ciubix Postat Iulie 3, 2013 Share Postat Iulie 3, 2013 frate deci nu mai pot cand ii aud cu "din spusele martorilor motociclistul venea cu viteza", ca masoara ala cu ochiu viteza si-ti zice clar ca avea peste limita legala. si prompterista vietii tot forta nota pe tema asta, n-am mai rezistat sa ma uit la video. pacat de el, ca din cauza la neatentu ala a murit rip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Iulie 3, 2013 Share Postat Iulie 3, 2013 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M800 Postat Iulie 3, 2013 Share Postat Iulie 3, 2013 Si eu am patit-o acolo anul trecut. O idioata a intrat de pe un drum secundar fix in fata mea. Am pus-o jos si am scapt doar cu julituri fara ca macar sa ating masina idioatei. Nici nu a oprit. Mare atentie pe strada asta, e plina de cocliti cu bani care au impresia ca totul li se cuvine. R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeekRider Postat Iulie 3, 2013 Share Postat Iulie 3, 2013 Profilul lui de FB era ăsta: https://www.facebook.com/andrei.motz Dumnezeu să-l ierte, ce păcat de tinerețea lui! RIP (Ride In Peace), wherever you are! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Iulie 3, 2013 Share Postat Iulie 3, 2013 Dumnezeu sa-l odihneasca ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintu Postat Iulie 3, 2013 Share Postat Iulie 3, 2013 Mereu si mereu aceasi treaba,nu se acorda prioritate in trafic de catre cei cu masinile si se provoaca alt necaz! Pacat,era tanar si avea viata inainte,Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iulie 3, 2013 Share Postat Iulie 3, 2013 "...a confirmat că un angajat al misiunii diplomatice americane a decedat miercuri în accidentul de maşină provocat de autoturismul deţinut de fotbalistul Ciprian Marica." Nu era de ajuns ca ne feream de conservari, acuma ne ataca si conservele direct. HUO PRESA! Am eu ce am cu astia... 99% sunt niste labari... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOSU WEST Postat Iulie 3, 2013 Share Postat Iulie 3, 2013 (editat) PAI CA DE OBICEI TOT MOTOCICLISTUL , SAU MORTUL E VINOVAT MAI STIU SI EU LA MINE IN ZONA UN CAZ.......IN CARE VINOVAT A FOST SCOS TOT MOTOCICLISTUL DECEDAT. PACATDE BAIAT, DUMNEZEU SA-L IERTE Editat Iulie 3, 2013 de MOSU WEST Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iulie 3, 2013 Share Postat Iulie 3, 2013 Bravo Ozzy pentru interventia de Labe1 (scuzati expresia...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Iulie 3, 2013 Share Postat Iulie 3, 2013 Nu gasesc stirea pe protv.ro, o gaseste cineva ? Am cateva fraze pe suflet ce vreau sa i le adresez jegului de reporter Catalin Radu Tanase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HUFFYY Postat Iulie 3, 2013 Share Postat Iulie 3, 2013 La minutul 2:18-2:22 din reportajul de aici http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/un-motociclist-a-murit-dupa-ce-s-a-ciocnit-de-o-masina-inregistrata-pe-numele-lui-ciprian-marica.html se vede o camera de supraveghere.Sunt tare curios daca o sa vedem imaginile surprinse de acea camera.Martorii (anonimi) spun ca motociclistul avea viteza mare.Toti am vazut cum arata o motocicleta izbita la viteza mare.Tind sa cred ca viteza motociclistului a fost destul de mica,dar a avut ghinionul sa-i fuga fata si sa fie prins intre motocicleta si masina.Daunele la abmbele vehicule,sunt destul de mici.Roata motocicletie este umflata si se invirte,ghidonul se misca lejer,amortizoarele nu sunt strimbe,deci cit de mare putea sa fie viteza lui? Dumnezeu sa-l odihneasca.Condoleante familiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Iulie 3, 2013 Share Postat Iulie 3, 2013 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! haideti sa incercam sa mergem mai prudent si cu mana cat mai mica la gaz!sunt o gramada de handicapati si daca nu ne ferim noi ei nu o fac.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebicbr Postat Iulie 3, 2013 Share Postat Iulie 3, 2013 aici e stirea R.I.P http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/un-motociclist-a-murit-dupa-ce-s-a-ciocnit-de-o-masina-inregistrata-pe-numele-lui-ciprian-marica.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iulie 3, 2013 Share Postat Iulie 3, 2013 Deci a dat cu capul de aripa. Daca e asa, nasol, rau. Daca intra in el avea infinit mai multe sanse sarind peste. taci mah din gura.. Odihneasca-sa in pace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Iulie 3, 2013 Share Postat Iulie 3, 2013 Ce ti-e si cu viata asta, tragi sa te ridici, sa traiesti, muncesti, iubesti, experimentezi. Cu cata cruzime si cat de sec se poate termina totul intr-o secunda... Rip baiatului.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iulie 3, 2013 Share Postat Iulie 3, 2013 Chiar i-a alunecat roata fatza? Cam greu de crezut ca mergea cu 50-60km/h, si dupaia sa frineze si sa moara. Evident ca a avut viteza mai mare, a frinat, a alunecat. Caldura mare afara, asfalt cald, fara ploaie. Pe centrul sensului de mers nu e praf. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iulie 3, 2013 Share Postat Iulie 3, 2013 Mereu si mereu aceasi treaba,nu se acorda prioritate in trafic de catre cei cu masinile si se provoaca alt necaz! Pacat,era tanar si avea viata inainte,Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !! Cine merge de ani de zile,, stie perfect cum e cu circulatia de pe sosele, si instinctul de conservare functioneaza perfect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iulie 3, 2013 Share Postat Iulie 3, 2013 (editat) La minutul 2:18-2:22 din reportajul de aici http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/un-motociclist-a-murit-dupa-ce-s-a-ciocnit-de-o-masina-inregistrata-pe-numele-lui-ciprian-marica.html se vede o camera de supraveghere.Sunt tare curios daca o sa vedem imaginile surprinse de acea camera.Martorii (anonimi) spun ca motociclistul avea viteza mare.Toti am vazut cum arata o motocicleta izbita la viteza mare.Tind sa cred ca viteza motociclistului a fost destul de mica,dar a avut ghinionul sa-i fuga fata si sa fie prins intre motocicleta si masina.Daunele la abmbele vehicule,sunt destul de mici.Roata motocicletie este umflata si se invirte,ghidonul se misca lejer,amortizoarele nu sunt strimbe,deci cit de mare putea sa fie viteza lui? Dumnezeu sa-l odihneasca.Condoleante familiei. Nu cred ca avea viteza la cum arata motorul. Un prieten a intrat cu 60-70 in lateralul unei masini si motorul a fost mult mai avariat, inclusiv jugul rupt. Din fericire pt el a zburat peste masina si a aterizat pe iarba. Aici a fost ghinion, a lovit masina in loc sa sara peste ea. Poate ca a pierdut fata, cine stie. Of, franarea asta...... Editat Iulie 3, 2013 de Filosofull Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_zx6r Postat Iulie 3, 2013 Share Postat Iulie 3, 2013 toto martori au radace an c.r cuma si nu stim noi???? toti martori au radace an c.r cuma si nu stim noi???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 3, 2013 Share Postat Iulie 3, 2013 Pai cam asta am vazut si ei... motocicleta pe sensul celalat usor avariata si riderul langa masina dupa cum e urma de franare, se vede ca la un moment dat o ia spre stanga asa ca asta cred si eu, ca a pierdut fata si s-a lovit puternic de masina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miky493 Postat Iulie 3, 2013 Share Postat Iulie 3, 2013 D-zeu sa-l ierte si condoleante familiei.Nu stiu cand "vom fi vazuti si noi in trafic" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ma2ol Postat Iulie 3, 2013 Share Postat Iulie 3, 2013 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ma2ol Postat Iulie 3, 2013 Share Postat Iulie 3, 2013 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan_gsxr Postat Iulie 3, 2013 Share Postat Iulie 3, 2013 Dumnezeu sa-l ierte! Nu cred ca a fost vb de viteza la felul in care arata, atat masina, cat si motoreta. Cred ca a fost pur ghinion de si-a pierdut viata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iulie 3, 2013 Share Postat Iulie 3, 2013 http://www.sportrevolution.ro/andrei-motz-component-al-clubului-clanul-lupilor-albastri-a-decedat-intr-un-accident-de-motocicleta/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate