Vizitator darcocbr Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 ce inseamna rapandulafemeie de nu stiu ce fel... dar nu stiu daca pt tine conteaza ce inseamna. poti face pe oricine asa... sau ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 (editat) femeie de nu stiu ce fel... dar nu stiu daca pt tine conteaza ce inseamna. Nu ... pt mine nu conteaza, ca-mi plac barbatii in combinezon ... Editat Iulie 2, 2013 de nervOptik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 (editat) Ducaty. Pardon, poza cu Ducaty galben face parte din alt articol. ba da ignorant esti, e Ducatty. Editat Iulie 2, 2013 de paulynos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 Sclavuletule de mic wayne, vezi ca inca nu ai raspuns la topicul deschis de tine. Vad ca tii cu orice pret sa te faci de (cuvant urat) pe toate categoriile forumului. Va mai las putin sa disecati problema in grup dupa care o sa postez.Vreau sa va dau un subiect de conversatie pe un an intreg Mai bine joker pe moterism decat frustrat in viata virtuala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spanciu Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 Cati analfabeti si cate discutii pentru un cocalar terminat.. Va mai las putin sa disecati problema in grup dupa care o sa postez.Vreau sa va dau un subiect de conversatie pe un an intreg Mai bine joker pe moterism decat frustrat in viata virtuala Nu te obosi prietenas: joker ciuca bataii pe motociclism: esti. frustrat in viata virtuala reala: esti. virgin: esti. Imi cer scuze colegilor de offtopic, da' copchilu' asta nu isi mai gaseste locul pe Internet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dNb Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 Omg .. . . . ce tampit ne face de ras pe toti si dupaia ne intrebam de ce nu avem respect. . . la puscarie cu tine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 (editat) Rau e sa ai frustrari,iar te phute grija de ce se abereaza.Maturizeaza-te Daca asa gandesti in real life,sincer,imi e mila de tine repet, prefer sa fiu pacalici pe mobrism decat sa postez comentarii de retard frustrat pe feisbuc oricum prostia din grupul tau bate cu mult ce aberam noi pe hacilea Editat Iulie 2, 2013 de little wayne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 Da' oare pasagera avea si ea combinezon? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dacicul Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 36 ani el si 17 ea? Maturizati-va odata, uitati-va in jurul vostru, exemple de genul asta apar foarte des. Beleaua e ca daca eroul e casatorit, cu obligatii, acu afla si cine nu trebuie de escapada lui. daca e casatorit, e eroul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klux Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 pe cine faci rapandula ?! S-a facut singura, a sarit in viata cu ambele picioare nu ca altii, cate un pas. Rapandula = persoana cu standarde morale scazute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintu Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 Inconstient inconstient inconstient !!!Din pacate sunt tot mai multi dinastia care merg fara permis,asta e Romania ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 daca e casatorit, e eroul meu ! Karma e o zreanta . . .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drk Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 dar tu ti-ai pus macar o data intrebarea, ca poate e fiica lui ?? sau ma rog, verisoara, nepoata... Scrie in articol ca e iubita lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 daca ma iau dupa ce scrie in articole, ii clara treaba. a declarat omul cine e pasagera ? vreo eventuala iubita ? eu nu cred.. presa, un fel de prost.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 Problema cu permisu nu o cunosc eu il vad zilnic prin tm pe o roata....se da foarte des bai nene e trist. adica io....cu permis de cativa ani ma dau singurel si asta fara de nici unele (ma rog, are combinizon), pac pe o roata cu ier 1 si cu pitzi in spate. nu e bai frate motoretismu' asta ce trebuie. nu e corect. viata nu e corect. karma sucks. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iulie 2, 2013 Autor Share Postat Iulie 2, 2013 bai nene e trist. adica io....cu permis de cativa ani ma dau singurel si asta fara de nici unele (ma rog, are combinizon), pac pe o roata cu ier 1 si cu pitzi in spate. nu e bai frate motoretismu' asta ce trebuie. nu e corect. viata nu e corect. karma sucks. da mah, dar tu ai un amarat de hornet. daca aveai ier uan.... nu te mai dadeai singur.. aia e cireasa de pe tort. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciubix Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 avand in vedere cererea, cred ca la urmatoru model de ier uan ar trebui sa lungeasca umpic codita si sa faca loc destul pentru doua pitzipoance Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klux Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 E loc pe rezervor daca recrutezi din scoala primara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 avand in vedere cererea, cred ca la urmatoru model de ier uan ar trebui sa lungeasca umpic codita si sa faca loc destul pentru doua pitzipoance Asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciubix Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 Asa? Perfect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 Si cu asta se ridica pe o roata muult mai repede! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzache* Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 (editat) Eu m-am uitat, dar nu am vazut ier 1 sau 6 asemanator la rubrica de "furturi moto" poate merita investigata treaba ... De unde avea motorul ? Editat Iulie 2, 2013 de Tzache* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_johnny Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 Ce boala am pe astia de se imbraca la combinezon pe strada ... ro$$y de cartier ... Asta cred ca e o boala ... kacatul ala de piele cusuta iti da puteri magice ... nu? ... se vede. Cum sa impresionezi o fata de 17 ani cu motocicleta? ... asta nu are plua ? mai bine mergem fara combinezoane nu ? eventual pantaloni scurti si slapi .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 Eventual cu echipament de strada, nu de pista. Dar na, in echipamentul de strada nu te mai place gagicele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_johnny Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 crede-ma ca nu e vorba de placut gagicile...am trecut de stadiul ala.In oras ies cu echipament de strada dar daca ies din oras folosesc combinezonul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate