Timisoara2 Postat Iulie 4, 2013 Share Postat Iulie 4, 2013 Salut, ce SM imi recomandati pentru categoria A2 in afara de astea http://motorhead.ro/motociclete-pentru-incepatori-compatibile-cu-permisul-a2/ (toate sunt urate) Cel mai frumos de acolo este Kawasaki Ninja 250R, as vrea ceva de genul Yamaha R6. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Iulie 4, 2013 Share Postat Iulie 4, 2013 (editat) SM != SS. Bag de seama ca vrei SS si nu SM. Editat Iulie 4, 2013 de b374 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bamesa Postat Iulie 4, 2013 Share Postat Iulie 4, 2013 SM e supermoto si SS super sport. Sunt cu totul alta mancare de peste. De ex Suzuki DRZ 400 e SM si yamaha r6 si ninja 250 sunt SS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Timisoara2 Postat Iulie 4, 2013 Autor Share Postat Iulie 4, 2013 Nu prea ma pricep la prescurtarile astea... Credeam ca se numesc Super Moto nu stiam de Super Sport. Vreau sa imi recomandati motoare super sport, alea din lista de mai sus sunt faine dar motorul este prea tacut si nici design-ul nu imi place. Imi plac alea care se aud fain si care au carene sport ca si motoarele din GP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iulie 4, 2013 Share Postat Iulie 4, 2013 Busa. Haya...busa – cu limitare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_nsr Postat Iulie 4, 2013 Share Postat Iulie 4, 2013 (editat) Busa. Haya...busa – cu limitare. ) Editat Iulie 4, 2013 de ady_nsr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Iulie 4, 2013 Share Postat Iulie 4, 2013 Nu prea ma pricep la prescurtarile astea... Credeam ca se numesc Super Moto nu stiam de Super Sport. Vreau sa imi recomandati motoare super sport, alea din lista de mai sus sunt faine dar motorul este prea tacut si nici design-ul nu imi place. Imi plac alea care se aud fain si care au carene sport ca si motoarele din GP. Am impresia ca tie iti place mai mult sa te uiti decat sa calaresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bamesa Postat Iulie 4, 2013 Share Postat Iulie 4, 2013 Am impresia ca tie iti place mai mult sa te uiti decat sa calaresti. La toti baietii ne place sa calarim, acum depinde ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Iulie 4, 2013 Share Postat Iulie 4, 2013 Eu am impresia ca vrei sa fii KUL (cool) ... Una alta ... o gagica ... o terasa ... Bossulane ... baga ceva mai mare ... astea sunt ptr copii mici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Timisoara2 Postat Iulie 4, 2013 Autor Share Postat Iulie 4, 2013 Poate pana maine mai recomandati si ceva motoare ca pana acuma numa de femei si de calarit ati povestit Am spus ca am nevoie de recomandari pentru catogoria A2, nu pot sa iau A din cauza ca nu am implinit inca 24 ani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinR6 Postat Iulie 4, 2013 Share Postat Iulie 4, 2013 Cauta pe net motoarele care se incadreaza in categoria A2, vezi care-ti fac cu ochiul, apoi intereseaza-te de fiecare in parte. Pune-le in balanta si vezi ce iese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wesko Postat Iulie 4, 2013 Share Postat Iulie 4, 2013 Daca nici HONDA CBR 500R nu-ti place atunci asteapta sa iei A-ul, nu exista ceva mai misto pentru A2. ( in ceea ce priveste carenatele ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 4, 2013 Share Postat Iulie 4, 2013 SM e supermoto Sado Maso si SS super sport. Sunt cu totul alta mancare de peste. De ex Suzuki DRZ 400 e SM si yamaha r6 si ninja 250 sunt SS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4mihai Postat Iulie 4, 2013 Share Postat Iulie 4, 2013 Salut, ce SM imi recomandati pentru categoria A2 in afara de astea http://motorhead.ro/motociclete-pentru-incepatori-compatibile-cu-permisul-a2/ (toate sunt urate) Cel mai frumos de acolo este Kawasaki Ninja 250R, as vrea ceva de genul Yamaha R6. Din pacate observ ca pari un pic prostut (a trebuit sa spun adevarul asta)... lumea te va lua in ras o vreme. Sfaturi practice: NU o sa gasesti nimic de A2 care sa semene macar fizic cu R6... iar R6 este mult si pentru un incepator de peste 24 de ani (cat.A) Cred ca poti invata pe o ninja de 250 foarte bine, insa cel mai bine cauti la tine in oras persoane care te pot indruma si invata una alta despre motociclism. Succes si iarta ti noii colegi... drumul spre succes este pavat cu ca^cat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_zxr Postat Iulie 4, 2013 Share Postat Iulie 4, 2013 iti cumperi un r6, ii schimbi motorul cu unu de 50 cmc....il omologhezi si o sa ai r6 pe care il poti conduce cu orice categorie:))... (probabil) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Timisoara2 Postat Iulie 4, 2013 Autor Share Postat Iulie 4, 2013 iti cumperi un r6, ii schimbi motorul cu unu de 50 cmc....il omologhezi si o sa ai r6 pe care il poti conduce cu orice categorie:))... (probabil) Dupa ce ca esti ... mai si semnalizezi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MZRider18 Postat Iulie 4, 2013 Share Postat Iulie 4, 2013 (editat) Tot ce e necarenat e urat nu..........hmm ce e aia 250r? pai si scuterul tau e mai rapid nu-i asa.. Vad ca esti fan GP.Dar de ce sa te incurci in trotinete ca R6? ia R1 direct , Super-MOTOreta perfecta pt cineva ca tine.........si peste cativa ani faci upgrade la M1 Editat Iulie 4, 2013 de MZRider18 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Iulie 5, 2013 Share Postat Iulie 5, 2013 Dupa ce ca esti ... mai si semnalizezi! Fara personaje ca tine ... n-ar mai exista forumurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Iulie 5, 2013 Share Postat Iulie 5, 2013 De cand sunt incadrate Yamaha YZF 125R / Kawa 250R la Super Sport ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_zxr Postat Iulie 5, 2013 Share Postat Iulie 5, 2013 motocicletele de pe site-ul pus de copilu arata ce motociclete sunt compatibile cu categoria A2, cat despre super sport la >600 cmc se poate compara doar ca aerodinamica (la anumite modele, in general cele noi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Iulie 5, 2013 Share Postat Iulie 5, 2013 De cand sunt incadrate Yamaha YZF 125R / Kawa 250R la Super Sport ? Au carene ... si seamana cu SS ... ce mai conteaza ... sunt SS .... decat SM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Iulie 5, 2013 Share Postat Iulie 5, 2013 Sunt Sport cel mult, nicidecum SuperSport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 6, 2013 Share Postat Iulie 6, 2013 apa calda e de fapt apa rece, numai ca e incalzita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Iulie 6, 2013 Share Postat Iulie 6, 2013 Fara personaje ca tine ... n-ar mai exista forumurile. Absolut! Sunt cateva creaturi pe aici, gen KOKIX si ala celebru cu betisorul scapat in cilindru. Dar si cel de fata promite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Iulie 6, 2013 Share Postat Iulie 6, 2013 Absolut! Sunt cateva creaturi pe aici, gen KOKIX si ala celebru cu betisorul scapat in cilindru. Dar si cel de fata promite! KOKIX da ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate