cristilvk Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 astia care pleaca maine...unde ne vedem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 La 7 la Agip Colentina. Sa fii deja acolo, ca vom fi pe fuga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 Noi am ajuns,ne-am cazat,suntem deja la bere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 Unde v-ati cazat? Mai sunt camere libere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 La Pensiunea Cupidon,aia din oras,str Gheorghe Doja 24, mai au 2 camere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 7, 2013 Share Postat Septembrie 7, 2013 postati si voi cum se prezinta vremea , @ 12 plec si eu spre voi poate cineva sa-mi explice si mie cum ajung la circuit cand sunt in Tg Secuiesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciuches.robert Postat Septembrie 7, 2013 Share Postat Septembrie 7, 2013 (editat) postati si voi cum se prezinta vremea , @ 12 plec si eu spre voi poate cineva sa-mi explice si mie cum ajung la circuit cand sunt in Tg Secuiesc Cum intri in Tg secuiesc o iei la dreapta pe langa Luqoil, mergi pe drumu ala 1-2 km si la ultimul giratoriu in care ai de ales stanga sau dreapta faci dreapta, apoi treci peste o cale ferata, faci prima strada dreapta... tot inainte o sa ajungi pe un drum de piatra si la un moment dat o sa se faca un drum asfaltat la dreapta. Editat Septembrie 7, 2013 de ciuches.robert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 7, 2013 Share Postat Septembrie 7, 2013 multumesc! am ajuns de 1h acasa ,distractie placuta si maine ! multumesc pt tratatie ! aveam ce exersa&invata daca ramaneam si maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Septembrie 8, 2013 Share Postat Septembrie 8, 2013 am ajuns si eu mai devreme cateva incidente azi dar toate lumea e bine mai putin piciorul lui andrei, care culmea a avut de suferit dintr`o cauza ce nu tine de motociclism Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Septembrie 8, 2013 Share Postat Septembrie 8, 2013 A fost frumos. Ne vedem saptamina viitoare ... tot acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jinxy Postat Septembrie 8, 2013 Share Postat Septembrie 8, 2013 @home. A fost frumos, astept un bis! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klux Postat Septembrie 8, 2013 Share Postat Septembrie 8, 2013 Un clip scurt: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 8, 2013 Share Postat Septembrie 8, 2013 Un clip scurt: Misto Ne vedem saptamana viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 8, 2013 Share Postat Septembrie 8, 2013 (editat) ma bucur ca sunteti bine baieti & fete , insanatosire grabnica Andrei si nu uita de ANIMAL FLEX de @UNIVERSAL ! Editat Septembrie 8, 2013 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 8, 2013 Share Postat Septembrie 8, 2013 Si mie mi-a placut foarte mult! Bagati si voi poze,filmulete,alea alea... Vreau si eu o poza photoshopata cu mine cu genunchiul aproape pe jos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Septembrie 8, 2013 Share Postat Septembrie 8, 2013 Sa curga pozele...sa vina filmuletele ! P.S. A gasit cineva un manometru negru analogic in carcasa de plastic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 8, 2013 Share Postat Septembrie 8, 2013 ) cum te-ai vazut singur cum ai inceput sa faci prostioare Gabi =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Septembrie 8, 2013 Share Postat Septembrie 8, 2013 ) cum te-ai vazut singur cum ai inceput sa faci prostioare Gabi =)) Data viitoare te asteptam sa ni te-alaturi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 8, 2013 Share Postat Septembrie 8, 2013 da ,pt tot sejurul! am fost prins cu botezul asta ce sa fac UOF ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saian Postat Septembrie 8, 2013 Share Postat Septembrie 8, 2013 acum am ajuns acasa....groaznica ziua de azi,bine ca ieri a fost de vis ca sa se compenseze. per total a fost frumos,lumea prietenoasa. georgica mersi de sfatul cu suplimentul,stiu un caz asemanator in care a ajutat,dar nu m-as fi gandit la el... cei care au plecat calare au ajuns toti cu bine acasa? ps: vreau sa le multumesc tuturor celor care m-au ajutat azi si lui Gabi pt ca sa ocupat de tot in drumul spre casa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 9, 2013 Share Postat Septembrie 9, 2013 Da ce s-a mai intamplat?Pana la ce ora v-ati mai dat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Septembrie 9, 2013 Share Postat Septembrie 9, 2013 acum am ajuns acasa....groaznica ziua de azi,bine ca ieri a fost de vis ca sa se compenseze. per total a fost frumos,lumea prietenoasa. georgica mersi de sfatul cu suplimentul,stiu un caz asemanator in care a ajutat,dar nu m-as fi gandit la el... cei care au plecat calare au ajuns toti cu bine acasa? ps: vreau sa le multumesc tuturor celor care m-au ajutat azi si lui Gabi pt ca sa ocupat de tot in drumul spre casa. Sa te faci bine ca la anu avem nevoie de forte proaspete ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 9, 2013 Share Postat Septembrie 9, 2013 Eu mi-am pierdut bumbul ala din capatul pedalei de frana spate, era reglata cam jos si poate am atins cu el de asfalt, s-a desurubat si l-am pierdut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Septembrie 9, 2013 Share Postat Septembrie 9, 2013 Si eu declar pierdut un manometru analogic negru in carcasa de plastic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Septembrie 9, 2013 Share Postat Septembrie 9, 2013 Eu mi-am pierdut bumbul ala din capatul pedalei de frana spate, era reglata cam jos si poate am atins cu el de asfalt, s-a desurubat si l-am pierdut norocosule, cica un cort mi`a lovit motoreta..nimeni nu mi`a spus nimic, nici macar scuze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate