosifnicu Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 ..... Culoarea la NSU lasa de dorit. A fost viziunea unui bricoler (bricolator) . Restaurarea abia acum a inceput.....cu mecanica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 Hoinareala... hoinareala... Ce stiti voi ce inseamna sa vezi cum apune soarele in retrovizoare... singur pe sosea!?...doar cu cortul, motorul, supe la spirtiera... zig-zag prin munti... singur pur si simplu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 Hoinareala... hoinareala... Ce stiti voi ce inseamna sa vezi cum apune soarele in retrovizoare... singur pe sosea!?...doar cu cortul, motorul, supe la spirtiera... zig-zag prin munti... singur pur si simplu! superb!!! p.s. poze de vineri seara cu behaiala de la foc are cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 A fost viziunea unui bricoler (bricolator) . Restaurarea abia acum a inceput.....cu mecanica. Sa inteleg ca motocicleta nu-i mai apartine lui Luigi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iosifnicu Postat August 21, 2013 Share Postat August 21, 2013 Sa inteleg ca motocicleta nu-i mai apartine lui Luigi? Adevarat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat August 21, 2013 Share Postat August 21, 2013 Si totusi se vede ca se poate si putina pregatire, un generator chiar au fost 2, muzica in surdina, o lada frigorifica, bere , sucuri, cirnati de plescoi, pastrama la rece, au fost ceva ce ne dorim mai toata lumea. Prieteni vechi si noi, cu care nu poti decit sa te simti inasa fel incit sa nu mai vrei sa pleci acasa. Am avut ocazia sa-l cunosc pe Romeo si familia lui (userul CS-99-BIG), un om de mare valoare si cu un respect fata de semeni mai rar intilnit. Deci in concluzie se poate. .Multulesc buzoienilor ptr munca depusa. A iesit ceva frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat August 23, 2013 Autor Share Postat August 23, 2013 (editat) Tin sa multumesc, in mod special, baietilor din clubul Suport 19 pentru participare, user-ului Evol pentru faptul ca ne-a adus "la masa" un om venit de la foarte multi kilometrii distanta (Australia), user-ului emial pentru faptul ca a avut ambitia de a sta in saua Mobrei 50 S 6 ore pentru a participa la intrunire ( imi pare rau ca nu a reusit sa stea pana Duminica - ma bucur ca a ajuns cu bine acasa ), lui Aleko si lui VULPOIU ce au ajuns Sambata noaptea la Siriu ( asta denota faptul ca au vrut, intr-adevar, sa participe la Intrunirea de Comuniste si Atase - Siriu 2013 organizata de buzoieni ). .....nu in ultimul rand multumesc tuturor celor ce au au onorat cu prezenta aceasta intrunire haiduceasca. La anu' ii astept in numar mult mai mare. Pacat ca cei ce ar fi putut participa la intrunirea asta nu au facut-o. Drumuri bune si asfalt uscat va doresc "moto-comunistii" din Buzau ! PS : Ford-ul si NSU-ul apartin unui om care apreciaza tot ce inseamna vehicule motorizate vechi ( fabricate inainte de 1980 ) si anume Vali Carabas si pe aceasta cale ii multumesc pentru ajutorul dat la organizarea intrunirii ( cu toate ca nu a reusit sa participe ). Editat August 23, 2013 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CS 99 BIG Postat August 25, 2013 Share Postat August 25, 2013 Intr-un tirziu am ajuns si noi la casuta noastra. Multumim Pedro pentru cuvintele frumoase, multumim tuturor pentru primire si ne pare rau ca nu am putut sta mai mult. Numai bine la toata lumea si sa ne vedem cu bine in viitor ! Citeva poze si de la noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian zcm Postat August 25, 2013 Share Postat August 25, 2013 (editat) Iaca si eu cu impresii,una alta.Cateva poze la insistentele lui Lolo.... 1.Foarte frumos! 2.Participantii de nota 10! 3....abia astept sa revin Si acum pozele.... P.S.,am avut placerea sa-l vad pe userul CS 99 BIG. Editat August 25, 2013 de marian zcm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate