Taz Asg Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 da, var cu Marcu... cica Marcu a cumparat arbaleta...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Octombrie 3, 2013 Share Postat Octombrie 3, 2013 Chiar.Exista mituri ca rugina merge dizolvata cu coca0cola.Oare este adevarat? http://www.gandul.info/auto/video-cum-poti-scoate-mai-usor-petele-de-rugina-de-pe-masina-11428994?utm_source=Facebook&utm_medium=Cross&utm_campaign=Promotor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Octombrie 3, 2013 Share Postat Octombrie 3, 2013 nu. Ala e bun pt. curatat cauciucuri, dar nu tine mult ca se lipeste praful Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Octombrie 3, 2013 Share Postat Octombrie 3, 2013 si erau mai multe dar nu mai gasesc acum Sau cu electroliza mai merge.(am auzit) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 3, 2013 Share Postat Octombrie 3, 2013 sau asa : http://www.youtube.com/watch?v=YcNWpXiFN48 de la distanta asta parea curat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Octombrie 3, 2013 Share Postat Octombrie 3, 2013 si erau mai multe dar nu mai gasesc acum Sau cu electroliza mai merge.(am auzit) merge, am facut-o eu la stilul cel mai nepriceput... o sursa de pc, o palnie de plastic, 2 cuie solide, apa si detergent. coca cola e mit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Octombrie 3, 2013 Share Postat Octombrie 3, 2013 merge, am facut-o eu la stilul cel mai nepriceput... o sursa de pc, o palnie de plastic, 2 cuie solide, apa si detergent. coca cola e mit Pai eu ce am zis cu coca-cola,? Si da, merge si cu sursa de pc dar mai poti si cu redresor. de la distanta asta parea curat. ) De la distanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Octombrie 3, 2013 Share Postat Octombrie 3, 2013 Si nu folositi in rezervoare galvanizate ca ia si zincul de pe tabla. Si sa vezi atunci problema. Exact.Asa Einstein. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Octombrie 3, 2013 Share Postat Octombrie 3, 2013 Din cate stiu, Feruginolul transforma rugina in zinc... deci nu cred sa fie probleme cu tabla zincata. Si nu arde, nu are acid sulfuric, a zis Cesar mai sus ca e fosforic (n-am verificat, dar nu mi-a ars nici mana, nici hainele si nici macar folia de plastic... si am mai stropit din greseala) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Octombrie 3, 2013 Share Postat Octombrie 3, 2013 Din cate stiu, Feruginolul transforma rugina in zinc... deci nu cred sa fie probleme cu tabla zincata. Si nu arde, nu are acid sulfuric, a zis Cesar mai sus ca e fosforic (n-am verificat, dar nu mi-a ars nici mana, nici hainele si nici macar folia de plastic... si am mai stropit din greseala) Probabil )) Acum chiar sunt in ceata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Octombrie 3, 2013 Share Postat Octombrie 3, 2013 Ideea e ca isi face treaba... am mai incercat in trecut o chestie la spray, efect 0. Nu zic ca nu sunt alte produse mai bune, dar Feruginolul chiar a fost fff ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Octombrie 3, 2013 Share Postat Octombrie 3, 2013 De retinut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristidb Postat Octombrie 3, 2013 Share Postat Octombrie 3, 2013 18 ron sticla de 1l de feruginol in Hornbach. Transforma destul de repede rugina intr-o chestie gri. Eu am dat pe niste jante de tabla. Daca e prea multa rugina trebuie curatata mecanic, altfel mai ramane. Pe prospect zice sa se vopseasca in maxim 2 ore de la tratarea cu feruginol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Octombrie 3, 2013 Share Postat Octombrie 3, 2013 Nu stiu daca am mai scris, dar scriu din nou cum am facut eu: curatat cu peria de sarma pusa pe flex, smirghel, sters bine, dat cu Feruginol cu pensula, asteptat 15-20-30 min, iar dat cu Feruginol... de 2-3 ori. Era cald si nu a fost nevoie sa astept mai mult intre straturi. Teoretic exista o solutie de neutralizare a Feruginolului, se gaseste. Dar in lipsa ei, eu am spalat bine cu apa, am sters cu o carpa uscata (si curata), dupa care am sters cu nitrodiluant. Dupa am dat vreo 2 straturi de grund, chit etc. p.s: eu am dat 21 lei pe el, dar cu 1l am facut aripa spate, rezervorul (exterior si interior - am turnat in el mai mult si l-am plimbat prin rezervor ca sa acopere), portiuni de cadru, diverse piese metalice, suruburi, prezoane etc. Si inca mai am vreo 200 ml. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Octombrie 3, 2013 Share Postat Octombrie 3, 2013 (editat) feruginolul fosfateaza daca este lasat sa se usuce si nu este sters cu benzina, face un fel de crusta la suprafata, daca rugina este mai groasa nu prea rezolva treaba. Editat Octombrie 3, 2013 de Clasic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate