trifi Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 (editat) Mie mi se pare tarziu sa ne intalnim la 8, cu intarzieri, discutii, alimentare benzina, o sa plecam pe la 9. Cred ca la 7.30 intalnirea era o ora rezonabila. Dar sa lasam majoritatea sa voteze. Editat Iulie 11, 2013 de trifi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 (editat) era vorba de PLECARE. asta inseamna ca lumea trebuie sa ajunga undeva inainte de 8, sau cel tarziu la 8 daca are deja plinul facut/breakfastu' mancat. Acum daca 8 devine 8:15 nu e capat de tara, dar nici 9. Eu asa am inteles si asa o vad - intr'adevar nu e cool daca o lalaim pana incepe soarele sa arda ..iar eu, sper ca si altii, cu o seara inainte trag un plin/presiune in roti/uns de lant pentru ca dimineata sa fiu in grafic cu grupul si sa nu intarzii pe nimeni Editat Iulie 11, 2013 de hardKnot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iulie 11, 2013 Autor Share Postat Iulie 11, 2013 Ma trezeste si pe mine cineva pe la 4 sa fiu acolo pe la un 7 jumate? Piticule, ultima alimentare inainte de TA este la Novaci, nu in punctul C. De acolo, nu mai avem benzinarii pana coboram iar in "civilizatie". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_wts Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 Votat 7.30 adunearea, plecarea........ cand ajunge Beatrice Opriri una la OMV inainte de Valcea (comuna Milcoiu) 150 Km a2a la OMV in Horezu 60Km a3a la Ranca 56Km dupa nu mai stiu drumul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 (editat) Asfalt uscat eu voi canta la alta masa , ne auzim sanbata la un tel , sunt totusi prin zona [ Avrig ] poate la intoarcere duminica ,,,,aveti grija este un traseu destul de greu ,,,, inca odata sa va ajute cel de SUS fara ploaie . BMW Camp 4 . Editat Iulie 11, 2013 de vik55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiz Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 Plecarea e vineri sau sambata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 Sambata, ora 7:30-8:00, de la OMW Iuliu Maniu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CND Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 Sambata, ora 7:30-8:00, de la OMW Iuliu Maniu. OMV ,nu Petrom(Mcdonalds)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iulie 12, 2013 Autor Share Postat Iulie 12, 2013 (editat) OMV am zis mai sus, plecarea sambata... Ne strangem la 7 jumate, pe la 8 dupa cafeluta, plecam... Update lista: 1. Beatrice - ER6N 2. Alex - EN500 3. Stefan - R125 4. Ionut - ER6F 5. Cristi - F4i 6. Victor - FZ6 7. Marius - Trimph Rocket 3 8. Dragos - Hornet 9. Cristi - SV650 + pasagera 10. Costel - EN500 11. Andu - GSR600 12. Mihai - Hornet 13. Bogdan - Hornet 14. Mihai - DL650 15. CND - ER6F + pasagera 16. Costin - EN500 Tiz, veniti si voi? Editat Iulie 12, 2013 de Beatrice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnduZ. Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 (editat) nu vreau eu sa fiu purtatorul de vesti proaste, dar voi stiati de chestia asta? :| http://m.romanialibera.ro/stire-264528.html Daca e adevarat hai sa facem o alta ruta la dus ca prea am asteptat excursia asta.... Editat Iulie 12, 2013 de AnduZ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_wts Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (07:00) nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza unor evenimente rutiere. Astăzi, 12 iulie 2013, pe timpul desfăşurării Turului Ciclist al Sibiului, va fi întreruptă circulaţia rutieră pe DN7C - Transfăgărăşan, pe raza judeţului Sibiu, în intervalul orar 13:00 - 15:30. De asemenea, ţinând cont de faptul că până pe 14 iulie competiţia se va desfăşura şi pe anumite porţiuni ale drumurilor naţionale 1 şi 67C, pe raza judeţelor Sibiu, Braşov, respectiv Alba, le recomandăm conducătorilor auto să respecte indicaţiile echipajelor de poliţie rutieră care vor însoţi caravana ciclistă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnduZ. Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 Am citit si eu asta. Scuze atunci, nu am vrut sa induc lumea in eroare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kostinesku Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 stirea e din 18 mai 2012 http://www.mediafax.ro/social/transfagarasanul-se-inchide-de-vineri-seara-din-cauza-unor-surpari-ale-soselei-provocate-de-ploi-9645088 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnduZ. Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 18 mai...13 iulie practic acelasi lucru ) Eu am primit-o de la cineva care mi-a zis ca a citit-o de dimineata. Am cautat si eu articolul pe internet, dar nu l-am gasit, ma gandeam ca stiti voi mai multe. Bine totusi ca a fost o alarma falsa, dau o bere pe tema asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiz Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 Tiz, veniti si voi? S-ar putea sa venim si noi cu monstrul cu motor de 800 Noi vom fi la Rm. Valcea maine, poate venim cu voi spre TA. Traseul inteleg ca e maine TA si duminica TF, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iulie 12, 2013 Autor Share Postat Iulie 12, 2013 S-ar putea sa venim si noi cu monstrul cu motor de 800 Noi vom fi la Rm. Valcea maine, poate venim cu voi spre TA. Traseul inteleg ca e maine TA si duminica TF, nu? Da, exact. Daca veniti, dati un semn. @All: nu va mai panicati degeaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BunicuWTF Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 (editat) Am aflat prea tirziu ca m-as fi bagat si eu. Daca se poate ma anuntati si pe mine, daca nu poate data viitoare M-am cam plictisit sa ma plimb singur prin oras. Editat Iulie 12, 2013 de BunicuWTF Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kostinesku Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 Am aflat prea tirziu ca m-as fi bagat si eu. Daca se poate ma anuntati si pe mine, daca nu poate data viitoare M-am cam plictisit sa ma plimb singur prin oras. suna si tu la hotel comfort (link in primul post al beatricei) si vezi de mai au camere. alternativ, cauta ceva de dormit in zona. in rest, nu vad de ce nu ai putea veni daca vrei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nikolaki Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 Daca fac rost de bani, as merge si eu cu voi de maine. Pe la ce ora ajungeti in pitesti? PS: cu conditia sa primiti si autobize printre voi ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan_30 Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 Merg si eu cu voi pana la Pitesti (merg spre Avrig si vreau sa o iau pe Transfagarasan). Seara buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seb Postat Iulie 14, 2013 Share Postat Iulie 14, 2013 cum a fost ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Iulie 14, 2013 Share Postat Iulie 14, 2013 A fost foarte misto! Cei care au facut poze sa puna un link aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iulie 15, 2013 Autor Share Postat Iulie 15, 2013 Deci da Asa plimbari cu asa oameni sa tot faci. Nu stiu voi cum v-ati simtit, dar eu m-am bucurat tare de compania voastra! Hai cu pozele, mai ales Tiz; cred ca tu ne-ai si filmat. PS: legat de excursie, am 50 si ceva de notificari pe FB, sunteti cu caputu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnduZ. Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 Salutare! Imi pare rau ca nu mi-am luat si eu la revedere cum trebuie de la toata lumea, dar a trebuit sa ajung acasa mai devreme. Oricum voiam sa va multumesc pentru o excursie super, si ca traseu , dar mai ales ca si companie. Multumiri speciale pentru Beatrice ca a origanizat excursia! Sper sa mai facem altele cel putin la fel de frumoase cat de curand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CND Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 https://www.dropbox.com/sh/63yxun04epyb618/TCjRgC8vXN Cateva poze ..cu telefonul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate