The Mentalist Postat August 6, 2013 Autor Share Postat August 6, 2013 Grecia e mereu superba. Pe motocicleta cred ca e si mai deosebit. Ai trecut pe langa Serres nu? Da, am trecut razant dar nu am fost la circuit. Am fost in 2010 cred cand am fost prima data in Thassos si am oprit, apoi in 2011 am fost chiar cu motoreta sa vad si eu cum e. Mi-a placut, e altceva fata de circuitele de kart de pe la noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redhair Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 pai e destul de ok cat ati cheltuit.. pana la urma nu e Romania, o mare parte a fost si benzina.. si v-ati plimbat si vazut o gramada. chiar e ok congrats again! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 6, 2013 Autor Share Postat August 6, 2013 - frumos..... am fost si eu in Vurvuru si in Sarti.... ne-am plimbat peste tot. Am stat in vurvuru cum ai spus tu,era casa iar in spate aveam marea, este o zona linistita. In Sarti cand am fost am nimerit si am mancat la un grec, care a facut scoala la Cluj, vorbea romaneste, se mananca super acolo. Recomand zona, si nu este departe, cam 850 de km de la Bucuresti, pentru cine vrea distractie nu prea au ce face pe acolo, dupa 10 seara se cam lasa linistea peste tot Corect, dar stiam ca nu mergem la distractie. Am inteles ca pe bratul Kasandra sunt multe discoteci, deci cei care cauta asta pot alege Kasandra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaviu123 Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 Corect, dar stiam ca nu mergem la distractie. Am inteles ca pe bratul Kasandra sunt multe discoteci, deci cei care cauta asta pot alege Kasandra. Asta am auzit si noi, am fost acolo , mai mult tineret ca sa zic, si diferenta era ca aveau muzica pe plaja ca sa zic asa... oricum m-as mai duce oricand . Am gasit o plaja acolo , un mic golfulet asa, super era. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 Foarte faine pozele. M-ai imbolnavit. Eu aveam in plan Bulgaria cu familia la inceputul lui septembrie, dar daca zici ca sunt asa ieftine cazarile in paradisul ala, incep sa ma gandesc la alte planuri. Ala micu' e cam mic pentru un drum asa lung, dar o suporta si el pentru fericirea lu' tac-su. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 6, 2013 Autor Share Postat August 6, 2013 Foarte faine pozele. M-ai imbolnavit. Eu aveam in plan Bulgaria cu familia la inceputul lui septembrie, dar daca zici ca sunt asa ieftine cazarile in paradisul ala, incep sa ma gandesc la alte planuri. Ala micu' e cam mic pentru un drum asa lung, dar o suporta si el pentru fericirea lu' tac-su. ) O sa ma uit prin poze sa-ti dau niste adrese si numere de telefon de la cazari, sa suni/scrii sa vezi daca au disponibil. Daca te plimbi si ai chef sa umbli sa vezi diverse plaje mai retrase pozele vor fi la fel de frumoase, daca doar stai in orasel gen Sarti ai plaje si privelisti mai normale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samira Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 Felicitari pentru excursie! Din pacate pe nevasta-mea nu pot s-o fac sa se suie pe motocicleta asa ca tre' sa plec cu amanta Mai usor e sa te duci singurel si sa iti gasesti acolo amante...am vazut o droaie de fete care au venit by their own Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip11xx Postat August 7, 2013 Share Postat August 7, 2013 frumoasa tura.da si motoru asta n-are moarte,releu am schimbat si eu la el si are 70mii.si ca sa-ti faci o idee despre xx.http://www.bikez.com/bike/rating.php?idbike=36286 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 8, 2013 Autor Share Postat August 8, 2013 frumoasa tura.da si motoru asta n-are moarte,releu am schimbat si eu la el si are 70mii.si ca sa-ti faci o idee despre xx.http://www.bikez.com/bike/rating.php?idbike=36286 N-am inteles ce ai vrut sa imi spui, ai pus un link cu ZZR1400 Special Edition. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip11xx Postat August 8, 2013 Share Postat August 8, 2013 (editat) dute in josu paginii si sortea za acolo xx sa vezi diferentele N-am inteles ce ai vrut sa imi spui, ai pus un link cu ZZR1400 Special Editi Editat August 8, 2013 de cip11xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 8, 2013 Autor Share Postat August 8, 2013 Stiu diferentele pe hartie, pana nu faci un drum serios cu de toate si viraje si alte alea nu poti sa te pronunti intre 2 modele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat August 8, 2013 Share Postat August 8, 2013 Noroc ca am vazut pozele acum, dupa masa, ca altfel cred ca salivam pe tastatura. Frumos concediu, bravo! Frumoase poze si peisajele de vis. Candva o sa ajung si eu in Grecia pt concediu, am fost o singura data la si langa Tesalonik, dar doar pe fuga. Eu am fost in Bulgaria la mare, frumos si-acolo si ieftin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat August 8, 2013 Share Postat August 8, 2013 Superba tare Grecia!eu sunt de 4 zile in lefkada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 8, 2013 Autor Share Postat August 8, 2013 Superba tare Grecia!eu sunt de 4 zile in lefkada Pai stai acolo cuminte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 12, 2013 Autor Share Postat August 12, 2013 Foarte tare! Oricum, eu zic ca n-o sa regretati. Drumul in schimb cred ca o sa i se para cam lung...dar nah,ajungi,te odihnesti, uiti de durerile de buci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat August 12, 2013 Share Postat August 12, 2013 Foarte tare! Oricum, eu zic ca n-o sa regretati. Drumul in schimb cred ca o sa i se para cam lung...dar nah,ajungi,te odihnesti, uiti de durerile de buci. Petrica are mobra destul de confortabila pt pasager... pe ceva similar n-o fost probleme cu pasagerul pana in Sithonia pe varianta "drumul conteaza cat destinatia, doar sa ajung acolo cat sa prind apusul la o bere" @Petrica, daca ajungi in Sithonia - distractia mare pt mobra ta, chiar si cu pasager e un tur de peninsula pe principiul "daca vad drum care face stanga sau dreapta din soseaua principala o iau pe el"... n-o sa-ti para rau, pe plajele cele mai misto asa se ajunge... si spre "interior" sunt niste satuce faine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 13, 2013 Autor Share Postat August 13, 2013 E de explorat, de exemplu acolo langa Khlimataria Beach sunt niste drumeaguri de pamant si uneori cate o limba de asfalt care se plimba pe dealurile de la malul marii, noi cautam o anume Hawaii Beach, trecuta pe harta ca fiind o plaja recomandata prin frumusetea ei. Am intrebat niste greci si nu stiau acest nume comercial, ei ii spuneau altfel acestei plaje, dar noi dupa ce am gasit Khlimataria nu am mai insistat. Asa ca daca ai chef de explorat e de lucru pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omgs Postat Septembrie 1, 2013 Share Postat Septembrie 1, 2013 foarte frumos,felicitari:)poti spune cat ai facut pe drum eu am fost cu masina si am facut 12 ore bucuresti -kalithea halkidiki,sfaturi cand ai plecat? unde te-ai oprit? mc. bafata /index.php?/topic/695102-bucuresti-valea-oltului-turda-cluj-satu-mare/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 3, 2013 Autor Share Postat Septembrie 3, 2013 foarte frumos,felicitari:)poti spune cat ai facut pe drum eu am fost cu masina si am facut 12 ore bucuresti -kalithea halkidiki,sfaturi cand ai plecat? unde te-ai oprit? mc. bafata /index.php?/topic/695102-bucuresti-valea-oltului-turda-cluj-satu-mare/ Am facut cam 11 ore pe drum, poate undeva spre 10h30 la dus, dar mie mi se pare ca am mers foarte tare ca sa scot timpul asta, ma asteptam sa ajung mai repede dar se pare ca nu ai cum. Poate doar daca prinzi liber peste tot. La dus a fost liber pana la Sofia, am oprit prima data la Giurgiu la iesirea din tara, apoi inca o data undeva dupa Pleven am bagat benzina la un Shell ca nu stiam daca imi ajunge pana la Sofia benzina. Apoi am oprit pe centura Sofiei, m-am grabit si am oprit la un Shell infect, trebuia sa mai astept 5 km si dadeam de multe OMV uri - asta pe centura din stanga Sofiei cum mergi spre Kulata-Grecia. Urmatoarea oprire cu alimentare a fost la iesirea din Bulgaria, un pic inainte de iesire, la OMV-ul din Sandanski. De acolo am mers intins prin Grecia, prin Serres, pe centura Salonicului, am alimentat in Nea Moudania, apoi directia Sithonia-Sarti. La intors am vrut sa o iau exact pe acelasi drum dar bulgarii mi-au incurcat socotelile, m-au deviat la Sofia, am explicat un pic in primul post. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1ntruder Postat Septembrie 4, 2013 Share Postat Septembrie 4, 2013 Petrica, mai plecati omule ? Sunt prin zona cu prietena, poate bem o bere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clitz2003 Postat Septembrie 8, 2013 Share Postat Septembrie 8, 2013 f frumos ,felicitari pt astfel de iesiri ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 8, 2013 Share Postat Septembrie 8, 2013 Din anumite motive ascunse am ajuns in Thassos. Abia a'seara m-am intors. Oricum, foarte frumoasa insula, dar ... cred ca trebuia sa merg in Sithonia ! ... data viitoare ! cand mai "rupi pisica" prin thasos da un semn inainte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 8, 2013 Autor Share Postat Septembrie 8, 2013 Din anumite motive ascunse am ajuns in Thassos. Abia a'seara m-am intors. Oricum, foarte frumoasa insula, dar ... cred ca trebuia sa merg in Sithonia ! ... data viitoare ! Eh,acu' "Sa fie primit!" si un Thassos, noi sa fim sanatosi si sa mai facem si niste bani sa putem sa mai colindam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mascotaionut Postat Septembrie 10, 2013 Share Postat Septembrie 10, 2013 Felicitari pentru traseu.......Mancarea arata foarte bine. Berea Mythos foarte buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate