LUCIBR Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 daca ajungi la pitesti mai strica si tu 15 l benzina pana la balea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 Cand imi iau Crosstourer si ma plictisesc, mai dau o tura de weekend prin Asia, ceva... Pana atunci... "calare pe melc". tu ia la tine pasaportul ca nu se stie niciodata..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 Eu vorbeam serios...Daca vrei Austria, trebuie sa astepti pana luni.Maine ma rezum la o tura de we:) In alta ordine de idei, sper ca nu e "melcu" lui Blackdirt ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 un 650 gs este destul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grasu86 Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 se baga cineva duminica de dimineata la o tura pana la vidraru,posibil si mai departe??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 2, 2013 Autor Share Postat August 2, 2013 daca ajungi la pitesti mai strica si tu 15 l benzina pana la balea el pasager ma limiteaza la nr de km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUCIBR Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 pune-i folie pe viziera!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 2, 2013 Autor Share Postat August 2, 2013 pune-i folie pe viziera!!!! ...de-ar fi asa simplu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 (editat) Eu vorbeam serios...Daca vrei Austria, trebuie sa astepti pana luni.Maine ma rezum la o tura de we:) In alta ordine de idei, sper ca nu e "melcu" lui Blackdirt ))) Daca ai o "balena zburatoare", probabil tot touring ca a lui ianachim, Austria e parfum... a mea mobra dezbracata se simte expusa saraca... Ar vrea si ea dar nah... swimming with the big fish ain't easy. Multzam de idee dar cred ca ar fi vreo... 400-500 km (?) ce spui tu acolo. M-as rezuma la ceva un pic mai simplu. Un Bucuresti - Sinaia - Bucuresti de exemplu ar fi mai ok. E mai mult "de acomodare", azi am scos mobra din service dupa accident si nu m-as aventura pe Cheia, vreau sa o simt ca e 100% ok. Nu e "melcu" lui Blackdirt, e un melc ca al lui Blackdirt. Editat August 2, 2013 de northern_freyja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUCIBR Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 @frigider = pierzi ce e mai frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 se baga cineva duminica de dimineata la o tura pana la vidraru,posibil si mai departe??? Bai da' mai pe-aproape n-aveti? Da cu virgula? pune-i folie pe viziera!!!! Mai curand duct tape pe orificiul de la sudul fetzei... un 650 gs este destul Stiu, dar lasa-ma sa visez... aspiratia suprema ar fi o Honda ST 1300 Pan-European. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 Bucuresti-Basarbovo-Ivanovo-Cherven si retur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat August 3, 2013 Share Postat August 3, 2013 (editat) Bai da' mai pe-aproape n-aveti? Da cu virgula? Mergi pana la Sinaia si acolo te duci pe drumul asta: http://goo.gl/maps/xQ4jv La cabana Cuibul Dorului poti sa te opresti la o apa cu lamaie / mancare si sa-i dai bice. DJ713 e drum nou asfaltat, ca-n palma, prin padure care ajunge pana la golul alpin; vreo 20 de km foarte placuti. Eu a fost saptamana trecuta, nu a fost foarte aglomerat, insa prin padure sa mergi cu atentie ca e destul de ingust drumul si fara prea multa vizibilitate in curbe. https://www.dropbox.com/sh/jlqqle3g39k4daf/o-Crw4PKon/2013-07-28%2014.27.32.jpg https://www.dropbox.com/s/vzz4fzo2eb4zk5z/2013-07-28%2014.51.11.jpg https://www.dropbox.com/sh/jlqqle3g39k4daf/FI6LCRmK9Z/2013-07-28%2014.53.26.jpg https://www.dropbox.com/sh/jlqqle3g39k4daf/rgp0mkqDX9/2013-07-28%2014.51.26.jpg https://www.dropbox.com/sh/jlqqle3g39k4daf/FkF7uDlQl9/2013-07-28%2014.51.23.jpg Editat August 3, 2013 de wbmt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat August 3, 2013 Share Postat August 3, 2013 HIHIHI.....NU LA MOTO MAN MA REFEREAM CU JANDARMII...CI DACA VREI DA DAI O BUCA IN PADURE....... GSA.....LA's ca te faci tu mare.... cand vreau sa ies un pic din nebunia de oras merg pana la snagov e un drum frumos prin padure ASFALTAT si ajunge la hanul vlasiei sau la el capitan chiar pe malul lacului Exact asa face, pleaca pana la snagov intr-o plimbarica micuta si la intoarcere o ia pe ploiesti, buzau, rm. sarat, buc. )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuss1900 Postat August 3, 2013 Share Postat August 3, 2013 SAlutare, pana la urma iese cineva la o plimbare scurta...? Eu plec la sinaia pe la11-11.30, care vrea ...sms 0752448374 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grasu86 Postat August 3, 2013 Share Postat August 3, 2013 northern_freyja poi ti se pare departe 160 km ??o plimbare de relaxare,viteza de croaziera de 90-130 km,incerc sa ma rezum la atat:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 3, 2013 Share Postat August 3, 2013 (editat) Exact asa face, pleaca pana la snagov intr-o plimbarica micuta si la intoarcere o ia pe ploiesti, buzau, rm. sarat, buc. ))bai sa dea draciiiar fu asa am ajuns in vama si ne am intors in bucuresti prin braila via muntii macinului sa i ia dracu cu indicatoarele lor.... Editat August 3, 2013 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat August 3, 2013 Share Postat August 3, 2013 bai sa dea dracii iar fu asa am ajuns in vama si ne am intors in bucuresti prin braila via muntii macinului sa i ia dracu cu indicatoarele lor.... Hahahaaaa.... Da, ne-am cam ratacit. Foarte fain a fost domnule, trebuie sa repetam experienta cat de curand, pana nu iti vinzi motoreta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 4, 2013 Autor Share Postat August 4, 2013 @frigider = pierzi ce e mai frumos am fost pe TF, singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 4, 2013 Share Postat August 4, 2013 am fost pe TF, singur cea mai inteleapta decizie...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat August 14, 2013 Share Postat August 14, 2013 (editat) northern_freyja poi ti se pare departe 160 km ??o plimbare de relaxare,viteza de croaziera de 90-130 km,incerc sa ma rezum la atat:))) Doar atat e pana acolo? Nush de ce aveam senzatia ca e mai mult... next time atunci, poate weekendul viitor. Nu voiam sa fortez nota, doar ce am scos mobra din service si nici eu n-am mai condus o luna... Am fost la Sinaia, am incercat sa gasim ruta propusa de @wbmt dar nu ne-a iesit si am urcat pana la Cota 1400, dragute virajele dar pe alocuri drum destul de carpit si un pic de offroad prin 2 locuri. Fain per total. Vreo 300+ km, vreme buna... bai sa dea dracii iar fu asa am ajuns in vama si ne am intors in bucuresti prin braila via muntii macinului sa i ia dracu cu indicatoarele lor.... Fain traseul... si frumoase-foc bestiutzele ***************************************************************************************************************************************************************************** Nu apare post nou, asa ca le "separ" sa se vada ce am schimbat: Buna, As merge maine la o plimbare de o zi, nu neaparat asa de scurta cum zice titlul dar m-am gandit sa nu deschid topic nou pentru atata lucru. Sa zicem maxim 350-400 (nu musai), preferabil pe o ruta nu prea aglomerata (DN 1/ A2), cu cate ceva de vazut pe drum. Mers lejer, regulamentar, viteza de croaziera 90-120 km/h in functie de drum. Plecare nu foarte dimineata, probabil ca atunci pleaca toata lumea. Mai vrea cineva sa mearga? Editat August 14, 2013 de northern_freyja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 14, 2013 Share Postat August 14, 2013 sincer.... maine dimineata TOTI NEBUNII PE 4 roti ies pe strada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat August 14, 2013 Share Postat August 14, 2013 sincer.... maine dimineata TOTI NEBUNII PE 4 roti ies pe strada Nu e musai plecare foarte de dimineata sau foarte departe, nici pe drumurile uzuale - spre munte/mare. La dus poate sa fie un pic mai aglomerat, seara pun pariu ca va fi lejer de tot Haidi bre, un Targoviste ceva? N-am chef sa ma imbrancesc singura in toate portierele valoro$ilor cu Haudi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LYM Postat August 14, 2013 Share Postat August 14, 2013 (editat) La un Targoviste m-as baga eu, daca e; pe la ce ora? Editat August 14, 2013 de LYM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat August 14, 2013 Share Postat August 14, 2013 As zice un 11 asa, sa fie maine trezire de voie ca e vacanta si intre timp poate se mai cara si conservele in toate directiile. Mergem pana acolo si vedem in functie de timp daca mai extindem tura, cat sa ne intoarcem pe lumina. Ce zici? Vorbim detalii maine dimineata pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate