PzKpfW Postat Iulie 31, 2022 Share Postat Iulie 31, 2022 Ferrari doresc neapărat să facă spectacol - dar de fapt ajung să pară niște clovni. Încă o greșeală inexcuzabilă de strategie pentru Leclerc. Dacă foloseau aceeași strategie ca la Sainz (să-l lase mai mult pe Medium și să-l bage pe Soft la sfârșit) ar fi câștigat relaxat cursa. Red Bull și mai ales Hamilton au avut o strategie perfectă. Iar Verstappen a pierdut de fapt doar vreo 3 secunde cu greșeala aia, în rest a mers perfect și a avut opriri la stand-uri foarte bune. Mare noroc. 53 minutes ago, ENEOS said: din câte știu circuitul e îngust fără multe posibilități de depășire Teoretic da, practic acum sunt ceva posibilități în virajele 1 și 2: chiar dacă nu reușești să treci de adversar în 1, ai DRS și spre 2. Este foarte greu să te aperi și pe intrare și pe ieșire din viraj - dacă te poziționezi bine pe intrare, poți depăși. Mai ales când e vorba de strategii cu pneuri diferite (așa au fost majoritatea depășirilor azi). Red Bull au făcut o mișcare genială pe grilă când au decis in extremis să înceapă cursa pe Soft, după ce piloții au văzut că în turul de formare a grilei nu reușeau să pună temperatură în Medium-uri. Hard-urile au fost o pacoste astăzi, în principiu datorită temperaturilor mai scăzute decât vineri și ieri. Tot datorită temperaturilor mai reduse și a picăturilor de ploaie, Soft-ul a ținut foarte bine, fiind doar sensibil mai puțin longeviv față de Medium. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 1, 2022 Share Postat August 1, 2022 80 de puncte avans are Wax, ai de plm, hahahaha chiar nu-mi amintesc ca cineva sa fi avut vreodata avans asa de mare adevarul e ca si stie cu covrigu', dar si planetele i se tot aliniaza..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat August 1, 2022 Share Postat August 1, 2022 Alonso la Aston Martin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 1, 2022 Share Postat August 1, 2022 2 hours ago, Tzitzicat said: Alonso la Aston Martin Nu cred că a văzut-o nimeni pe asta venind. În niciun caz Otmar Szafnauer. Se pare că Alpine i-au oferit lui Alonso contract doar pe 1 an (cu opțiune pentru al doilea), pe când AM i-au oferit 2 ani fermi cu posibilitate de prelungire pe al 3-lea. Una peste alta nu este mare șoc de fapt: papa Stroll continuă să-i aducă piloți cu experiență juniorului ca referință, iar Alpine sunt practic nevoiți să-l aducă mai devreme pe Piastri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat August 1, 2022 Share Postat August 1, 2022 Și fierrarii? Angajează și ei pe vreunul serios? Pilot, team manager, ceva acolo... wax s-a k@kat în scăldătoare, nu e nici un dubiu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 2, 2022 Share Postat August 2, 2022 Retragerea lui Vettel a lansat o adevărată telenovelă: Alonso semnează pentru a-l înlocui la anul Alpine îl anunță pe Piastri ca înlocuitor al lui Alonso Piastri răspunde că anunțul s-a făcut fără acordul lui și că NU va concura pentru Alpine în 2023 Reacția lui Piastri este probabil datorată faptului că are un (pre-)contract cu McLaren pentru sezonul viitor. Asta l-ar lăsa pe Ricciardo liber de contract. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 5, 2022 Share Postat August 5, 2022 Well... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat August 5, 2022 Share Postat August 5, 2022 Înseamnă că Ricci se întoarce la Alpine, dacă tot e scăndăletele cu Piastri și constructorul francez? Eu îs curios ce brânză o să facă Alonso la Aston, că așa s'o lăudat și cu Vettel când o venit, că o să facă, că o să dreagă și deocamdată, pe locul 3 la echipe e Alpine, nu A.M. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat August 8, 2022 Share Postat August 8, 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 8, 2022 Share Postat August 8, 2022 On 05.08.2022 at 23:20, pomo said: Înseamnă că Ricci se întoarce la Alpine, dacă tot e scăndăletele cu Piastri și constructorul francez? La cum arată lucrurile acum, cam asta este singura posibilitate. On 05.08.2022 at 23:20, pomo said: Eu îs curios ce brânză o să facă Alonso la Aston Alonso s-a dus la Aston Martin pentru că i-au oferit contract mai lung. La Alpine era 1 an + clauză de performanță pe al doilea. La AM este contract ferm pe 2 ani + clauză comună (pilot și echipă) pentru un al 3-lea sezon. 9 hours ago, ENEOS said: Treabă normală de Ferrari. Unul dintre motivele pentru care nu au câștigat nimic din '79 și '99. Epoca Schumacher-Brawn-Todt-Byrne este excepția, nu regula. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat August 8, 2022 Share Postat August 8, 2022 Acum 1 oră, PzKpfW a spus: Alonso s-a dus la Aston Martin pentru că i-au oferit contract mai lung. La Alpine era 1 an + clauză de performanță pe al doilea. La AM este contract ferm pe 2 ani + clauză comună (pilot și echipă) pentru un al 3-lea sezon. L'am urmărit pe youtube pe tipul de la WTF1, Matt nu știu cum, și el a pus o întrebare foarte pertinentă: Alonso e bun, are viteza, rupe fâșul de multe ori, da ce șanse are în fața băiatulului lu' tata? Crede cineva că Stroll sr. o să'și neglijeze odrasla în favoarea lui Alonso? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 9, 2022 Share Postat August 9, 2022 Nu cred că Alonso se va bate prea mult cu Stroll. La fel cum nici Vettel nu s-a bătut prea mult cu el. Sunt la alt nivel. Alonso a vrut doar să-și asigure viitorul în F1 pe termen mai lung. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat August 9, 2022 Share Postat August 9, 2022 https://www.redbull.com/ro-ro/events/showrun-bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 9, 2022 Share Postat August 9, 2022 Mișto. Dar dacă n-ai FB cum faci? Nu te lasă la intrare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PISOYY Postat August 9, 2022 Share Postat August 9, 2022 1 hour ago, PzKpfW said: Mișto. Dar dacă n-ai FB cum faci? Nu te lasă la intrare? Vor exista spații numeroase pentru a urmări îndeaproape motoarele turate, iar intrarea va fi liberă, așa că vino din timp pentru a te poziționa cât mai bine. Destul de clar zic eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 17, 2022 Share Postat August 17, 2022 Comparație între regulamentul tehnic actual și cel care intră în vigoare din 2026 - cel care va aduce în F1 Grupul VW și posibil și pe BMW. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat August 17, 2022 Share Postat August 17, 2022 Acum 19 minute, PzKpfW a spus: și pe BMW E vreun zvon? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 17, 2022 Share Postat August 17, 2022 Legat de BMW, da. Dar este unul care persistă de când se știe că VW vor veni din 2026. Și are sens: toți constructorii germani vor fi în F1, nu cred că vor să rămână doar ei pe dinafară; se pare că negociază ceva colaborare cu McLaren. Mai mult BMW nu mai sunt practic implicați în nicio competiție motorsport majoră în afară de DTM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat August 17, 2022 Share Postat August 17, 2022 Astia de sub umbrela vw se tot agita Ca echipa proprie, ca motoristi Azi vedeam ceva cu Audi si Sauber, asta dupa Porsche cu Red Bull La Bmw….nu am citit nimic Echipa proprie, destul de greu Si altfel, nu prea mai sunt echipe Sau….Williams Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 17, 2022 Share Postat August 17, 2022 5 minutes ago, Tzitzicat said: Azi vedeam ceva cu Audi si Sauber, asta dupa Porsche cu Red Bull Da, planul actual ar fi cu Audi cumpărând Sauber (precum au făcut BMW în 2005) și devenind echipă completă, iar Porsche colaborând cu Red Bull ca motorist. Cum spuneam mai sus, se pare că și BMW ar dori să vină ca motorist, într-o colaborare cu McLaren, după ce Audi a încercat (fără succes) să cumpere echipa britanică. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 18, 2022 Share Postat August 18, 2022 Acum 13 ore, PzKpfW a spus: .... toți constructorii germani vor fi în F1.... si Opel?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat August 18, 2022 Share Postat August 18, 2022 Acum 2 minute, apriliacluj a spus: si Opel?? Nu mai e E Stellantis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 18, 2022 Share Postat August 18, 2022 pfffff, da, ai dreptate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat August 21, 2022 Share Postat August 21, 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 24, 2022 Share Postat August 24, 2022 On 05.08.2022 at 19:40, PzKpfW said: Well... Iar acum e și oficial. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate