cmd Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 sa o pui pestea aceea din fabrica ?ca nu inteleg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 Am sa de rezerva normala dar fara burete pe ea!doar plasticul si vreau sa pun peste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saian Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 Am sa de rezerva normala dar fara burete pe ea!doar plasticul si vreau sa pun peste! Vezi ce iti cumperi,sfatul meu sa iti iei un burete/spuma mai gros. Eu mi-am luat o spuma foarte subtire si nu a tinut din pacate. S-au rupt bucati din ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 ms ms! am gasit sa pentru modelul meu dar e pentru carene de curse!pe mine ma interesa bucata ca sa o pot eu adapta pe sa! Mai scoate si tu bani si ia-ti o codita race, mai inalta, sa poti sa-ti misti mai bine fundul . Vezi ce iti cumperi,sfatul meu sa iti iei un burete/spuma mai gros. Eu mi-am luat o spuma foarte subtire si nu a tinut din pacate. S-au rupt bucati din ea Cea de 15-20mm e cea mai indicata. Dar de calitate, nu fake-uri. Preferabil cump din It sau UK, ca aia le maninca pe piine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 La k1 1000 daca nu ma insel,carenele de pista nu vin umplute in locul de sa!vine un adaptor pe care pui buretele!deci e cam aceeasi chestie si cu saua fara burete!sper sa nu ma insel! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 (editat) asa are si Andrei cum zici tu acolo Eusebiu insa trebuie ceva mai GROS cum zice Bogdan si rezistent Editat Mai 20, 2014 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 Luxemburg, Uk, Italia, haha. Mergi la Obi, ia-ti un burete d-ala de se pune pe sub parchet si ai rezolvat problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 Luxemburg, Uk, Italia, haha. Mergi la Obi, ia-ti un burete d-ala de se pune pe sub parchet si ai rezolvat problema done ) nu vreau sa bag multi bani in ea!vreau sa ma dau de banii aia! vreau investitie minima si placere maxima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 21, 2014 Share Postat Mai 21, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=0J00_k9pjKI https://www.youtube.com/watch?v=UuhJVBdEk48 eu cred ca astea 2a sunt best lapurile din ultima sesiune ,acum sa vedem ce zice Denis cand o sa suprapuna cu ce a dat gps`ul ,din ce pot eu sa calculez uman cred ca poate arata pe la 1:13 ,posibil si 1:12 curbele pe partea stanga foarte prost si incet luate... tipic mie HD ON ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Mai 21, 2014 Share Postat Mai 21, 2014 uhuu ce fain! eu uram curbele pe stanga iar acum sunt o placere maxima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Mai 21, 2014 Share Postat Mai 21, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=0J00_k9pjKI https://www.youtube.com/watch?v=UuhJVBdEk48 eu cred ca astea 2a sunt best lapurile din ultima sesiune ,acum sa vedem ce zice Denis cand o sa suprapuna cu ce a dat gps`ul ,din ce pot eu sa calculez uman cred ca poate arata pe la 1:13 ,posibil si 1:12 curbele pe partea stanga foarte prost si incet luate... tipic mie HD ON ! Nu conteaza e zice unul sau altul, ai mers foarte frumos, Felicitari !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 Mersi Denis! Cum merg pregatirile pt secuime baieti? Sunteti prinsi tare? Care este line-up`ul (macar lista de intentie) ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Mai 23, 2014 Share Postat Mai 23, 2014 In buna amintire a unor vremuri trecute, trebuie 2 liste, cea a celor care merg si cea a celor care nu merg! ) Eu daca nu ploua tare merg! 1. Niko + 1 (stiu ca-i place denumirea asta "+1" ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Mai 23, 2014 Share Postat Mai 23, 2014 +1 si de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Mai 23, 2014 Share Postat Mai 23, 2014 +1 si de la mine Poate n-ai inteles, cred ca trebuie sa fie : 1. Niko +1 2. gabi_papi Sau e: 1.Niko+1 2.gabi_papi+1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Mai 23, 2014 Share Postat Mai 23, 2014 (editat) 1.Niko +1 2.gabi_papi +1 3.Eusebiu +1 Mersi Denis! Cum merg pregatirile pt secuime baieti? Sunteti prinsi tare? Care este line-up`ul (macar lista de intentie) ? eu mai am de faut cadrul de bord,schimbat placute,cauciuce si e gata! tre sa bag niste ture de alergare sa nu ma rupa Editat Mai 23, 2014 de Eusebiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Mai 23, 2014 Share Postat Mai 23, 2014 + 1, vin sa va fac galerie din tribune. Numai sunati inainte ca parca am vazut pe facebook un curs cu masini in weekendul ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Mai 23, 2014 Share Postat Mai 23, 2014 Am incercat sa sun la numarul de pe FB, nu raspunde nimeni! Aveti voi vreun numar special la care se suna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Mai 23, 2014 Share Postat Mai 23, 2014 0744.507.446 Stefan Viktor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Mai 23, 2014 Share Postat Mai 23, 2014 0744.507.446 Stefan Viktor Da,asta e numarul si pe site. Merci, mai incercam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Mai 23, 2014 Share Postat Mai 23, 2014 ne combinam la un bacau daca e ocupat tg? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 23, 2014 Share Postat Mai 23, 2014 sa nu veniti fara filmari/poze de acolo si poate o sa incantati privirile si celor fara fb ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Mai 23, 2014 Share Postat Mai 23, 2014 sa nu veniti fara filmari/poze de acolo si poate o sa incantati privirile si celor fara fb ! eu mi-am facut special fb pentru mobra si snowboard!asa faci rost de toate pozele foarte usor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buu Postat Mai 23, 2014 Share Postat Mai 23, 2014 (editat) daca ma ia gigi duru "Crbl69" aka Cobr@ aka Eusebiu (bine ca ti-ai schimbat username-ul ... ), va fac eu poze Editat Mai 23, 2014 de Buu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Mai 23, 2014 Share Postat Mai 23, 2014 Daca e blocat Skatkart, ne putem muta la Prejmer (de curand da voie si la motoare). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate