styller Postat Aprilie 5, 2021 Share Postat Aprilie 5, 2021 Salutare, Aveti careva idee de unde pot cumpara la second hand kit-ul de side-case si side-cases pentru un fazer din 2009? Am gasit cateva ceva pe motomus si alte siteuri din italia, dar DOAR kitul de prinderi pentru cases e undeva la 650 ron care mi se par cam piperat. ( https://www.motomus.ro/suport-side-case-monokey-yamaha-fz1-fazer-06-fz1.html?gclid=CjwKCAjw6qqDBhB-EiwACBs6x5IeyguO6L1qXSyoc0iGZdwyV-4DugVYTW1sypq3tNpormvcftm-jRoCrQoQAvD_BwE ) Intrebarea mea unde le pot gasi mai ieftin sau asta e pretul pietei? As aprecia niste info in plus , mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Aprilie 23, 2021 Share Postat Aprilie 23, 2021 Salutare! Sunt in cautarea unei motociclete mai mari si m-am uitat si la FZ1 Fazer, modelul cu cadru de aluminiu (dupa 2006 parca). Pe wikipedia am gasit ceva referitor la fisuri ale cadrului la modelele din primii 2 ani, stiti ceva despre asta? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigBigger Postat Aprilie 25, 2021 Share Postat Aprilie 25, 2021 Salut, Este o problemă comună, m am documentat și eu înainte sa cumpăr. Din câte am citit dacă a rezistat atâția ani nefisurat e ok, dacă era sa se fisureze o făcea în primii câțiva ani de utilizare. O altă problemă este fueling-ul care nu e ideal, smucește la accelerație on off si la schimbări de trepte. Se poate rezolva ușor la TNG cu resoftare. Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SniperElitte Postat Aprilie 26, 2021 Share Postat Aprilie 26, 2021 Salutare . Mi am pus FZ-ul la vânzare de ceva timp și din păcate nu am prea multi doritori la prețul afișat . Așa că mă gândeam să mai vând din extras . Power commander filtru KN clapete accelerație , evacuare Hurric PRO2 cu certificat de omologare , top case + Rack , crash bar sw-motech . Daca este cineva interesat aștept mesaj sau cautati pe olx FZ1 racing pack . Merci La 26.04.2021 la 21:53, SniperElitte a spus: Salutare . Mi am pus FZ-ul la vânzare de ceva timp și din păcate nu am prea multi doritori la prețul afișat . Așa că mă gândeam să mai vând din extras . Power commander filtru KN clapete accelerație , evacuare Hurric PRO2 cu certificat de omologare , top case + Rack , crash bar sw-motech . Daca este cineva interesat aștept mesaj sau cautati pe olx FZ1 racing pack . Merci Am pus anunturile si pe bursa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Mai 24, 2021 Share Postat Mai 24, 2021 Cand te omoara plictiseala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigBigger Postat Iulie 18, 2021 Share Postat Iulie 18, 2021 (editat) Salut, Vand evacuare finala Storm GP culoare negru mat (producator MIVV) pentru FZ1 N sau S (Fazer) 2006-2016. A fost achizitionata in februarie 2021 (am factura) si folosita 500 de km, este ca noua fara vreo urma de utilizare. Are db killer + toate accesoriile si suruburile si certificat de omologare. Pret: 1400 de lei Locatie: Bucuresti predare personala sau livrare curier Contact: pm Inainte sa dati cu pietre mentionez ca evacuarea este 1200 de lei + transport pe ebay. Editat Iulie 18, 2021 de BigBigger Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 19, 2021 Share Postat Iulie 19, 2021 La 24.05.2021 la 12:50, ®azvan a spus: si unde ai ajuns, ce ai realizat nu ne impartasesti?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Iulie 21, 2021 Share Postat Iulie 21, 2021 La 19.07.2021 la 12:35, apriliacluj a spus: si unde ai ajuns, ce ai realizat nu ne impartasesti?? Oh, e gata de vreo cateva luni, da am uitat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 21, 2021 Share Postat Iulie 21, 2021 bravos!! Acum 2 ore, ®azvan a spus: ..... da am uitat! hahahahahaha, imbatranesti si tu prietene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ahile Postat August 24, 2021 Share Postat August 24, 2021 Salutare! Am decis sa-mi vand FZ1N. In caz ca este cineva interesat sau daca stiti pe cineva care-si doreste un naked: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariusik85 Postat August 24, 2021 Share Postat August 24, 2021 La 21.07.2021 la 14:25, ®azvan a spus: Razvan, balesc la motocicleta ta de cand am vazut-o prima oara. mi se pare etalon in estetic la FZ1, dar pe cand era cu tot cu acele carene ce acopereau lateralele... ce s-a intamplat cu ele ? Vad ca le-ai dat jos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat August 25, 2021 Share Postat August 25, 2021 Acum 21 ore, Mariusik85 a spus: Razvan, balesc la motocicleta ta de cand am vazut-o prima oara. mi se pare etalon in estetic la FZ1, dar pe cand era cu tot cu acele carene ce acopereau lateralele... ce s-a intamplat cu ele ? Vad ca le-ai dat jos... Merci de apreciere! Carenele laterale sunt ambalate frumos si depozitate in garaj... asteapta tura lunga prin Alpi. Pana atunci nu are rost sa le montez, pentru turele scurte prin tara, din 2 motive: 1. creste temperatura cu vreo 4-5 grade cu ele, fiind mai putin aerisit motorul, si nu ma ajuta in traficul din oras. 2. este mai simplu sa-i fac schimbul de ulei daca tot nu bag ture lungi. Vara asta oricum, am facut mai multi km cu cursiera (medie 1000km/luna). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lyvyu83 Postat August 29, 2021 Share Postat August 29, 2021 Salut, am avut niste probleme recent cu incarcarea, ba incarca 14,3 ba nu incarca 12.2v. Am schimbat regulatorul de tensiune si tot erau variatii in incarcare. am desfacut rotorul si am gasit magnetii miscati. e cert ca problemele cu incarcarea vin de acolo dar pe langa incarcare mai sunt niste probleme la accelerare. intre 2 si 4000 de ture sunt niste sacadari care dupa 4000 dispar. am mers cu fz1 unui prieten si la el nu se sint. am demontat bobinele de inductie si le-am masurat si dau toate aceleasi valori deci nici una nu e arsa. de unde ar mai putea sa fie vibratiile in accelerare ? Daca are careva o idee m-ar ajuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat August 29, 2021 Share Postat August 29, 2021 Incearca o sincronizare a corpului de injectie si o setare de +15 in CO trim. Daca nu este cea ce iti place,dar totusi este o imbnatatire iti recomand o resoftare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigBigger Postat Septembrie 23, 2021 Share Postat Septembrie 23, 2021 La 18.07.2021 la 23:30, BigBigger a spus: Salut, Vand evacuare finala Storm GP culoare negru mat (producator MIVV) pentru FZ1 N sau S (Fazer) 2006-2016. A fost achizitionata in februarie 2021 (am factura) si folosita 500 de km, este ca noua fara vreo urma de utilizare. Are db killer + toate accesoriile si suruburile si certificat de omologare. Pret: 1400 de lei Locatie: Bucuresti predare personala sau livrare curier Contact: pm Inainte sa dati cu pietre mentionez ca evacuarea este 1200 de lei + transport pe ebay. Valabil, 1250 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Mai 12, 2022 Share Postat Mai 12, 2022 Ca tot este mort topicul asta. Fotografii facute cu telefonul, scuze de calitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariusik85 Postat Mai 12, 2022 Share Postat Mai 12, 2022 niste poze.... de toata jena ! sa nu mai pui asa poze niciodata pe forum !! PS : stii ca sunt fanul motocicletei tale de mult timp... in continuare mi se pare una din cele mai frumoase posibile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 12, 2022 Share Postat Mai 12, 2022 Acum 1 oră, ®azvan a spus: .... scuze de calitate. de data asta te iert.... te-am notat in caiet cu doua beri PS. hai ca-s faine, bravos!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Mai 16, 2022 Share Postat Mai 16, 2022 (editat) @Mariusik85 Merci frumos, apreciez! Sa stii ca, dupa 10 ani impreuna si cateva zeci de mii de km, de fiecare data cand o calaresc, inca mai am zambetul ala tamp pe fata. Acelasi lucru mi se intampla si cand ma dau jos de pe alta, si ma sui din nou pe ea. Iar in ultimii ani am tot testat motociclete. In categoria 1000cc sau pana acolo, nu as schimba-o cu nimic (aici intra si multistrada de 1260). K1600-le si Superduke-ul GT de 1290 sunt singurele care imi fac cu ochiul, si pe care nu le-am testat inca, insa din review-urile altora nu stiu daca merita cele cateva de zeci de mii de eur in plus. Cel putin nu la cata energie, timp si bani am bagat in ea ca sa o fac exact cum imi place, sau poate nu inca... Nu este facuta pentru mers incet, se incinge prin oras si nu-i plac drumurile denivelate. Dar dupa ce ai iesit in afara, "it's a blast" este singura expresie care imi vine in minte. Ce e cel mai tare este ca inclusiv nevasta-mea, care nu are nicio treaba cu motocicletele, afirma: "Alta cumparam, dar asta nu o vindem!" Spune multe. De ieri, scufita rosie. Editat Mai 16, 2022 de ®azvan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 16, 2022 Share Postat Mai 16, 2022 si ceapa rosie de la Balauseri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Iulie 27, 2022 Share Postat Iulie 27, 2022 (editat) V-am zis că a fătat Yina? Pur și simplu am găsit-o pe-asta mică în garaj. Și știu că e a ei, căci au inclusiv același cod de culoare, Deep Red Metallic, ce e drept una e lucioasă, cealaltă mată, 12 ani diferență. Editat Iulie 27, 2022 de ®azvan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NOF Postat Iulie 27, 2022 Share Postat Iulie 27, 2022 (editat) Proaspat posesor FZ1N ABS-ul nu functioneaza-> blcheaza roata spate fara in intra sistemul abs (nici o eroare in bord , la test 1 si 2 pompa de ABS pare a functiona) Orice sfat este bine venit. Editat Iulie 27, 2022 de NOF Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 27, 2022 Share Postat Iulie 27, 2022 1 oră în urmă, ®azvan a spus: Sa ai noroc de ea, sa parcurgeti multi km impreuna! felicitari!! 1 oră în urmă, NOF a spus: ABS-ul nu functioneaza colegul @TNG sigur te rezolva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Iulie 27, 2022 Share Postat Iulie 27, 2022 Merci @apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iulie 27, 2022 Share Postat Iulie 27, 2022 Acum 1 oră, ®azvan a spus: ... Pai daca ti-a fatat un pui, care-i tatal...sa stim daca are pedigri, ori e vreo progenitura nedorita, vreun bastard?! Sa te bucuri de ele asa cum sunt...si ma bucur ca ai marit familionu'...astept sa vad urmatoarea achizitie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate