PzKpfW Postat Noiembrie 16, 2021 Share Postat Noiembrie 16, 2021 On 12.11.2021 at 17:44, PzKpfW said: Guanyu Zhou cvasi-confirmat la Alfa Romeo în 2022 (alături de Bottas). Gata, e oficial. Primul pilot chinez în F1. Giovinazzi merge în Formula E. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 16, 2021 Share Postat Noiembrie 16, 2021 Acum 3 ore, Method a spus: .....Exemplul e Alonso - un pilot etalon.... ..si-a irosit sanse la cel putin 2 campionate. nu pot sa uit sezonul 2007 cand tot campionatul conducea ori el ori Hamilton, dar in ultima cursa au fwutut meciul si a iesit Raikonnen.... ...care avea cele mai mici sanse dintre ei... in fine, nu mai conteaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 16, 2021 Share Postat Noiembrie 16, 2021 Management foarte prost al situației la nivelul echipei. Plus că au fost prinși cu copiuța atunci, ieșea scandal dacă ar fi luat campionatul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 16, 2021 Admin Share Postat Noiembrie 16, 2021 Acum 47 minute, PzKpfW a spus: Gata, e oficial. Primul pilot chinez în F1. Cine o fi ta-su? Patronul de la Huawei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 16, 2021 Share Postat Noiembrie 16, 2021 Acum 10 minute, PzKpfW a spus: ..... Plus că au fost prinși cu copiuța atunci, ieșea scandal dacă ar fi luat campionatul. clar, echipa a fost descalificata dpdv al rezultatelor in acel sezon.... au mai fost si altii cu smecherii... ""After the race, the result had been thrown into doubt following an inquiry into the cars of BMW Sauber and Williams. Race stewards investigated alleged irregularities with the cars' fuel. The stewards decided not to penalize the teams based on a lack of conclusive evidence, but the McLaren team appealed against this ruling. The appeal was finally rejected by the FIA on 16 November 2007. Had the FIA accepted the appeal, although it would be unprecedented, the title could have been handed to Lewis Hamilton.[13] Hamilton stated that he would not have favored winning the championship by this means."" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 16, 2021 Share Postat Noiembrie 16, 2021 8 minutes ago, l.u.v said: Cine o fi ta-su? Patronul de la Huawei? Nu cunosc, dar nu prea contează banii părinților aici: reprezintă cea de-a 2-a economie a lumii. Sponsorii probabil se înghesuie. Zhou (și prezența lui pe grilă sezonul viitor) este motivul pentru care și circuitul din Shanghai și-a prelungit recent contractul cu F1 - asta deși pe la începutul sezonului se zvonea că MP al Chinei va dispărea din calendar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 16, 2021 Admin Share Postat Noiembrie 16, 2021 Nu prea sunt piloți din părinți săraci la nivelul ăsta. Se pare că și părinții lui au o stare materială foarte bună, el (ei?) s-a mutat în UK în 2012 pentru a merge pe linia sportului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 16, 2021 Share Postat Noiembrie 16, 2021 Dupa India, Malaysia si Rusia, e timpul ca si China sa aibe piloti de F1..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 16, 2021 Share Postat Noiembrie 16, 2021 10 minutes ago, l.u.v said: s-a mutat în UK în 2012 pentru a merge pe linia sportului. Asta e necesitate dacă vrei să progresezi ca pilot auto. Aceeași poveste cu mutatul în Spania sau Italia pentru tinerii piloți moto. E drept că majoritatea au situație financiară bună - deși mai sunt și excepții (Vettel, Hamilton, Räikkönen, Bottas, Ocon...). Dar în cazul de față sunt sigur că motivul pentru care a ajuns în F1 este pașaportul. La fel ca și Tsunoda de exemplu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 16, 2021 Share Postat Noiembrie 16, 2021 Japonezii totusi au avut o istorie... dar rezultate aproape deloc, cateva podiumuri si cateva fastest lap... nici acest chinez nu va face valuri..., sau mai bine zis vom vedea Drivers21 Grands Prix431 Entries612 Starts572 Best season finish8th (2004) Wins0 Podiums3 Pole positions0 Fastest laps2 Points145 First entry1975 Dutch Grand Prix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Noiembrie 16, 2021 Share Postat Noiembrie 16, 2021 Acum 52 minute, PzKpfW a spus: Management foarte prost al situației la nivelul echipei. Plus că au fost prinși cu copiuța atunci, ieșea scandal dacă ar fi luat campionatul. Neah neah...care erau sansele lui Raikkonen? Zero barat. Ham trebuia sa iasa pe 8 Alonso pe nu stiu cat...samd samd. Acolo a fost ca in cazul Maradona : La mano de Dios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 16, 2021 Share Postat Noiembrie 16, 2021 Acum 1 minut, Method a spus: Acolo a fost ca in cazul Maradona : La mano de Dios hahahaha, cred ca e singura explicatie plauzibila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Noiembrie 16, 2021 Share Postat Noiembrie 16, 2021 Acum 30 minute, PzKpfW a spus: reprezintă cea de-a 2-a economie a lumii Pardon.A devenit prima acum cateva luni cand a detronat economia SUA ca si cifra de afaceri Acum 7 minute, PzKpfW a spus: E drept că majoritatea au situație financiară bună - deși mai sunt și excepții (Vettel, Hamilton, Räikkönen, Bottas, Ocon...). E un sport al bogatilor. L-ai uitat pe cel mai emblematic - MS. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Noiembrie 16, 2021 Share Postat Noiembrie 16, 2021 La 15.11.2021 la 14:13, PzKpfW a spus: Mercedes a investit masiv și s-a pregătit pentru sezonul 2014 cu câțiva ani înainte Sau regulamentul a fost pregătit pt mercedes? Că prea dau safetycarul de ani de zile, nici nu au cum să fie "pe felie" cu cei care fac regulile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 16, 2021 Share Postat Noiembrie 16, 2021 Deciziile asupra regulamentului tehnic se iau unanim din câte știu, toate echipele participă. Se negociază până se ajunge la un compromis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 17, 2021 Share Postat Noiembrie 17, 2021 si parca Ferrari are drept de veto.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Noiembrie 17, 2021 Share Postat Noiembrie 17, 2021 Nu ar fi caz singular în ograda fia, și în campionatul de turisme circoen a avut regulament cu dedicație, a intrat și a dominat câteva sezoane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 17, 2021 Share Postat Noiembrie 17, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 17, 2021 Share Postat Noiembrie 17, 2021 sunt curios ce probe noi au gasit!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 17, 2021 Share Postat Noiembrie 17, 2021 Mercedes nu se lasă și devin puțini penibili. Asta este abordarea unei echipe slabe. Just now, apriliacluj said: sunt curios ce probe noi au gasit!! Posibil telemetrie + camera on-board de pe mașina lui Verstappen. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 17, 2021 Admin Share Postat Noiembrie 17, 2021 1 oră în urmă, cuki a spus: .cred ca a franat tarziu, a intrat larg si a dat gaz prea repede unde gripul era clar mai prost. Până atunci și după aia trasele au fost lacrimă. Curat ghinion a avut exact atunci, era să o scape în porumb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Noiembrie 17, 2021 Share Postat Noiembrie 17, 2021 Face ce a facut tot sezonul cand a avut ocazia si a avut puncte in fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 17, 2021 Share Postat Noiembrie 17, 2021 Este stilul lui Verstappen - agresiv și la limita regulamentului. Pentru cine a uitat, Austria 2019: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Noiembrie 17, 2021 Share Postat Noiembrie 17, 2021 (editat) Acum 4 ore, apriliacluj a spus: sunt curios ce probe noi au gasit!! In sensul ca stewarzii nu aveau la dispozitie probele video in timpul cursei. Acum 4 ore, PzKpfW a spus: Mercedes nu se lasă și devin puțini penibili. Asta este abordarea unei echipe slabe. Deloc.Mi s-a parut ultima tiganie ce a facut Verst - sa fugi asa dupa ala incercand sa dai in el deja iesind de pe circuit incercand sa cauti contact...asta nu e penibil? Normal ca AMG vrea sa obtina orice avantaj posibil - e lectia Prost Acum 3 ore, cuki a spus: Mda, toti is o apa si-un otet, dar cand o face RedBull unii sar ca arsi. Acuma strict legat de "noiile dovezi", mie personal nu imi pare ca Max ar fi facut-o deliberat...cred ca a franat tarziu, a intrat larg si a dat gaz prea repede unde gripul era clar mai prost. NU.Nu e aceeiasi situatie ca la RBR. RBR au cerut judecarea asta dupa sanctiunile aplicate lui Ham in cursa,iar mai apoi neicushorul Horner a cerut inca o audiere FIA pt ca Ham e foarte periculos si ar trebui penalizat (dand de inteles chiar la excluderea din campionat.Hah - Ham e periculos,nu Verst)....Lucru pe care FIA a refuzat sa-l discute - cam mare diferenta nu?De aia sar unii ca arsi cand o face RB - eu am sarit cand am auzit duma cu incercarea de excludere din campionat - mi s-a parut si mi se pare cea mai abjecta treaba venita ever din partea lui Horner. Mie mi se pare ca Max a facut-o super mega deliberat. Sa crezi ca "omg omg am ratat perioada de franare tocmai acum" fix cand era ala langa el pe exterior...e naivitate.Sau malitiozitate.Nici un fan convins al lui Verst nu cred ca ar putea crede 4real asa ceva. Deci aici vorbim de un pilot care efectiv n-a gresit nimic toata cursa.Bai dar nimic.Ba dimpotriva.Si care nu greseste deloc in general.Merge pe sine - ati observat sper (ma adresez in special fanilor) ca Wax efectiv nu blocheaza vreodata vreo roata sau sa greseasca si 2m o franare sau un apex - bai dar nimic nu?Jos palaria pt asta btw - "Liuis" le blocheaza de dracii le gaseste. Eee si dracia draq cand sa se lase depasit pe exterior atunci "greseste" perioada de franare - dar nu blocheaza roata sau ceva minor - ci o greseste cu 6-8m de iese pe camp.Bai ma lesi? Intentia e clara.Acum insa pe partea ailalta - ca sa vorbim dpdv al dreptului - nu conteaza ce stii ci ce poti dovedi in sala de judecata. Omul poate gresi?Poate.Are voie sa greseasca?Pai e om.Intentia a fost ?suta in mie. Insa Poate fi intentia demonstrata? - NU. Adica eu nu vad cum.Doar daca tragea ca Schumi spre Villeneuve.Altfel...omul a lasat-o fin din frane - nu a tras spre Liuis,doar ca n-a mai tras cum trebuie spre apex.Fin.Nu se poate dovedi nimic si nu prea au cum spune stewarzii altceva.Decat daca se vede ceva pe telemetrie,dar nu prea vad ce.... Acum 2 ore, l.u.v a spus: Până atunci și după aia trasele au fost lacrimă. Curat ghinion a avut exact atunci, era să o scape în porumb. Exact.Exact. Maa... fwtu-i coincidenta....fix atunci a gresit saracul Wax Acum 2 ore, Tzitzicat a spus: Face ce a facut tot sezonul cand a avut ocazia si a avut puncte in fata Acum 1 oră, PzKpfW a spus: Este stilul lui Verstappen - agresiv și la limita regulamentului. Pentru cine a uitat, Austria 2019: Eh...acolo si Ferrari'ul si-a pus coada intre picioare si a iesit.Ca "un" Alonso sau "un" Ricci sau "un" Ocon si chiar "un" Perez (nu la RB) ar fi procedat altfel - in sensul ca n-ar fi miscat. Greseala lui Leclerc dupa parerea mea acolo.Max doar a intimidat,celalalt a cedat. Aici a fost mult mai dur pt ca aici efectiv a mers drept nu l-a scos pe celalalt fin asa pe margine.Aici a intrat la rupere - daca Liuis isi tinea trasa (ceeea ce REPET - era perfect indreptatit si era si logic ca pe acolo va merge),iesea un acrosaj de toata frumusetea. Care i-ar fi folosit...cui?aud? Poate,poate...se poate dovedi intentia daca exista o forta mai mica de apasare pe pedala de frana fata de celelalte tururi.Atat. Dar si atunci....greu de tras o concluzie echivoca pt ca exista,cum e si normal,prezumtia de nevinovatie. Editat Noiembrie 17, 2021 de Method Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Noiembrie 17, 2021 Share Postat Noiembrie 17, 2021 Acum 2 ore, PzKpfW a spus: Este stilul lui Verstappen - agresiv și la limita regulamentului. Asta nu e la limita regulamentului Mai degraba e depasirea limitelor pistei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate