B.B. Postat Februarie 13, 2014 Share Postat Februarie 13, 2014 da Pe 17 luna asta e ziua lui Marc, implineste 21 de ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 13, 2014 Share Postat Februarie 13, 2014 (editat) Pe 16 feb e ziua lui Rossi ...face 35 mosu Editat Februarie 13, 2014 de P T R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Februarie 13, 2014 Share Postat Februarie 13, 2014 Ce mos bai, e cu 1 an mai mic decat mine si eu sunt tinerel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
randi Postat Februarie 17, 2014 Share Postat Februarie 17, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Februarie 17, 2014 Share Postat Februarie 17, 2014 ¡Feliz cumpleaños, Marc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 18, 2014 Share Postat Februarie 18, 2014 La multi ani campionule La multi ani campionule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Februarie 20, 2014 Share Postat Februarie 20, 2014 (editat) click >>>> Marc și-a rupt chișioru și mai mult ca sigur va lipsi la al doilea test de la Sepang. <<<< click La multi ani campionule La multi ani campionule Editat Februarie 20, 2014 de B.B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Februarie 20, 2014 Share Postat Februarie 20, 2014 (editat) Mi a luat-o BB inainte.. http://www.visordown.com/motorcycle-racing-news-moto-gp/marquez-breaks-leg-in-training-accident/24540.html Editat Februarie 20, 2014 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Februarie 20, 2014 Share Postat Februarie 20, 2014 Eu am scris primul, eu, eu, eu! Si pe topicul celalalt, @wtf a scris la o ora dupa ce am scris eu aici. Nu te uita la ora, am scris din nou postand acel video pt PTR si s-au combinat cele doua postari in unul singur cu ora cea mai recenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Februarie 20, 2014 Share Postat Februarie 20, 2014 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=707345742621493&set=a.162282637127809.31285.157528807603192&type=1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Februarie 25, 2014 Share Postat Februarie 25, 2014 (editat) Marquez n-a mai ajuns în Malaezia din cauza asta și echipa lui i-a transmis un mesaj : ”Fă-te bine repede, puțulică!” (Pichilla este și un apelativ popular, mai mult în Andalucia, pentru băieți) Editat Februarie 25, 2014 de Leaveyou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 (editat) Marquez a castigat nu stiu ce premiu Laureus. Breakthrough of the year parca. Editat Martie 26, 2014 de Jorge Lorenzo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 Zici ca e james bond...oaches prunc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Martie 30, 2014 Share Postat Martie 30, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 30, 2014 Share Postat Martie 30, 2014 O fi si mecanic acu...poza asta e pt motociclizde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Martie 30, 2014 Share Postat Martie 30, 2014 Ce murdar e pe maini, zici ca a schimbat cutia de viteze la Raba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 30, 2014 Share Postat Martie 30, 2014 Asa ma fac si eu cand lucrez, numai ca in ultima vreme port manusi ca m-am saturat de unghii murdare. Poze e reclama la blugi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 2, 2014 Share Postat Aprilie 2, 2014 da' fara noroc nu se poate?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Aprilie 2, 2014 Share Postat Aprilie 2, 2014 E clar, Rossi l-a lasat pe Marc sa castige in Qatar, ca sa aiba sanse la campionat anul asta Si sigur i-a umblat si pe la mobra lui Lorenzo cand asta era la wc, d-aia nu a mers de nicio culoare. S-a intors roata acum... inainte ii punea Lorenzo pe mecanici sa ii taie bascula lui Spies cu bomfaieru', acuma Rossi face smecherii prin garaj. D-aia era bun zidul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 I-a mituit pe cei de la BT sa-i dea lui Lorenzo numai pneuri cu DOT 2004. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Aprilie 14, 2014 Share Postat Aprilie 14, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 Marquez, într-un interviu luat de italienii de la ”Gazzetta dello Sport” după cursa de la COTA, spunea că ”ar prefera o luptă cu Rossi de-a lungul unei etape de motogp decât 25 de tururi anoste, la conducerea cursei”.De asemenea, întrebat de cine se teme cel mai tare dintre Pedrosa, Lorenzo și Rossi, a spus : ”În primul rând de Lorenzo, chiar dacă anul acesta n-a avut un start prea bun. Pe Dani îl simt mereu în apropiere. Și apoi e Valentino. De la el te poți aștepta la ceea ce nici nu-ți trece prin cap.” Întrebat ce-ar ”fura” de la fiecare, spaniolul a răspuns :”De la Valentino, experiența și, în special, finalurile de cursă. De la Lorenzo, viteza în primul tur și ritmul pe viraj. De la Dani, ieșirea din viraj”. Întrucât există o dispută între fanii ”93” cu privire la posibilitatea ca Marquez să câștige toate cursele din acest campionat, i s-a pus această întrebare. ”Dacă pleci cu acest obiectiv, sigur vei face cunoștință cu pământul.” ”Asta înseamnă că nu vei încerca?” ”Ba sigur că o voi face!” Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 Marquez, într-un interviu luat de italienii de la ”Gazzetta dello Sport” după cursa de la COTA, ............ ” Întrebat ce-ar ”fura” de la fiecare, spaniolul a răspuns :”De la Valentino, experiența și, în special, finalurile de cursă. De la Lorenzo, viteza în primul tur și ritmul pe viraj. De la Dani, ieșirea din viraj”. Invata corect asta micu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 (editat) Si daca ar avea toate astea cam cum ar fi, le-ar da cam 3 ture in fata in fiecare cursa? Editat Aprilie 18, 2014 de B.B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat Aprilie 20, 2014 Share Postat Aprilie 20, 2014 @BB tot mai crezi ca asta micu' o inclina cel mai tare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate